פורסם 2006 ביולי 319 שנים אני יכול לחבר חוט שחור של מאוור לחוט צהוב של מולקס?כאילו לא לחור שבמולקס אלא לחבר את החוטים עצמםאו את האדום לצהוב וכו...
פורסם 2006 ביולי 319 שנים ומה אתה חושב שקורה בתוך החיבור עצמו? בודאי שאפשר לחבר את החוטים... רק אתה מודע לזה ששחור זה הערקה, אדום זה 5V וצהוב 12V... כן? ורצוי לחבר הכול כשהמחשב כבוי...
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר לא הבנתי אותך אני יכול לחבר את החוט האדום של המאוורר לצהוב של המולקס נגיד וזה יהפוך ל-12v כאילו כל החוט הגדול שיצא לי נכון?
פורסם 2006 ביולי 419 שנים כן... החוטים של המולקס מספקים את הזרם, לא החוטים של המאורר... גם אם תחבר חוט ורוד לחוט הצהוב של המולקס הזרם יהייה בו 12V.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים לא הבנתי אותך אני יכול לחבר את החוט האדום של המאוורר לצהוב של המולקס נגיד וזה יהפוך ל-12v כאילו כל החוט הגדול שיצא לי נכון?כן אתה יכול ככה זה לרוב
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר בסוף הצלחתי לחבר הלחמתי את החוטים ובסוף שכחתי שחיברתי למולקס נקבה ואין לי לאיפה לחבר במארז חחחמאיפה אני יכול להשיג מולקס מתאם מנקבה לזכרה ולהפך?
פורסם 2006 ביולי 419 שנים בחנויות אלקטרוניקה. : עשה טובה, תעשה חיפוש פעם הבאה לגבי דברים כאלה... ענו על זה כבר כמה עשרות פעמים נראה לי... חוץ מזה, איפה כבר אפשר להשיג מתאמים להתקנים חשמליים? אם לא יהיה להם מתאם אפשר לקנות מפצל מולקס (שתי נקבות וזכר אם אני לא טועה...) ומחתוך אתהחיבור שאתה צריך ולהשתמש בו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.