עבור לתוכן

המלצה למצלמת כיס

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מצלמת כיס קטנה.. כמה שיותר קטנה אבל שתהיה בה שליטה מינימלית על ההגדרות.

אני לא ורצה רק ללחוץ ולצלם אלא גם לשלוט על ההגדרות, אבל מצד שני אני רוצה שהיא תהיה כמה שיותר קטנה.

לדוד שלי יש D70 ונסעתי אליו לפני כמה חודשים.. שבוע הייתי איתה כל הזמן ונידלקתי עליה.. אבל הבעיה שהיא גדולה. וגם כל שאר הדמוי DSLR גדולות.

אני מחפש משהו קטן ויפה וטוב במחיר טוב לדוגמה Nikon COOLPIX S6 או Olympus µ-mini DIGITAL S

המצלמה תקנה כנראה בארה"ב, לכן המחיר הוא בערך 300$. אם אפשר להכניס כרטיס זיכרון נוסף ובטריו נטענות במחיר - אחלה, אם לא - אז לא. אני אקנה בהזדמנות אחרת אחרי שאני אחסוך עוד קצת.

פורסם

אם יש לך אפשרות להעלות את התקציב ב-$40, אז לך על ה-F30 של פוג'י. אם לא, אז לך על ה-FX01 של פנסוניק. שתיהן בליגה אחרת מהמצלמות שציינת. חפש בפורום דיונים קודמים עם יותר פרטים.

פורסם
  • מחבר

המצלמות שציינתי הם סתם מצלמות שנראו לי. אני לא יודע עליהם כלום חוץ מזה שהם יפות וקטנות :kopfpatsch:

אני לא בטוח שאני אצליח להשיג גם את ה300.. כרגע יש לי באיזור ה200 אבל עד הנסעיה של חבר שלי חו"ל אני מקווה להשיג עוד 100..

אז כנראה שאני אלך על הפנסוניק (שגם נראית טוב :xyxthumbs:)

תודה על ההמלצות..

פורסם

אני הייתי ממליץ על מה ש-boren המליץ..

לך על הפנסוניק..! :xyxthumbs:

פורסם

מצטרף להמלצה על הפוג'י.

אך כיוון שציינת גודל (או חוסר גודל) כחשוב.

הייתי שוקל את ה- V10.

תהנה.

פורסם

royia, יצא לך להחזיק את ה-V10? אם כן, תוכל להסביר איפה אמורים להניח את האגודל כשמחזיקים אותה?

fujifinepixv10frontbackcr7rd.jpg

פורסם

השם הוא רועי.

האמת, וואלה לא יודע.

מצד שני גם לא הייתי קונה מצלמה קטנה.

נתתי את המלצתי והתפשרתי על תכונה שביקש - קטנה.

הוא לא שאל מה אני הייתי קונה.

בכל מקרה מומלצת כאן אחיזת בחורה - מסביב, ככה זה, הן מתרגלות את זה בכל מקום בחייהן, מסביב.

פורסם

זה נראה כמו A2 ולא כמו מצלמה :|

פורסם

רועי, אתה לא באמת חושב שהמצלמה הזו עדיפה על ה-FX01, נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים