עבור לתוכן

הנצחתו של אריק שרון בגשר חדש בירושליים

Featured Replies

פורסם

בין אם זה ברצינות או לא...

מי שלא מסוגל לנסח את דבריו ברהיטות וברצינות , שלא יצפה שיתייחסו לדבריו ברצינות

וזה לא רק קשור לתראד הזה... :smile1:

• תגובות 69
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נניח שהיה שוטר, ששירת 60 שנה מהחיים שלו את העם, בצורה מקצועית והציל חיים.

בשנה האחרונה לקראת פרישתו, הואשם השוטר בשימוש מופרז בכוח כנגד מתפרעים.

תסלח לי מאוד אבל הפינוי הזה היה דבר מוצדק ונעשה ברגישות ובלי לפגוע פיזית באף אחד. האחראים העיקריים לנזק הנפשי של המפונים הם אותם רבנים ומנהיגים שהבטיחו להם הבטחות שווא ועקב כך מנעו מהם את קבלת הפיצויים מוקדם יותר מה שהיה מסייע לשיקום חייהם בצורה מהירה.

פורסם

הבנאדם הזה עשה יותר מרוב האנשים בארץ לטובת המדינה הזאת.

פורסם

תסלח לי מאוד אבל הפינוי הזה היה דבר מוצדק ונעשה ברגישות ובלי לפגוע פיזית באף אחד. האחראים העיקריים לנזק הנפשי של המפונים הם אותם רבנים ומנהיגים שהבטיחו להם הבטחות שווא ועקב כך מנעו מהם את קבלת הפיצויים מוקדם יותר מה שהיה מסייע לשיקום חייהם בצורה מהירה.

תסלח לי מאוד אבל זאת היתה רק מטאפורה ואתה לא צריך להגיד לי את זה.

כשחוליגן מאשים שוטר בשימוש מופרז בכוח אין סיבה לשים על החוליגן זיין.

ומכן המטאפורה לאריאל שרון, השוטר.

פורסם

נניח שהיה רופא, ששירת 60 שנה מהחיים שלו את מטופליו, בצורה מקצועית ואדיבה.

בשנה האחרונה לקראת פרישתו, אנס הרופא מספר ילדות צעירות שבאו לקבל אצלו טיפול.

אז אולי נגיד, טוב, הוא שירת 60 שנה את מטופליו בצורה מהימנה, עזבו אותכם מהחרא שהוא עשה בשנה האחרונה, שטויות, אחרי הכל מה זה 60 שנה לעומת איזה אונס של כמה ילדות.

אנלוגית השוואה זו לא מדויקת ולמרות שאני מבין למה אתה מתכוון אבל בכל זאת אין אני יכול במקרה הנ"ל לתפוס עמדה משום ששרון מבחינתי הי מצד אחד גיבור צבאי

ומצד שני מידנאי מאוד מסוכן להמשך קיומה של ישראל כך שאני לא רואה הצדקה להנצחתו אבל אם יוחלט לעשות כך אני לא אתנגד

אם אתה מבקש אז סלחתי אבל תשים לב שיש בעיה גם לאותם אנשים שהתפנו מרצון כך שהיה כאן פקשוש של הממשלה בכלל כל הרעיון הזה של ההתנתקות במתכונת של אז היה כל כך גרוע בכל בחינה אפשרית ניתן היה לעשות אותו הרבה יותר טוב אם הממשלה לא היתה כזו :s07:

פורסם

כמות הכסף שהוא עשה משחיטיות, "מתנות", "תרומות" , "משקיעים", העלמות כספיים, איים ביוון הן מספיקות בשביל לא להנציח אותו בגשר.

אומנם בצעירותו הוא נלחם למען המדינה אבל מה כל זה עוזר אם בהיותו מבוגר הוא הרס הכול? ע"י גנבות והעלמות כספים ישירות מהמדינה?

כמובן הוא אחראי ישיר לפשעי המלחמה הנוראיים שנעשו בזמן ההתנתקות.

לא מגיע לו גשר ולא מגיע לו כלום.

האמת, שהדבר היחידי שראוי שיקראו לו על שם רבין ושרון זה כביש חוצה ישראל (שבאמת נקרא על שם רבין, צריך להוסיף את שם שרון), באמת הם חצו את ישראל (במובן השלילי), חצו אותה בין ימין לשמאל, בין דתיים ללא דתיים וכו..

הם גרמנו לנו לשנוא את אחינו המתנחלים שמוכנים להקריב את עצמם למען המדינה וגבולותיה.

פורסם

:lol:

הם גרמנו לנו לשנוא את אחינו המתנחלים שמוכנים להקריב את עצמם למען המדינה וגבולותיה.

:lol:

:screwy:

פורסם

אז אולי נגיד, טוב, הוא שירת 60 שנה את העם בצורה מהימנה, עזבו אותכם מהאשמות בשנה האחרונה, שטויות, אחרי הכל מה זה 60 שנה לעומת מילה של כמה מתפרעים.

הייתי אומר שזה כלום.

רק שלא מדובר ב"התפרעות" אלא טיהור אתני של יהודים.

פורסם

כמות הכסף שהוא עשה משחיטיות, "מתנות", "תרומות" , "משקיעים", העלמות כספיים, איים ביוון הן מספיקות בשביל לא להנציח אותו בגשר.

אומנם בצעירותו הוא נלחם למען המדינה אבל מה כל זה עוזר אם בהיותו מבוגר הוא הרס הכול? ע"י גנבות והעלמות כספים ישירות מהמדינה?

לא מגיע לו גשר ולא מגיע לו כלום.

האמת, שהדבר היחידי שראוי שיקראו לו על שם רבין ושרון זה כביש חוצה ישראל (שבאמת נקרא על שם רבין, צריך להוסיף את שם שרון), באמת הם חצו את ישראל (במובן השלילי), חצו אותה בין ימין לשמאל, בין דתיים ללא דתיים וכו..

פחחחחח .... אחים שלך אולי... תגיד פגשת בחיים שלך מתנחל?

אני כן, אני גרתי בינהם כמעט 10 שנים, ותאמין לי שהם לא עושים את זה לטובת המדינה

הם עושים ומאמינים בכל החארטה שהם מאמינים בו מסיבות דתיות בלבד, בגלל שבתורה כתוב שחבל הארץ הזה שייך ליהודים

המדינה כמדינה ממש לא בראש מעייניהם , הם יכולים לקפוץ לי , אני לא קונה את כל ההתבכיינות שלהם בשיט

זה שהם חיו בבועה כל השנים האלו זאת בעיה שלהם , שימשיכו קדימה בחיים שלהם כמו כל בן אדם נורמלי ויפסיקו לזיין לכולם את השכל כמה הם מסכנים.

הייתי אומר שזה כלום.

רק שלא מדובר ב"התפרעות" אלא טיהור אתני של יהודים.

oh please ....

על אותו משקל אני יכול להגיד שכשעברתי דירה זאת הייתה התאבדות :kopfpatsch:

טיהור אתני ... מי שטף לך ככה את המוח? :bash:

פורסם

למה נראה לך שאם אני לא חושב כמוך שטפו לי את המוח?

פורסם

כי ההצהרה שלך מוגזמת וחסרת כל פרופורציה מכל בחינה שהיא, אז או שאתה לא יודע מה המשמעות של הביטוי "טיהור אתני" (ואני לא מאמין שזה המקרה) או שאתה באמת מאמין שמה שהיה בהתנתקות משתווה לרצח עם ולשואה, וזאת כבר בעיה רצינית שאני לא מאמין שהגעת אליה בדרך ההגיון הישר אלא רק ע"י גורמים חיצוניים שהנחילו לך את הרעיון המגוחך הזה (אתה יודע, איך שלא תסתכל על זה כל מה שעשו זה שפינו אותם מהבית, לא טבחו בהם לא כלאו אותם ולא פגעו בהם פיזית, ולא אני לא מחשיב את הנערים הפושטקים שזרקו אבנים ובלוקים על חיילים ושוטרים וקיבלו מכות בצדק)

פורסם

אם החילים היו מרביצים לערבים בגלל שהם זרקו אבנים היתה אומר שזה בסדר??

פורסם

^ בפירוש כן .

מי שמרים על חייל צה"ל יד או נשק מגיעה לו איזושהי תגובה, לא משנה לי אם זה ערבי או חמור מכך, יהודי

פורסם

כי ההצהרה שלך מוגזמת וחסרת כל פרופורציה מכל בחינה שהיא, אז או שאתה לא יודע מה המשמעות של הביטוי "טיהור אתני" (ואני לא מאמין שזה המקרה) או שאתה באמת מאמין שמה שהיה בהתנתקות משתווה לרצח עם ולשואה,

נראה לי שהבעיה העיקרית היא שאתה אינך יודע טיהור אתני, מהו.

טיהור אתני הוא גירוש בכוח, שמטרתו יצירת הומוגניות אתנית בטריטוריה מוגדרת, ובכך מחיקת ההיסטוריה הקודמת של אותה טריטוריה.

על אף שטיהור אתני מתבצע בעיקרו באמצעות גירוש וסילוק (טרנספר), במקרים רבים הוא גולש למעשי טבח. ההבדל בין הטיהור האתני לבין רצח עם הוא הכוונה שמאחורי מעשי הטבח - בעוד שברצח עם מעשי הטבח הם מתוכננים ומהווים חלק מתוכנית כוללת, במקרים של טיהור אתני הם מקומיים ונובעים בדרך כלל משנאה ומתחושות נקם.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%99%D7%94%D7%95%D7%A8_%D7%90%D7%AA%D7%A0%D7%99

פורסם

אוקיי אני מקבל את התיקון, מבחינה לשונית זה אכן תאור מתאים, כנראה שזה הטיהור האתני הכי הומני והכי לא מקומם שידעה ההיסטוריה

מי שמע אי פעם על טיהור אתני בלי חלל אחד, ושכל ה"מטוהרים" קיבלו פיצויים ויושבו מחדש? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים