פורסם 2006 ביולי 419 שנים כתבה זו הועתקה מאתר מעריב. קשה להאמין אך זאת עובדה...שיא החוצפה.....חברת צ'רלטון, זכיינית שידורי המונדיאל, החלה להגיש תביעות נגד בתי עסק ובתי קפה שמקרינים את המונדיאל ללא הסכם תמלוגים. הבוקר הוגשו לבית משפט השלום בתל אביב תביעות ראשונות.לפני מספר שבועות שלחה החברת התראות לבתי עסק, שמקרינים את המשחקים בניגוד לחוק, ומסרה כי אם לא יסדירו את התמלוגים בסך 2.97 שקל לצופה, למשחק, בתוך 48 שעות, היא תפנה לערכאות משפטיות, אך רק היום ביצעה זאת.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים אם כל הכבוד, הם צודקים וזאת זכותם המשפטית לעשות זאת.הבושה היא שמכרו את זכויות שידור משחקי המונדיאל לחברה הזאת.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר אולי אתה צודק זכותם לעשות זאת. אבל...התמלוגים בסך 2.97 שקל לצופה, למשחק???. מה בעל בית הקפה אמור לעמוד עם קאונטר ביד, וכל דיכפין שרק עבר ליד בית הקפה ונתן מבט לכוון הטלוויזיה הוא צריך ליספור??? עד איפה??? קנטרני משולל כל היגיון. ואני יכול למנות עוד תיאורים לאיוולת הזאת. היא גם יכולה לתבוע אותך על זה שהיזמנת חברים לצפות במונדיאל אצלך בסלון. ותדרוש 2.97 שקל לצופה....
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מה עם פשוט להוסיף את זה לחשבונית של כל מי שישב בבית קפה?זה באמת לא מסובך לוגיסטית...
פורסם 2006 ביולי 419 שנים הם לא גובים לפי מספר הצופים בפועל אלא לפי מספר הכיסאות שקיימיםאו לפחות ככה הבנתי מבעל פאבמבחינתם הם יודעים בדיוק כמה אתה צריך לשלם.ואם לומר את האמת אני גאה שלא נשברתי ושילמתילמרות שבמונדיאל הבא אני אשלם כל סכום.אכלתי את הלב כל משחק שלא ראיתי למרות שהיה מזיז לי תביצה אם הייתי משלם (כלכלית)אבל לא הייתי ישן טוב בלילה אם הייתי יודע שלא רק דפקו אותי, אלא אני שימנתי אפילו את החור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.