עבור לתוכן

מי באמת מסוגל לעשות מוד וולטג' לR9700 שלו?

Featured Replies

פורסם

מאיפה? זה שאתה קורא לאנשים שבאמת אוהבים ומבינים את זה מפגרים, זה כבר מספיק כדיי לדעת על כמה אתה מבין או יותר נכון לא מבין.

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

באלוהים אם היתה פה לידי הייתי מכניס לך כזאת זפטה היית מת על המקום

פורסם

הת'רד הזה כבר עובר כל גבול מישה מה אכפת לך מה שהוא רשם? אתה יכול לא להתייחס להודעות שלו ורק לרפרף עליהם כמובן אדם בוגר ולא לתת להם משמעות זהו נקודה!!

פורסם

באלוהים אם היתה פה לידי הייתי מכניס לך כזאת זפטה היית מת על המקום

You got 0wned by TheHunter.

פורסם
  • מחבר

לך להזדיין אופס מי תרצה :lol:

פורסם

Your mother ordered me last week but she's too god damn ugly so i didn't help her getting u a new brother/sister.

פורסם

שמישהו ינעל את זה?

פורסם
  • מחבר

Your mother ordered me last week but she's too god damn ugly so i didn't help her getting u a new brother/sister.

שאבא שלך יוצא לריצה ביום שישי ואתה שומע צרחות מהחדר שינה זה אני דופק את אמא שלך

פורסם

You don't even have a dick, and if u do, it will take a few years to find it with a x4000 microscope.

פורסם
  • מחבר

של ציפור יותר גדולה משלך

פורסם

Learn Hebrew.

פורסם
  • מחבר

בן זונה בן זונה בן זונהבן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה הה

פורסם

I don't think so.

פורסם

מישה דבר עברית הוא לא מבין ;)

פורסם

אני לא חושב שזה משנה כל כך, הוא קיבל באן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים