פורסם 2006 ביולי 319 שנים הייאני לפני טיול גדול ואני רוצה לקנות לעצמי מצלמה חדשה עכשיו יש לי מצלמה 4מגה של אולימפוס שהיתה נחמדה מאוד אבל אני רוצה מצלמה חדשה ואת האולימפוס להשאיר לאח שליחשבתי על הניקון S4 אבל לא התלהבתי מאיכות התמונות שהיא מוציאה לפי מה שראיתי באתריםבעיקרון אני מחפש מצלמה קטנה וקומפקטית עם איכות תמונה טובהעדיף לי זום כמה שיותר גדול (בגלל זה הS4 הכי מתאימה לי) ויותר מ4 מגה פיקסלוגם זה שהוא עובד עם SD הזול והטוב ועם סוללות רגילות שככה אף פעם לא נתקעיםמה שעוד רציתי לדעת זה אם בכלל ניתן לצלם שמגיעים לזום גבוהה ולא צריך יד מברזלכי ראיתי מצלמות עם זום דומה שמגיעים לX6 ומעלה הכל רועד וממש בעיה לצלםכי חשבתי או על מצלמה כזו או אם לא אז מצלמה הכי קומפקטית שיש כמו סדרת הmju של אולימפוסאו הניקון הדקיקים או הסוני הדקיקים (כולם נראים אותו הדבר) עם הזום הרגיל X3מחיר לא ממש משנה לי הכל הולך עם זה עונה על הדרישות שליאז מה אתם אומרים?תודה
פורסם 2006 ביולי 319 שנים בהמשך לדיון הקודם..נכון המצלמות הן לא קומפקטיות.A700 היא קומפקטית איכותית מאוד, עם זום קצר יחסית.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר אוקיי אחרי כמה ברורים ברשת ראיתי עשיתי השוואת תמונות בין הS4 וה A700 ובואו נגיד שירדתי מהS4 מה שאני מחפש עכשיו הוא קצת שונה אז ככה:איכות התמונה הוא במקום הראשוןזום: עדיף כמה שיותר גדול אבל לא על חשבון גודל המצלמהגודל המצלמה: עדיפות לכמה שיותר קטן בגלל שהמצלמה הולכת להיות עלי במשך כמה חודשים בטיולים וטרקיםחשוב לציין שאת המצלמה אני יכול להביא מארהב ככה שאין חשיבות לזה אם מוכרים את המצלמה בארץכמובן שסוללות רגילות וSD זה עדיף אבל לא משהו שיקבע אם לקנות את המצלמה או לאשוב תודה רבה
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר לא חשבתי על זה האמת. נגיד עד 500$ או בארץ 2500שח זה מספיק? אני גמיש אבל, בשביל איכות משלמים לא?
פורסם 2006 ביולי 319 שנים לא נראה לי שיצא לך כ"כ הרבה לשתמש בזום, אם אתה הולך לטיול טראקים כזה אני חושב שיותר תצלם שם נוף.הייתי מציע לך לקחת את ה- Canon A610/20/700 .
פורסם 2006 ביולי 319 שנים לי יש dimage z5 אני מאוד אוהב אותההיא לא קטנהאבל האיכות של התמונות יוצאת מעולה...יש לה זום ענק של X48לדעתי, לך על Z5 או Z6
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר הרבה המלצות אבל אני ממש לא יודע מה לבחורוחלק מהמצלמות שהצאתם לא ממש עונות על ההגדרה של קומפקטיותבקשר למינולטה הA700 לפי מה שראיתי מוציאה תמונות טובות משניהם
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אני דווקא אמליץ על S5600 או F30. תומך... מי ממליץ לו על Z6 ו- Z5?... יש את המצלמה הזאת לבן דוד שלי והיא לא מספיקה להרבה תמונות למרות שיש לו בטריות של 2500mA..צריך לחושב על זה...
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר המינולטה לא נראת לי האמת אני חושב בכיוון של ה F30 שנשמעת מעניינת או הA700 או הA620מה לדעתכם בניהם הכי מומלץ ולמה?ומה עם עוד כמה מצלמות שלא דיברתם עליהם כמו הSD700 IS של קנון או הS80המצלמות שנתתם זולות יחסית אין לי בעייה לקנות משהו יותר יקר אם הוא יותר מומלץושוב אני אומר שגם אין הגבלה על הארץ כי אני יכול להביא מארהבתודה
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אני חושב בכיוון של ה F30 שנשמעת מעניינת או הA700 או הA620מה לדעתכם בניהם הכי מומלץ ולמה?הF30 ללא ספק, יש לה 400ISO שמיש 800 לא יודע לגביו.איזה עוד דברים? חח אני לא זוכר אבל חכה שמישהו אחר יבליט את זה.בינתיים תראה השוואה בין שלושת המצלמות:http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a620%2Ccanon_a700%2Cfuji_finepixf30&show=all
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.