עבור לתוכן

חוטפי החייל לישראל: היענו לדרישות עד מחר ב-6:00

Featured Replies

פורסם

ה1000 אסירים יום אחרי שישתחרו ויעשו חאפלה עם המשפחה,יחזרו לארגוני הטרור.התוצאה-1000 מחבלים נוספים ברשות.

לא, התוצאה היא 1000 מחבלים פחות.

it's a win win situation

• תגובות 84
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^^^

רק לוודא שאני מבין נכון - החישוב שלך הוא 1000 שמשוחררים, פחות 2000 שהרגת? :)

פורסם

אני דווקא חשבתי שהוא מתכוון יותר בכיוון של "בגלל ששחררנו אותם, אז עכשיו הם יהיו אסירי תודה ויחזרו למוטב.. זה הרי ידוע שמחבלים הם פשוט אנשים שאיבדו תקווה..".. :P

פורסם

ואיך אדוני הנכבד מילפורד מציע לפתור את המצב?

לפני שאתה עונה תחשוב טוב טוב מה המטרה שלך...

האם היא שחרור החייל החטוף

או שהוא בעדיפות שנייה

ישראל כבר נשאה ונתנה עם מחבלים -ושיחררה לא מעט אפילו בשביל חרא כמו המהמר הזה טננבאום.

נכון שיש פה אלמנט של סיכון נוסף שהם יהרגו יותר אנשים מהאחד שהרווחת.

אבל אני הייתי שוקל את זה בזהירות -כרגע אני לא בעד זה אבל כנראה שהאפשרויות האחרות לא מזהירות.

דרך ללא מוצא.

פורסם

בוודאי ששחרור החייל החטוף הוא בעדיפות שניה, אם השחרור שלו אומר עידוד חטיפות עתידיות.

מה שאני מציע הוא מאוד פשוט. שחרור החטוף בתמורה לשחרור חטופים שאצלנו.

שים לב - חטופים. לא עצורים.

משמע - לחטוף את כל ראשי החמאס שהגדירו את עצמם כ"שרים" וחושבים שזה גורם להם להיות פחות טרוריסטים (הגדרה: טרוריסט = שותף בארגון טרור), ולשחרר אותם בתמורה לחייל החטוף שלנו.

אפשרות נוספת היא להסכים לשחרור העצורים, ההחלפה בפועל תהיה בו-בזמן עם מסוק באוויר שיאבטח את ההחלפה - ולאחר שהחייל כבר יהיה אצלנו, לחסל אותם.

פורסם

בוודאי ששחרור החייל החטוף הוא בעדיפות שניה, אם השחרור שלו אומר עידוד חטיפות עתידיות.

אפשרות נוספת היא להסכים לשחרור העצורים, ההחלפה בפועל תהיה בו-בזמן עם מסוק באוויר שיאבטח את ההחלפה - ולאחר שהחייל כבר יהיה אצלנו, לחסל אותם.

:smile1: :smile1: :smile1: :smile1:
פורסם

:smile1:

סרט פעולה פשוט. ;D

פורסם
  • מחבר

משמע - לחטוף את כל ראשי החמאס שהגדירו את עצמם כ"שרים" וחושבים שזה גורם להם להיות פחות טרוריסטים (הגדרה: טרוריסט = שותף בארגון טרור), ולשחרר אותם בתמורה לחייל החטוף שלנו.

מישהו מושפע מהסנדק קצת יותר מידי

;D

פורסם

צר לי לצער אותך אבל טרוריסט הוא אדם המעורב בתכנון וביצוע פעולות טרור (או בניסיון לבצע פעולות כאלו).

הוא ממש לא חייב להיות שותף בהם.

פורסם

ואיך בדיוק היית מגדיר את השותפות העסקית הזאת שלהם?

הם טרוריסטים נקודה.

פורסם

צריך לבדוק איש איש אם הוא

הוא אדם המעורב בתכנון וביצוע פעולות טרור (או בניסיון לבצע פעולות כאלו).

אם הוא לא^אז הוא לא טרוריסט נקודה.

פורסם

תגיד לי מה אתה סתום?

עכשיו נתחיל לעשות תחקיר בטחוני לכל חבר ארגון טרור לבדוק מה בדיוק הוא עשה או לא עשה?

עצם העובדה שהוא חבר בארגון שמטרתו המוצהרת היא השמדת מדינת ישראל בדרך הטרור לא מספיקה?

אולי גם הנאצים לא אשמים. בוא נבדוק אחד אחד מה הוא עשה

פורסם

תגיד לי מה אתה סתום?

דבר בצורה נאותה.

עכשיו נתחיל לעשות תחקיר בטחוני לכל חבר ארגון טרור לבדוק מה בדיוק הוא עשה או לא עשה?

מן הסתם כן אתה לא יכול לעצור בן אדם בלי שהוא יהיה אשם :kopfpatsch:

עצם העובדה שהוא חבר בארגון שמטרתו המוצהרת היא השמדת מדינת ישראל בדרך הטרור לא מספיקה?

קראת את ההגדרה?

אולי גם הנאצים לא אשמים. בוא נבדוק אחד אחד מה הוא עשה

מה הקשר הם עכשיו?

פורסם

תלמד לצטט כמו בן אדם או שאני פשוט לא יענה לך.

זה מינימום שבמינימום כדי לנהל ויכוח בפורום.

פורסם

אוי נו אני חדש קצת התחשבות :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים