עבור לתוכן

שעון מד דופק למי שיש וממליץ תודה

Featured Replies

פורסם

שעון מד דופק למי שיש וממליץ תודה

פורסם

תלך לאחות(בקופת חולים). אתה יכול לעשות שם בדיקות בחינם(אם יש לך מנוי שם). אתה יכול לבקש אפילו פנקס ולעקוב אחרי התוצאות.

פורסם

אני מניח שהוא רוצה למדוד תוך כדי פעילות גופנית :kopfpatsch:

פורסם

תפסיק להניח, זה מזיק לשכל שלך.

פורסם

לאיזה צורך? בדיקה פעם ב... או מעכב סדיר תוך כדי פעילות גופנית?

פורסם

חבר טוב שלי פעם מאוד המליץ על מה שמוכרים בחדרי כושר של שייפ, אבל אני מניח שכל שעון כזה מסוג טוב יספיק לך

מחירים אם אני לא טועה מתחילים ב 200-300 שקלים, תבדוק בזאפ (יש לשעונים כאלה שם, שכחתי אותו... אני אשאל את החבר שלי)

הוא אומר שזה משהו נהדר לכושר גופני, פעם הוא הסביר לי בדיוק איך משתמשים בזה בשביל ריצות, (לקביעת זמנים למאמץ/מנוחה שיהיו הכי יעילים לגוף)

וזה נשמע ממש טוב לפי ההסבר שלו אז, אני לא זוכר הרבה מזה, אבל בטח מאמני כושר יודעים.

פורסם

תפסיק להניח, זה מזיק לשכל שלך.

אני מבין שרופא אתה לא.

תראה מה הוא יגיד

פורסם
  • מחבר

חבר טוב שלי פעם מאוד המליץ על מה שמוכרים בחדרי כושר של שייפ, אבל אני מניח שכל שעון כזה מסוג טוב יספיק לך

מחירים אם אני לא טועה מתחילים ב 200-300 שקלים, תבדוק בזאפ (יש לשעונים כאלה שם, שכחתי אותו... אני אשאל את החבר שלי)

הוא אומר שזה משהו נהדר לכושר גופני, פעם הוא הסביר לי בדיוק איך משתמשים בזה בשביל ריצות, (לקביעת זמנים למאמץ/מנוחה שיהיו הכי יעילים לגוף)

וזה נשמע ממש טוב לפי ההסבר שלו אז, אני לא זוכר הרבה מזה, אבל בטח מאמני כושר יודעים.

טובסבבה

אני צריך בשביל לבנות כושר בהדרגה

פורסם

יש לי סתם עצה.. אם אתה בחדר כושר אתה יכול לבדוק בחלק ממכשירי האירובי.. הליכונים וכדו'..

אם זה יעזור לך בטיפה אפילו זה כבר טוב :xyxthumbs:

פורסם

יש לי אחד בן זונה שתמורת 20,000 ש"ח יהיה שלך

פורסם
  • מחבר

יש לי סתם עצה.. אם אתה בחדר כושר אתה יכול לבדוק בחלק ממכשירי האירובי.. הליכונים וכדו'..

אם זה יעזור לך בטיפה אפילו זה כבר טוב :xyxthumbs:

אני מתאמן על הספינג

אני רוצה לעבוד לפי דופק מטרה אז בשביל זה אני צריך את השעון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים