פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים לאחרונה התחלתי לעשות מודינג למארז ובניהם בניית FANBUS כשאני מראה לאנשים (שאני צריך עזרה בבנייה\השגת חומרים וכו') הם נותנים לי כזה מבט של WTF? אומרים לי אתה לא צריך 7 מאוררים 1 יספיק, עזוב שטויות וכו' בעעע איזה עיצבון ! :AR15: יש עוד אנשים שנתקלו באנשים כאלה ?
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים בערך כל החברים שלי..."למה אתה צריך להוסיף כל הזמן מאווררים? המחשב שלך קר מספיק...""חלאס לקחת לדים מהמורה לאלקטרוניקה""מה אתה דפוק שאתה קונה לד (כחול) ב 15 שקל??"ועוד
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים גם לי זה קרהגם הטכנאי שמכר לי ת'מחשב (לפני שנה וחצי, שעוד לא הבנתי ממש, לפחות לא כמו היום..)וגם טכנאים אחריםוגם אפילו אבא שלי...עיצבון רציני!
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים לי קרה משהו יותר מעצבן לפני 3 שנים קניתי מחשב חדש (P2400MHZ) רציתי 500 MHZ 16 GB 128 SDRAMומה הטאכני אומר לי מה יש לך מפעל בבית מה אתה צריך מחשב כזה בן ז***
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אצלי כל פעם שעשיתי דבר הכי קטן למחשב כמו אוברקלוק למעבד וזה אמרו שמספיק לעשות ניסויים וכו'.. ובנוגע למאווררים, גם כן, אמרו שאני סתם שם הרבה מאווררים ושלא צריך בכלל מאווררים אולי אחד שניים.. ויש גם אחד אידיוט שאמר שאני לא צריך מאוורר גם למעבד (AMD) וגם לכ. מסך שאני סתם דוחף בכל מקום אפשרי ;D
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים החברים שלי הגיבו ב"וואי איזה מארז עצום!"איזה מגניב וכאלהחחחח...רק חבל שהוא קצת מכוער...חסר לך לדים AND SHIT....תעצב קצת...אבל ככה הוא באמת נחמד..אצלי בנתיים אין מה לבדוק עוד כמה חודשים.
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אבא שלי לא מבין מה אני עושה 15 שעות בנפחייה ואח"כ שאני חוזר הוא מוותר על לנסות להבין מה אני עושה עם 16 קילוגרמים של פלדה מחושלת ואלומיניום.(פרטים עוד כמה חודשים,צריך לסיים את התרשימים קודם).
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אבא שלי לא מבין מה אני עושה 15 שעות בנפחייה ואח"כ שאני חוזר הוא מוותר על לנסות להבין מה אני עושה עם 16 קילוגרמים של פלדה מחושלת ואלומיניום. (פרטים עוד כמה חודשים,צריך לסיים את התרשימים קודם). משוגע! (עוד תגובה מעצבנת* ;D
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים לאחרונה התחלתי לעשות מודינג למארז ובניהם בניית FANBUS כשאני מראה לאנשים (שאני צריך עזרה בבנייה\השגת חומרים וכו') הם נותנים לי כזה מבט של WTF? אומרים לי אתה לא צריך 7 מאוררים 1 יספיק, עזוב שטויות וכו' בעעע איזה עיצבון ! :AR15: יש עוד אנשים שנתקלו באנשים כאלה ? הורים, מכרים
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים נכנסתי לחנות רצינית לציוד טכני עם רשימת קניות, הם שאלו מה אני עושה עם זה ואמרתי קירור מים למחשב.הם כבר לא לקחו אותי ברצינות יותר ;Dכשזה יהיה גמור אני חוזר לצחוק עליהם.
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים הגיעו אלינו למדור שתי בנות חדשות והוטל עליי לחפוף אותן. כמו כל חפיפה, גם זו מתרכזת בהתחלה סביב חומרת PC. מסתבר שבהעדרי, אנשים מדברים עם הבנות האלה ושואלים אותן לגבי מה שלימדתי אותן ("מה הוא אמר לכן על מאווררים?", "כמה הוא סיפר לכם על קירור המעבד?").
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.