עבור לתוכן

הנצחתו של אריק שרון בגשר חדש בירושליים

Featured Replies

פורסם

בשבוע שעבר קראתי בעיתון שיש כוונה לבנות גשר חדש בכניסה לירושליים. הועלתה הצעה באחד הוועדות בעיר לקרוא את שם הגשר בשם אריק שרון. הצעה זו הרגיזה אותי מאוד מפני שאדם זה אינו ראוי להנצחה בגלל מעשה העקירה והגירוש של תושבים היהודים מרצועת עזה וצפון השומרון. דבר זה נעשה בניגוד מוחלט למצע מפלגתו גם נגד רוב חברי מפלגתו גם נגד הבטחותיו הוא בעצמו שאמר " דין נצרים כדין ת"א".בנוסף לכך הוא ביצע מעשה זה נגד כל היגיון בריא וללא כל תכלית הגיונית.הוא ביצע עוול זה בנחישות אך ללא כל רגישות כלפי אזרחיו שלו וכלפי אחיו.כתוצאה מכך הוא הפך את אחיו לפליטים בארצם ללא בית קבוע וראוי וללא תעסוקה הולמת וללא חינוך מסודר לילדים.בכך הוא אימלל אלפי משפחות ללא כל הצדקה. בנוסף לכך אנו בתור עם אנו רואים את תוצאות אותו גירוש(חטיפת חילים,ירי בלתי פוסק על ישובי הנגב של קאסמים,חטיפת אזרחים וכ"ו).לכן אני טוען שאין הוא ראוי להנצחה.

• תגובות 69
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שתוק, אתה אפילו לא יודע בכלל מה הוא עשה למען המדינה הזאת.

פורסם

משה007 כשאתה תעביר 60 שנה מהחיים שלך בשירות המדינה נדבר, עד אז שב בשקט חוצפן :nono:

ותתקן את המקש רווח שלך, בקושי מבינים מה רשמת .

פורסם
:screwy: :screwy: :screwy: :screwy:
פורסם

שאדם זה אינו ראוי להנצחה

חמור, אני מקווה שגם אותך לא ינציחו.

ואתה לא תילחם בחצי מהקרבות שבהם נלחם אריק בזמנו.

פורסם

*קנאק*

הלב שלי נשבר :'(

פורסם

משה007 כשאתה תעביר 60 שנה מהחיים שלך בשירות המדינה נדבר, עד אז שב בשקט חוצפן :nono:

ותתקן את המקש רווח שלך, בקושי מבינים מה רשמת .

נניח שהיה רופא, ששירת 60 שנה מהחיים שלו את מטופליו, בצורה מקצועית ואדיבה.

בשנה האחרונה לקראת פרישתו, אנס הרופא מספר ילדות צעירות שבאו לקבל אצלו טיפול.

אז אולי נגיד, טוב, הוא שירת 60 שנה את מטופליו בצורה מהימנה, עזבו אותכם מהחרא שהוא עשה בשנה האחרונה, שטויות, אחרי הכל מה זה 60 שנה לעומת איזה אונס של כמה ילדות.

פורסם

מה הקשר ההשואה הדבילית הזאת? :screwy:

פורסם

:s07::bash:

השוואה כ"כ מטומטמת.

ואני מאוד מקווה שאתה מבין למה.

פורסם

האמת, אם כבר מה שהיה מטריד אותי זה שיש משהו מציק בזה שהבן אדם עדיין לא מת רשמית ועושים דברים "על שמו"... זה כמו עין הרע :-\

פורסם

בשבוע שעבר קראתי בעיתון שיש כוונה לבנות גשר חדש בכניסה לירושליים. הועלתה הצעה באחד הוועדות בעיר לקרוא את שם הגשר בשם אריק שרון. הצעה זו הרגיזה אותי מאוד מפני שאדם זה אינו ראוי להנצחה בגלל מעשה העקירה והגירוש של תושבים היהודים מרצועת עזה וצפון השומרון. דבר זה נעשה בניגוד מוחלט למצע מפלגתו גם נגד רוב חברי מפלגתו גם נגד הבטחותיו הוא בעצמו שאמר " דין נצרים כדין ת"א".בנוסף לכך הוא ביצע מעשה זה נגד כל היגיון בריא וללא כל תכלית הגיונית.הוא ביצע עוול זה בנחישות אך ללא כל רגישות כלפי אזרחיו שלו וכלפי אחיו.כתוצאה מכך הוא הפך את אחיו לפליטים בארצם ללא בית קבוע וראוי וללא תעסוקה הולמת וללא חינוך מסודר לילדים.בכך הוא אימלל אלפי משפחות ללא כל הצדקה. בנוסף לכך אנו בתור עם אנו רואים את תוצאות אותו גירוש(חטיפת חילים,ירי בלתי פוסק על ישובי הנגב של קאסמים,חטיפת אזרחים וכ"ו).לכן אני טוען שאין הוא ראוי להנצחה.

^ המילים שיוצאות לך מהפה זה פשוט... מאיזו ישיבה של איזה "רב" 'ימני קיצוני'. נוער הגבעות ? החיילים שלנו נאצים ? אריק שרון בוגד ?

ככה חברים, נשמע מישהו ששטפו לו את המוח. חבל :-\, דווקא נראה בחור נחמד.

פורסם

נניח שהיה שוטר, ששירת 60 שנה מהחיים שלו את העם, בצורה מקצועית והציל חיים.

בשנה האחרונה לקראת פרישתו, הואשם השוטר בשימוש מופרז בכוח כנגד מתפרעים.

אז אולי נגיד, טוב, הוא שירת 60 שנה את העם בצורה מהימנה, עזבו אותכם מהאשמות בשנה האחרונה, שטויות, אחרי הכל מה זה 60 שנה לעומת מילה של כמה מתפרעים.

הכל עינין של איך אתה רואה את זה :nixweiss:

ככה חברים, נשמע מישהו ששטפו לו את המוח. חבל :-\.

אולי גם בגלל זה הוא לא מסוגל לכתוב כמו בן אדם.

זה מעצבן מאוד אתה יודע ?

פורסם

מוזר מאוד שכותרת התרד כתובה בצורה נורמלית לגמרי ובלי רווחים.

פורסם

עוד לא הבנתם שזה בכוונה?

פורסם

בכוונה או לא,

אתה (פותח התראד) דפקט לפחות לדעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים