עבור לתוכן

הנצחתו של אריק שרון בגשר חדש בירושליים

Featured Replies

פורסם

זה משנה בכלל :screwy:

• תגובות 69
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כך, גם ב-1948 התבצע טיהור אתני של ערביי ישראל שגורשו בכח מהכפרים שלהם. אבל, כמו שאף אחד לא שם זין על זה, אף אחד גם לא שם זין על זה שלדעתך ההתנתקות הייתה טיהור אתני.

פורסם

מה לעשות שבמדינה יהודית צריך לשמור על רוב יהודי.

ולהוציא החוצה אוכלוסייה עוינת.

פורסם

אתה צודק בהחלט. ההבדל הקטן הוא שרצועת עזה לא נמצאת בתוך מדינה יהודית, ולא היה בה רוב יהודי.

פורסם

תוך 50 שנה בכל ישראל לא ישאר רוב יהודי.

אז במקום להאבק בזה, בו ניתן להם מראש את המדינה.

פורסם

אם אתה אומר.

פורסם

תוך 50 שנה בכל ישראל לא ישאר רוב יהודי.

אז במקום להאבק בזה, בו ניתן להם מראש את המדינה.

אז אם אנ י עובר דירה לפתח תקווה* אז אני גורם לכך שלא יהיה רוב יהודי בארץ?

*טוב מכיוון שפתח תקווה עקרונית לא נמצאת במדינת ישראל אז כן אבל תחשוב שזה עיר אחרת שכן נמצאת בישראל...

פורסם

כמות הכסף שהוא עשה משחיטיות, "מתנות", "תרומות" , "משקיעים", העלמות כספיים, איים ביוון הן מספיקות בשביל לא להנציח אותו בגשר.

אומנם בצעירותו הוא נלחם למען המדינה אבל מה כל זה עוזר אם בהיותו מבוגר הוא הרס הכול? ע"י גנבות והעלמות כספים ישירות מהמדינה?

כמובן הוא אחראי ישיר לפשעי המלחמה הנוראיים שנעשו בזמן ההתנתקות.

לא מגיע לו גשר ולא מגיע לו כלום.

האמת, שהדבר היחידי שראוי שיקראו לו על שם רבין ושרון זה כביש חוצה ישראל (שבאמת נקרא על שם רבין, צריך להוסיף את שם שרון), באמת הם חצו את ישראל (במובן השלילי), חצו אותה בין ימין לשמאל, בין דתיים ללא דתיים וכו..

הם גרמנו לנו לשנוא את אחינו המתנחלים שמוכנים להקריב את עצמם למען המדינה וגבולותיה.

שכנעת אותי :xyxthumbs:

פורסם

נימרוד, איזה כסף שרון עשה משחיטות, הוא היה קצב?

פורסם

^^^^^^^^^^^^^

זה טוב :lol: :lol: :lol:

לדעתי בכל מקרה מגיע לו גשר הנצחה. מה שהוא עשה למען המדינה הזו זה מעל ומעבר, כל החיים שלו הושקעו בביב הצרות הקטן הזה. כל אחד עושה גם צעדים לא נכונים, אין מה לעשות, אבל תסתכלו על התוצאה הכוללת. הבעיה היא שבנוגע לפולטיקאים, כולם יודעים טוב מאוד למצוא מה שרע, ואת הטעויות. צריך ללמוד למצוא גם את הצדדים החיוביים, עד כמה שהם מעטים בממשלה כמו שלנו. למשל את שמאלמרט (אני קורא לו ככה ועוד אני די שמאלני בעצמי) אפשר מצידי להעיף, לזרוק לכלבים. הבנאדם הזה מוכיח את טיפשותו כל פעם מחדש. חתיכת אידיוט.

נמרוד- הגזמת עם "חוצה ישראל". אתה לא יכול לתאר במילים את מה ששני האנשים האלו עשו למען המדינה, החל מהקמתה.

לכל אלו שאומרים "להנציח לפני שהבנאדם מת זה כמו לעשות עין הרע"- לצערי, וכנראה לא רק לצערי, שרון כבר לא הולך להתעורר, זה כמעט ודאי. עד כמה שכולנו היינו רוצים.

פורסם

נימרוד, איזה כסף שרון עשה משחיטות, הוא היה קצב?

כל התקציב של הקמפיינים שלו זה תרומות לא חוקיות.

בנוסף לזה היה תקופה שהוא היה בקשיים כלכליים אבל היו מאפיונרים שהיה להם אינטרס לשמור עליו.

גם אני גרתי בהתנחלות שנתיים בשביל להזדהות איתם, אז אני מכיר מתנחלים, אני לא חושב שרק מקיסריה יש לי זכות להזדהות איתם.

אה, וההתנתקות זה פשע מלחמה, כמו שהפינוי בעמונה זה פשע מלחמה נורא. צריך להוציא להורג כל שוטר וכל מפקד מלעמלה עד למעטה שהשתתפו במעשה הנורא הזה.

בקשר לשרון? הוא גנב לא מעט, תרם לא מעט, אבל כרגע הוא לא מריח ולא מסריח, אז כבר אין לי שום דבר נגדו, אבל בטח ששום דבר לטובתו!!

פורסם

כמות הכסף שהוא עשה משחיטיות, "מתנות", "תרומות" , "משקיעים", העלמות כספיים, איים ביוון הן מספיקות בשביל לא להנציח אותו בגשר.

אומנם בצעירותו הוא נלחם למען המדינה אבל מה כל זה עוזר אם בהיותו מבוגר הוא הרס הכול? ע"י גנבות והעלמות כספים ישירות מהמדינה?

כמובן הוא אחראי ישיר לפשעי המלחמה הנוראיים שנעשו בזמן ההתנתקות.

לא מגיע לו גשר ולא מגיע לו כלום.

מעניין שהשמטת את מלחמת לבנון

או שאולי מה שתואם את הדיעות שלך מותר לטאטא מתחת לשטיח?

פורסם

אה, וההתנתקות זה פשע מלחמה, כמו שהפינוי בעמונה זה פשע מלחמה נורא. צריך להוציא להורג כל שוטר וכל מפקד מלעמלה עד למעטה שהשתתפו במעשה הנורא הזה.

חתיכת מניאק אח שלי היה בפינוי ואכל אבנים לגב על זה שהוא חוייב להיות שם.אתה חתיכת זבל.
פורסם

אווווווווווווווווו, פוצי :'(

פורסם

חתיכת מניאק אח שלי היה בפינוי ואכל אבנים לגב על זה שהוא חוייב להיות שם.אתה חתיכת זבל.

היה צריך לסרב פקודה, ההתנתקות זה פשע מלחמה בעיקר של ההנהגה, בד"כ לא של החיליים, בניגוד לעמונה שהשוטרים ימח שמם כולם אנסו, הכו, פצעו קשה, והתעללו במנתחלים ומתנחלות שמראש לא התנגדו.

מה אתם רוצים שאני אגיד על מלחמת לבנון? הוא עשה צעדים נכונים אבל המלחמה לא הייתה הצלחה כזו גדולה בכלל.

בכלל אני לא כלכך אוהב שמעריכים מפקדים בארץ, צהל זה צבא עם פיקוד חלש מאוד וחיילים טובים מאוד (פעם מישהו חכם אמר שצבא צריך להיות עם חיילים מעולים ופיקוד חלש או חיילים חלשים ופיקוד חזק, אם שניהם חלשים זה צבא גרוע).

אני מודה ששרון נלחם למען המדינה, אבל עשה גם הרבה דברים רעיםוגנב מהמדינה.

בניגוד לרבין שעשה 0 דברים טובים למען המדינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים