עבור לתוכן

עונש מוות לחוליית סילואן.

Featured Replies

פורסם

אני בעד עונש מוות או ניסויים על החיות האלה!!!

כדי להוריד את המוטיבציה למתאבדים צריך גם:

1. להרוס מיד ביתו של המחבל+לשרוף/להחרים את רכוש משפחתו

2. לשלוח משפחתו מחוץ גבולות ישראל(יש מספיק ים בכדוה"א :asthanos:)

3. סייענים(אלה שעזרו למחבל מתאבד בכל דרך שהיא)-ראה סע' 1 ו2.

אם יישמו את זה יהיה עותר שקט במדינתינו

ואל תגידו לי שזה לא הומני, ארה"ב במלחמתה בטרור מחקה כפרים+תושבים באפגניסטן(והיום הכל טוב, יפה והומני?!)

• תגובות 64
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין קשר בין השואה לבין הדבר הזה השואה קרתה בלי סיבה אומרים שהסיבה הייתה שהיהודים היו עשירים אבל לא כי רק אחוז קטן מהיהודים היו עשירים רוב יהודי פולין היו מאוד עניים וחוץ מעניין זה היהודים לא הרסו שום דבר לא הרזו אנשים לא היו פושעים אלא אפילו תרמו לקהילה בכך שהיו הרבה רופאים ועורכי דין יהודים וגם היהודים תרמו רבות לכלכה

בגלל זה אני לא רואה קשר כי ה"תרומה" של הפלשטינאים היא הרג אזרחים חפים מפשע וזה שהם אחר כך מקבלים על זה גם כספים ממדינת ישראל לפי דעתי היה צריך לתת לכל פלשטינאי מחוליית טרור דולר אחד למי שלא הבין עלות היצור של כדור m16 אין כזה דבר אזרחים תמימים הם מסייעים לטרור בדרך זו או אחרת ועובדה היא שאם רוב הפלשטינאים היו מתנגדים אז היו הפגנות ומרידות בנתיים מה שאני רואה זה ילדים זורקים אבנים על חיילים ופיגועים כן גם הילדים הם לא תמימים בכלל

ואם היית רואה חינוך של ילד פלשטינאי שמחונך בקייטנה שהוא צריך לשנוא אותנו אותו דבר בביה"ס ובגני הילדים ורוב הספרות הערבית

מסקנה: האיסלאם גורם לצרות בכל העולם והוא מבין רק שיטה אחת והיא כח

נ.ב

מצטער שלא הוספתיח סימני פיסוק

הפיסקה שלך ממש ממש אבל ממש לא קריאה. ובכל זאת, ממה שהצלחתי להוציא ממנה, אני יכולה להגיב כשאני אומר: "מה הקשר?!".

איך אתה לא רואה את האנאלוגיה?

משפט כמו:

"גם ככה הוא רק ערבי אז מה זה משנה?...הוא בוגד גם ככה" או צריך להרוג את כל הערבים

מראה על גיזענות מזעזעת, אותה גזענות שלא יכולנו להבין כשהיטלר וחבריו רצו להשמיד את העם היהודי כולו.

קשה לי להבין איך בן אנוש יכול לחשוב כאלה דברים

מבחינתי אין הרבה הבדל בין היטלר לSe7en הזה, או לכל "אדם" אחר שחושב שצריך להרוג עם שלם, ועוד רק בגלל שאיפתו להגדרה עצמית ועצמאות.

אין טעם לשחק אותה יפת נפש ולהכניס לי מילים לפה כשאני לא פה.

דיברתי על דרך זו או אחרת, לא על השמדה כפתרון.

מיצידי שיטיסו אותם עם 10,000 דולר לאירופה שגם ככה תהיה מוסלמית עוד כמה שנים כשהם יסיימו את ההשתלטות.

כרגע מדובר על מלחמת השרדות, או אנחנו או הם!...לי התשובה ברורה.

בעוד 10 שנים כשיהיו פה 5 מיליון פלסטינאצים ו-7 מיליון יהודים נדבר ואז תטיפי לי על סובלנות ותשווי אותי לצורר היהודים.

מה יהיה עוד 20 שנה שכבר יהיו לך ילדים ויהיו פה יותר ערבים מיהודים (ע"פ קצב הגידול המפחיד שלהם), הם יתחילו לדרוש אוטונומיה בגליל כי הם רוב שם כמו בשטחים...בעצם כשאני חושב על זה אם לא ימצאו פתרון לבעית הפלסטינאצים בשנים הקרובות, לא נזכה לראות את מדינת ישראל בעוד 20 שנה ובטח שהילדים שלך לא יזכו להחליף קידומת.

איך את לא מתביישת להשוות יהודי להיטלר?...את מכירה אותי?...יודעת מי אני?...מה עשיתי למען החברה והמדינה?...או יותר בסיסי מזה מה דעתי?...בחרת לקחת כמה משפטים שכתבתי ולהציג אותם בצורה שתטיל עלי צל...אין לך זכות לעשות דברים כאלו!!!

כבר טחנתי את טכניקת הויכוח הזאת מכל הכיוונים, מה שאת בעצם עושה זה להראות לכולם כמה את יותר טובה ממני וככה את מרגישה עם עצמך יותר טוב, תזהרי להבא כשאת משתמשת בשמות בעלי משמעות כל כך טעונה, כי אני די בטוח שאני יודע על השואה פי כמה וכמה ממה שהספקת את ללמוד(למרות שיכול להיות שאני טועה), הנושא לא פחות משמעותי בשבילי כמו שהוא בשבילך.

חוצמיזה שאת מפחיתה מחשיבותה של השואה כשאת משווה אותי להיטלר ולא משנה כמה חרא אני.

בזה שאת קוראת לי היטלר את לא פוטרת את עצמך מתגובה הולמת.

מלחמה זה דבר מלוכלך אין מה לעשות...בהתקפלות שיטתית ופחדנית מפסידים את המערכה הכוללת והיותר חשובה.

פורסם
תזהרי להבא כשאת משתמשת בשמות בעלי משמעות כל כך טעונה
פלסטינאצים
פלסטינאצים

יניב סנה היקר, חוץ מזה שאתה סותר את עצמך בדבריך, הודעתך עוברת על חוק ההסתה ו(פלסטינאצים) ואני לא חושב שמקובלת ע"י מנהלי האתר.

מה גם, אני מבקש משאר הכותבים להשמר בביטויהם ולא להגרר לעיוותים טפשיים (פלסטינאצים, מנתחבלים..)

פורסם
פלסטינאצים
פלסטינאצים

יניב סנה היקר, חוץ מזה שאתה סותר את עצמך בדבריך, הודעתך עוברת על חוק ההסתה ו(פלסטינאצים) ואני לא חושב שמקובלת ע"י מנהלי האתר.

מה גם, אני מבקש משאר הכותבים להשמר בביטויהם ולא להגרר לעיוותים טפשיים (פלסטינאצים, מנתחבלים..)

אילו רוצים להרוג אותנו ואילו רוצים להרוג אותנו, מבחינתי הם אותו דבר בדיוק.

לצערי אתה שוב מנסה להתחמק בדיוק באותם טכניקות שקודמתך ניסתה כמה הודעות קודם...תענו לשאלות האמיתיות ואל תתפסו לקטנות!

חוץ מהמילה פלסטינאצים כתבתי עוד כמה דברים ואתה בחרת להתעלם מהם.

פורסם
שלח את עצמך לספרי ההסטוריה, תראה כמה אנשים עם שפם מצחיק אמרו "כשאני חושב על המוות של אלמוני לעומת המוות של מישהו שאני מכיר/שלי, אתם יכולים להבין בבירור לאן נוטה הכף."

תסביר בבקשה, אני לא בטוח שהבנתי.

אני עוד מחכה להסבר שלך בנושא, אני מתחיל לחשוד שניסית לרמוז שאני נאצי.

פורסם

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=295381&path=22

כתב אישום הוגש נגד 2 תושבי לוד שתיכננו לחטוף טייס

יצרו לראשונה קשר עם פעילי חמאס בעזה במהלך ביקור לניחום אבלים; נשלחו על ידי מוחמד דף לחטוף טייס תושב מודיעין; למדו מהפעילים כיצד להכין מטעני חבלה וכיצד לחטוף חיילים

פורסם

יניב,

קודם כל, אני לא "משחקת אותה" אף פעם. אני תמיד מביעה את דעתי הכנה ולא מנסה להכנס לשום תפקיד זה או אחר.

לא הכנסתי לך שום מילה שלא אמרת, סה"כ ציטטתי משפט מתגובתך הקודמת. ובכלל מה ז"א כשאתה לא פה? זה פורום! אני משאירה הודעה, כשאתה רואה את זה אתה עונה. אני לא יכולה לחזות מתי תראה את זה ומתי לא. איך שאתה רושם את זה, משתמע מכך שאני רוצה ללכת מאחורי גבך ולסלף את דבריך בפני כל הפורום. ממש לא ככה, אתה מוזמן להגיב על כל דבר מתי שבא לך ובאמת שאין לי מושג על לוח הזמנים היומי שלך.

"במוקדם או במאוחר נצטרך להעיף או להרוג את כולם אחרת ההפך יקרה"

משהו פה מאד לא בסדר עם הגישה הזאת.

איך אתה מצפה לפתור סיכסוך עם עמדת מוצא התחלתית של או שכולנו מתים או שהם כולם מתים. לא הכל שחור ולבן, ובכלל, זאת גישה או מאד לא הומאנית ומציאותית (במקרה שהם יכחדו) או מאד תבוסתנית (במקרה שההפך יקרה). אני לוקחת אותך בתור אדם אינטיליגנטי, ואני מניחה שאתה מבין ומודע לעובדה שלא כל סיכסוך בין עמי בעולם מסתיים במוות של כ"כ הרבה אנשים. יש דרכים נאורות ותרבותיות לפתור סיכסוכים כשם משא ומתן, שאליהם צריכים לשאוף והן צריכות להוות את האידיאל. לא כל ערבי הוא בוגד, לא כל ערבי הוא אשם. ברגע שתוציא מהראש שלך את ההתייחסות הגזענית לערבים, אולי תוכל להבין את זה יותר טוב, ותוכל לראות למה פתרון הדרגתי מדיני ולא צבאי לסיכסוך הוא המוצא ההגיוני היחידי. אני מניחה שאתה ממלמל לעצמך או מסנן איזה משהו על "יפת נפש", אבל זה ממש לא ככה. כמו שאתה לא אוטומטית פאשיסט, אני לא אוטומטית "שמאלנית ליברלית יפת נפש" או כל מיני תיאורים שקבלתי לא מזמן...

אתה לא צריך להזכיר לי את פערי שיעורי הילודה, את הנתונים גם אני יודעת. אני מחשיבה את עצמי כציונית לא פחות ממך, ובוודאי שלא הייתי מוותרת על א"י כמדינה בעלת רוב יהודי, גם לא רמזתי על זה בכלל.

"איך את לא מתביישת להשוות יהודי להיטלר?...את מכירה אותי?...יודעת מי אני?..."

לא, אני ממש לא מכירה אותך, לא יודעת מי אתה, ולא יודעת איך תרמת. דברים אלה לא מונעים ממני להביע את דעתי על סמך התגובות שלך לת'רד זה, וחלקם באמת עלולים להיות הסקות לא נכונות שלי.

יכול להיות שהגזמתי בהשוואה להיטלר, זה כנראה מההזדעזעות שלי מהדעה הכ"כ גזענית שלך שאוטומטית הזכירה לי את נושא השואה והקירבה לדברים של היטלר שהיו לי ועדיין מאד מצמררים. קצת מצחיק אותי לקרוא על איך שאתה מכנה אותי יפת נפש, כאילו שאתה *כן* מכיר אותי...הכי קל זה לתקוף אחרים, הא?

מעולם לא חשבתי שאני יותר טובה ממך, מכיוון שאני לא מכירה אותך. ואני לא שופטת את טוב האנשים ע"פ 2 תגובות באיזה ת'רד נידח, אני מאד לא כזאת. אני לא מנסה לפצות שום דבר עם ההתקפה שלי. אני גם ככה מרגישה טוב בקשר לדעתי הפוליטית או כל דעה אחרת.

יניב, פסיכולוגיה בגרוש, לא אצלי. מצטערת לנפץ לך את התאוריה אבל היא מאד לא נכונה.

אני באמת לא מאמינה שאתה יודע על השואה יותר ממני, ההכנה שעשיתי לפני הנסיעה שלי לפולין הייתה כה עצומה, שלמרות הבטחון הענק שלך בידע שלך, אני חושבת שפה אני די לוקחת אותך.

"לצערי אתה שוב מנסה להתחמק בדיוק באותם טכניקות שקודמתך ניסתה כמה הודעות קודם...תענו לשאלות האמיתיות ואל תתפסו לקטנות!"

תפרט בבקשה, איזה שאלות, אני אענה לך בלי התחמקות.

-הילה-

פורסם
פלסטינאצים
פלסטינאצים

אילו רוצים להרוג אותנו ואילו רוצים להרוג אותנו, מבחינתי הם אותו דבר בדיוק.

לצערי אתה שוב מנסה להתחמק בדיוק באותם טכניקות שקודמתך ניסתה כמה הודעות קודם...תענו לשאלות האמיתיות ואל תתפסו לקטנות!

חוץ מהמילה פלסטינאצים כתבתי עוד כמה דברים ואתה בחרת להתעלם מהם.

אתה מסכים, שתוך השימוש שלך בפורום זה, אתה לא תפרסם במכוון חומר עם תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או כל חומר אחר העובר על חוקי מדינת ישראל. צעדים משפטיים יכולים להינקט נגדיך, אם תעבור על תקנה זו. כמו-כן, אתה מסכים שלא לפרסם שום חומר בעל זכויות יוצרים, אלא אם כן, זכויות היוצרים הם שלך, או שיש לך את הסכמת בעל זכויות היוצרים. הודעות זבל, הצפות, פרסומות (מלבד פורום קניה ומכירה, שבו ניתן לפרסם מוצרי מחשבים וחומרה), ומכתבי שרשרת גם לא מתאימים לפורום זה.

אתה רוצה התייחסות? תכתוב לפי הכללים. כמו שאני לא מתייחס לבחור שרוצה למכור משהו, ואני רוצה לקנות את מה שהוא מציע.

אני עוד מחכה להסבר שלך בנושא, אני מתחיל לחשוד שניסית לרמוז שאני נאצי.
,

לא אמרתי שאתה נאצי, אמרתי שהמשפט שלך נאמר כבר כמה פעמים בספרי ההסטוריה.

פורסם

דרור, איזה חלק הוא בדיוק הפר בציטוט שלך מהAGREEMENT? אולי משמיץ וגם זה אותו דבר כמו שאני אגיד צרפתים מסריחים.

פורסם

פלסטינאצים-

משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, מאיים, או כל חומר אחר העובר על חוקי מדינת ישראל.

עד כמה שאני יודע הוא עובר על חוק ההסתה (נכון, גם קריאות "מוות לערבים" לא מקובלות כאן)

פורסם

דרור, איזה חלק הוא בדיוק הפר בציטוט שלך מהAGREEMENT? אולי משמיץ וגם זה אותו דבר כמו שאני אגיד צרפתים מסריחים.

מתנחבלים = הכוונה היא למתנחלים מחבלים?

תסכים איתי שלקרוא לישראלים מעמך מחבלים ולקרוא לעם שלם נאצים זה "לא בדיוק" כמו להגיד צרפתים מסריחים. איך אתה בכלל יכול להשוות...יניב מכליל באופן אכזרי וגזעני, ממש ממש לא אותו דבר כמו הדוגמא שלך.

פורסם

הילה, יש ימנים קיצוניים שקוראים לפלסטינאים פלסטינאצים

ויש שמאלנים בלי מוח שקוראים למתנחלים מתנחבלים.

פורסם

מתנחבלים = הכוונה היא למתנחלים מחבלים?

תסכים איתי שלקרוא לישראלים מעמך מחבלים ולקרוא לעם שלם נאצים זה "לא בדיוק" כמו להגיד צרפתים מסריחים. איך אתה בכלל יכול להשוות...יניב מכליל באופן אכזרי וגזעני, ממש ממש לא אותו דבר כמו הדוגמא שלך.

מכנים את הפלשטינאים פלסטינאצים בגלל שינאתם ליהודים ורצח אזרחים ישראלים

מכנים את המתנחלים מתנחבלים כי השמאלנים הקיצונים הם אנשים ממורמרים מאוד שאין להם רוב ובצדק שרק רוצים לגרום נזק למדינה

לדוגמא:גוש שלום

ושגם בזה הם לא מצליחים מה שנישאר להם לעשות זה להשמיץ את המתנחלים שאתם לא יודעים איזה חלק חשוב הם למדינה כי הם משמשים מאין רצועת ביטחון.

פורסם

מכנים את המתנחלים מתנחבלים כי השמאלנים הקיצונים הם אנשים ממורמרים מאוד שאין להם רוב ובצדק שרק רוצים לגרום נזק למדינה

ושגם בזה הם לא מצליחים מה שנישאר להם לעשות זה להשמיץ את המתנחלים שאתם לא יודעים איזה חלק חשוב הם למדינה כי הם משמשים מאין רצועת ביטחון.

יש לך אופק חשיבה של ילד בן 4.

"הם נאצים כי הם הורגים יהודים וקוראים למתנחלים מתנחבלים כי שמאלנים הם טיפשים"

גם אם מה שאמרת היה קצת יותר אינטיליגנטי, לצערך, אתה עדיין אזרח של מדינה דמוקרטית, יש כאן חוקים נגד הסתה, ואתם תכבדו אותם.

פורסם

הם משמשים רצועת ביטחון? המחשבה שהמתנחלים מהווים סוג של חומה היא פשוט לא נכונה. אם מחבל רוצה להגיע לת"א הוא לא חייב לעשות את זה דרך התנחלות כלשהי. אם אתה מדבר על זה שהמתנחלים סופגים הרבה? זה נכון, אבל בגלל שהם מבקשים את זה. אם יש משהו שמכעיס פלסטינאי יותר מישיבה בגבולות 48, זה ישיבה בגבולות 67. אולי זאת תהיה הגזמה שאני אומר שהם רוצים את הטרור הזה, אבל הם בהחלט מתעסקים עם הפלסתינאים ואשכרה מבקשים את זה מהם, זה ידוע. הם ממש לא "חלק חשוב", תנסה יותר בכיוון של עצם בגרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים