פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אתמול יום א רכשתי במיטב כספי את הלוח הנ"ל מהיבואן הרישמי בארץ יחד עם מעבד 2000 וזיכרון 2*128 ואל תשאלו למה דווקא ככההקיצר הייתי רוצה להעביר לכם מספר התרשמוית שעברו עלי בזמן התקנת הלוח התקנתו הרצתו והתרשמות כלליתנתחיל מתוכן האריזה: הלוח אם מיגע עם מספר כבלים פנימים ומתאמים שוניםכבלים ATA133*3כבל אודיו עם יציאת דיגיטלית אופטית וקואקסיאלית ויציאה לרמקולים אחורים וסנטר סאב ...חביב ביותר..כבל USB2 עם 4 יציאות עליו וכמו כן עוד 2 יצוקות על הלוחדבר שיותר מרגיז....הלוח בא עם בקר פייר ווייר עליו עם שלוש יציאות אבל הכבל לא מגיע באריזה ולא הכבלים של הסמארט מדיהועל פי בירור ככה זה נשלח מהיצן וכרגע אן את הכבלים בארץ יכיאו אולי בהמשך החודשחוברות הסבר אחת של הלוח ואחת של הבקר רייד פרומיסהלוח עצמו מכיע בתצורה של אפיק 133 והוא לא מתעורר במצב הזה יש להעביר למצב 100 ואז להגדיר את הביוס ואז לשנות ל133כמו כן הלוח דיי גדול אולם נוח יחסית להתקנה הפינות המעוגלות דווקא דיי נוחות...התקנת מערכת הפעלה אקס פי עם סרוויס פק מובנה עברה חלק וזיהתה הכל חוץ מהכרטיס קול..יציבות : הלוח עבד במשך 14 שעות עם PRIME95 הלוח הגיע לחום של 43 והמעבד ל58 ללא בעיות מיוחדות מאוור מקורי של האטלוןהדיסק המסופק מעט בעייתי עקב זיהוי לא נכון של הבקר USB2 ולכן הוא לא מתקין לו את הדרייבר בצורה אוטומתית יש צורך להכנס לסידי ולהתקין משם.תופעה מעצבנת נוספת שהתוכנת המהרה של הלוח לא ממש מוכנה לעבוד עקב חוסר תקשורת לדרייבר על פי טענתה...נושא זה כבר יבדק על ידיחוץ מזה לא נמצאו בעיות מיוחדות...אפילו המוארר על הצ'יפ סט שקט מאוד...וזהו נקווה שיהיה פה עוד כאלו שירכשו אותו למען העברת מידע בין המשתמשיםאם יש לכם מידע חדש אשמח לקבלמקווה שעזרתיהגיע הזמן לישון אחרי 45 שעות של התעסקות עם מחשב אחד
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים התקנת את העידכונים של החברה ? כל ה- Service pack של Gigabyte ? (אני לא מתכוון לSP1 של WindowsXP).
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים איזה כרטיס מסך יש לך? כמה אתה מקבל ב-3DMARK וב-PCMARK יהיה נחמד לדעת! תתחדש! ;D
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים חבר שלי קנה מחשב דומה רק שהוא קנה את ה XP1800 ומאורר של וולקן 7+ עם כרטיס מסך GF4 Ti4200 128MB של גיינוורד. טמפרטורה....המממ....תלוי....עוד לא הוספנו מאורר שיוציא אוויר...יש רק אחד שמכניס. ולכן הטמפ' היא 58 מעלות. היום נריץ עליו את התוכנה 3D-MARK ונראה מה קורה דרך אגב.....חבר שלי כן קיבל את הכבל של פייר ווייר. חוץ מזה ...המחשב לא עשה בעיות....הגדרתי אותו על 133 והמחשב עלה בלי בעיות...אני לא יודע מה היתה הבעיה אצלך. ולא נתקלתי בשום בעיה בהתקנת XP או 98 למעט בעיה שהמחשב עשה כשרציתי להתקין את XP - בעיה שהתברר שהיא נובעת מהדיסק הקשיח שהוגדר כמאסטר באופציה הרגילה...ברגע שהוצאתי את הגאמפר הכל הסתדר.(זה דיסק קשיח של WD80GB עם 8מגה באפפר) לא ניסיתי להתקין לו את כל התוכנות של גיגהבייט (אני לא רוצה שהוא יתעסק עם זה - הוא לא כזה מבין גדול 8) )
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים מחבר לגבי עידכונים נוספים עם מעט מספרים על בדיקות וביצועים על הלוח הנלמחר אני מקבל GF 4 MX440 DDR ואז אני אבדוק את הניקוד לגבי הכבל היבואן הוא אזטק ואמור להגיע במשלוח הקרוב כבלים לפייר ווייר כמו כן הלוח עובד כרגע עם זיכרון 266 עד הופעת זיכרונות של 400 בארצנו במחיר שפויאגב הלוח כבר הספיק לשרוף לי ספק מעפן של כאילו 340 וואט טוב ג'אנרישמתי את הספק הישן והנאמן שלי והמחשב עובד רצוף כבר 4 ימים ללא נפילה כל שהיא במאה אחוז עיבוד על 54 מעלות מעבד 37 לוח ככה שזה נראה דיי יציב
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים מחבר או קיי כמו שבטחתיבדיקת מערכת עם הכרטיס מסך GF4 MX440 DDRבבדיקה של ברירת מחדל עם 3D MARK2001SEהתוצאה ללא המהרה עם דרייברים הכי חדשים5908אני האמת לא יודע אם זה גבוה או נמוךלא הבנתי איך משווים באתר של התוכנהאשמח לקבל תגובות על הניקוד
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים גם לי יש לוח אם של ג'יגה בבייט8IEX לפנטיום4הגיע עם ההוראות אצלך הסברים בקשר לג'אמרים ודברים כאלה ? כי אצלי לא \(מה גם שלא מצאתי על הלוח ג'אמפרים מעבר לאיפוס הלוח) ואין לי מושג איפה נמצא כל היחס מהירות זכרון למעבד
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים במחשב של חבר שלי GA-7VAXP + XP1800 + 256 DDR 2700 + GF4 4200 128MB התוצאה היתה 8900 בערך ( ב 3D Mark 2001 SE) לא זוכר את המספר המדוייק!.... המחשב שלו עובד עם ספק גנרי.....בנתיים הוא עבד ....לא הראה תקלות!.... הטמפרטורות דומות לשלך.... יאללה לילה טוב....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.