עבור לתוכן

מציאת חלקים לfunbas באזור ת"א

Featured Replies

פורסם

למישהוא יש מידע על חנות שאפשר לקנות בה נגדים לדים ומתגים לפאן באס בת"א

תודה.

פורסם

גם אני עכשיו מחפש חלקים לFANBUS

אמרו לי כתובת(ששחכתי אותה) של חנות בעיר שלפי מה שהבנתי יש בה הכול

אבל נראה לי שבכל חנות אלקטרוניקה מכובדת תמצא מה שאתה צריך ....

פורסם

אממ אני לא מתמצא בת"א, אבל אני יודע בכל חנות עשה זאת בעצמך יש את רוב הדברים הדברים היותר קשים למציאה הם בדרך כלל הנגדים והדיודות החד כיווניות. אם יש לך בעייה בקניית חיבורי מולקס אני ממליץ לקנות כבל שקוראים לו בחנויות "מפצל מחשב" ופשוט לחתוך ממנו את החיבורים, בדרך ככל בכל מפצל כזה מגיעים 2 נקבות וזכר אחד..

דרך אגב, למי שמחפש חנות כזאת בירושלים אני מכיר שלושה במרכז העיר :

מ.י אלקטרוניקה (יש לו שמה ה-כ-ל אפילו לדים דו צבעיים והמחירים לא רעים, לד רגיל עולה שקל, ולד דו צבעי וסופר לד עולים 2.5) - החנות נמצאת בבניין של בנק הפועלים ליד הוניגמן והמשביר, קצת יותר למטה (ליד התחנה של קו 4,14 ועוד...)

כשיוף - חנות מעולה גם כן, אני חושב שיש להם גם המון סחורה (לא קניתי מהם את החלקים לפאן באס שלי) הם ממוקמים ברחוב קינג ג'ורג, ליד בניין הפעמון (קל מאוד לפספס, אבל יש כניסה לבניין ליד התחנה של קו 4\4 א' לכיוון הר הצופים והחנות נמצאת במקלט).

וילסון - אצלו לא הייתי אבל הוא היה כבר המון המון המון זמן בסביבה, ויש לו שם של חנות עם מבחר, אם אני לא טועה הוא ממקום ברחוב הלל מעל טוואר רקורדס...

בהצלחה עם הפאן באס.

פורסם

אזור התחנה המרכזית הישנה , שם הרחוב הוא שדרות הר ציון , יש לכם שם כמה חנויות אלקטרוניקה , ששם תמצאו הההההככככללללל .

פורסם
  • מחבר

למה צריך דיודות חד כיווניות ולא לדים רגילים

פורסם
  • מחבר

או שזה אותו דבר

פורסם

אני מחפש את אותו סוג של חניות רק בחיפה!

פורסם

למה צריך דיודות חד כיווניות ולא לדים רגילים

דיודות חד כיווניות זה לא לדים.

כל לד זה דיודה, אבל לא כל דיודה זה לד...

דיודות חד כיווניות מעבירות חשמל בכיוון אחד כמדומני.

כך בחשבון שאם משתמשים בלדים רגילים ולא בדו צבעים צריך להלחים 2 לדים אחד לשני כדי לקבל 3 רגלים, או להשתמש ביותר דיודות חד כיווניות ולחבר את שתי הרגלים של המתג לאותה הרגל בלד.

אני בחרתי באפשרות השנייה, אבל אני מצטער על זה שלא קניתי לדים דו צבעיים כי זה יותר יפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים