פורסם 2006 ביולי 319 שנים דבר ראישון, צריך להקטין אותה דבר שני, תמונה יפה. דבר שלישי: ככה היא נראית יותר טוב.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים Image - adjustments - Color Balance Image - Adjustments - Brightness/Contrast Image - Adjustments - Selective Color קצת History Brush. Image - Image Size עריכה: וזה תוצאה של הוספת Image - Curves
פורסם 2006 ביולי 319 שנים 3DGod, אני מבין שאף פעם לא היית בשוויץ.... הרסת את התמונה בצורה קשה!מהנוף אני יכול להבין שזה צולם במרכז שוויץ, לא רחוק מציריך או לוצרן?
פורסם 2006 ביולי 319 שנים 3DGod הגוונים במקור יותר יפים. כל מה שצריך זה טיפה יותר ניגודיות, ניקוי רעשים והקטנה. תמונה נחמדה.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים 3DGod, אני מבין שאף פעם לא היית בשוויץ.... הרסת את התמונה בצורה קשה!מהנוף אני יכול להבין שזה צולם במרכז שוויץ, לא רחוק מציריך או לוצרן? למה הוא הרס? אני דווקא חושב שזה יותר יפה, זה לא כך במציאות?
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מגניב תמיד רציתי לנסוע לשוויץ לחופשת סקי או משהו בסגנון העריכה די דומה לתמונות של ניו זילנד האמת
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אני היתי בשוויץ והתמונות לא עושות לה צדק שוויץ זה הארץ היפה ביותר שראיתי יותר יפה מהגליל ומיכל מקום אחר גם הערים שם יפות אפילו יותר יפות מירעננה הבעיה בשוויץ זה השיעמום אבל אם מצלמים בשוויץ אני מצפה לתמונות הרבה יותר יפות
פורסם 2006 ביולי 319 שנים יותר יפה מהגליל גם הערים שם יפות אפילו יותר יפות מירעננה ;D אתה צבר לעיניין. בקשר לתמונה, היא קצת משעממת, והנוף בה, כמה שהוא מדהים לא ממש נתפס טוב בתמונה. יחסית למה שאפשר לצלם במדינה כזאת אני מנייחשזה לא משהוא מדהים. אגב הנה עריכה שאולי תתאים יותר
פורסם 2006 ביולי 319 שנים תיראו תמונות מישוויץ שראיתי כרגע בגוגל תמונות ותאמינו או לא אבל ככה היא ניראת במציאות אגמים ונחלים צלולים \עצים\הרים עם קרח בפיסגות וכו וכו שוויץ ניראת כמו ציורי נוף ממש ממש יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.