פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים בפורום הזה לא נראה לי שבאמת משהו מוכן להסתכן על 2000 שקל מי שמסוגל שיגיד כאן
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים (עוד ת'רד מפגר מבית היוצר של imac) תגיד לי, מה איכפת לך בידיוק!? אנשים רוצים לעשות VMod על כרטיס של 2000 שקל אז הם יעשו VMod על כרטיס של 2000 שקל!! ארר!
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים לא ברור לי בכלל מה אתה רוצה התרד הזה.אם משהו יעשה VMOD לכרטיס שלו אז יעשה ואם אף אחד לא יעשה אז לא יעשו !אני אישית לא הייתי עושה
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אני עשיתי ללוח אם שלי ואז החזרתי חזרה כי אין צורך בינתיים.אפשר ללכת לרדיו שאק ולקנות מיקרו תנינים מבקום להלחים וככה לא ידעו שהלחמת, אבל בגלל שהכרטיס מסך עומד אז צריכים להדק את התנין בצורה מסוימת.
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אפשר ללכת [glow=red, 2, 300]לרדיו שאק [/glow] ולקנות מיקרו תנינים מבקום להלחים וככה לא ידעו שהלחמת, אבל בגלל שהכרטיס מסך עומד אז צריכים להדק את התנין בצורה מסוימת.איפה יש רדיו שק?? האחרון שראיתי היה כשעוד גרתי בקנדה...
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אפשר ללכת [glow=red, 2, 300]לרדיו שאק [/glow] ולקנות מיקרו תנינים מבקום להלחים וככה לא ידעו שהלחמת, אבל בגלל שהכרטיס מסך עומד אז צריכים להדק את התנין בצורה מסוימת.איפה יש רדיו שק?? האחרון שראיתי היה כשעוד גרתי בקנדה...יש בקניון רננים (רעננה).
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אפשר ללכת [glow=red, 2, 300]לרדיו שאק [/glow] ולקנות מיקרו תנינים מבקום להלחים וככה לא ידעו שהלחמת, אבל בגלל שהכרטיס מסך עומד אז צריכים להדק את התנין בצורה מסוימת.איפה יש רדיו שק?? האחרון שראיתי היה כשעוד גרתי בקנדה...יש בקניון רננים (רעננה).נכון, גם אני הייתי שם, תלך רק לסניף הזה שלהם אם אתה מחפש משהו שקשור באלקטרוניקה.imac- שאלה מטופשת ביותר, כמו ילד בגן, "בואו נראה מי הכי גבר!".
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אני מבין שאתה קורא ל-JCviggen ו-OPPAINTER אשר נחשבים ל-Overclockers Guru's בכל הפורומים בעולם מפגרים? אם כך אתה רק מראה שאתה לא מבין בגרוש מהחיים שלך בחומרה.
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים מחבר ומי אתה KING OF THE OC??? ניסיתי לסדר איתך את העניינים ואתה ממשיך לך יבן זונה
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים מחבר ומאיפה אתה יודע שאני לא מבין בOC או במודינג אה לך קבינימט נמעס לי ממך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.