עבור לתוכן

מכשיר tvout riser ולוח גרפי, בתקציב לא גבוה, קיים?

Featured Replies

פורסם

שלום.

קראתי את הכתבה שפורסמה בעמוד הראשי של האתר על האדם שבנה מחשב בווידאו, ולא יכולתי שלא להתפעל. עכשיו אני מחפש לבנות משהו דומה (אם כי לא כזה מדהים, אבל אני חושב שיש מצב למארז שדומה קצת לרסיבר, אם אחלץ אחד...) ואני צריך אחד כזה. התוכלו להמליץ לי על אחד שיש להשיג בארץ?

וגם אדם במשפחתי מתחיל לעבוד עכשיו בautoCAD, והוא צריך לוח גרפי, ואני בתחום הזה לא יודע ולא מכיר, התוכלו להאיר את עיני?

בתודה ענקית, עצומה, אמיר.

פורסם
אבל אני חושב שיש מצב למארז שדומה קצת לרסיבר

כל היופי שזה מארז ווידאו , כי זה יושב מתחת לטלויזיה ומתנהג כמו וידאו אתה מתקין כונן DVD , שם כרטיס TVOUT הכי טוב שיש ואם התקציב מאפשר כרטיס תלת מימד פצצה -ואז אתה יכול לראות סרטים שהורדת באינטרנט או לסירוגין לראות DVD או לשחק קוויק 3 אתה לא חיב לחבר לאינטרנט אם שי לך מחשב נוסף אתה מחבר ב LAN וככה הכל יהיה מוכן לצפיה בנוסף מיקלדת + עכבר אלחוטי ואתה מסודר~!

GOVNER_T.S.Y

פורסם
  • מחבר

בקשתי ביקורת? לא.

כרטיס TVOUT (כפי שאתה קורא לו..) זה מה שאני מחפש...

אני כבר יודע מה אני אקנה, זה מקלדת ועכבר במכשיר אחד, אחרת אין לי על מה להזיז את העכבר....

פורסם

הכרטיס TVout הוא יחודי ללוח הזה - כיוון שללוח יש כרטיס מסך מובנה (הוא מבוסס על nForce). המקלדת ההיא לא נוחה, המקשים קטנים מדי והעכבר המובנה לא נוח. אבל, אם אתה מתעסק עם נייד שיש לו מסך 12", אתה כנראה רגיל למקלדת קטנה.

פורסם

בקשר ללוח גרפי- חברת wacom מייצרת כאלה טובים

יש שני דגמים עיקריים לPC

graphire ו intuos2

הintuos בעל הרבה דרגות לחץ- מקצועי יותר ועולה הרבה יותר

הgraphire זול יותר... בארץ, אין את הintuos והגרפייר יקר מאוד- אם מישהו יכול להביא מארה"ב, אני חושב שהמתאים יהיה

graphire 4X5 USB/Serial...

פורסם
  • מחבר

הממ... אוקי, תודה רבה לכולכם.

פורסם
בקשתי ביקורת? לא.

אתה גם שואל , וגם עונה. איש אשכולות של ממש

מי ביקר אותך בכלל יש קו דק אצלך בין ביקורת להמלצה אהה#$%$%$

פורסם

תרגיע את עצמך.

פורסם

תרגיע אתה את עצמך !

פורסם

הת'רד ננעל, כי הוא מיצה את עצמו וירד לפסים אישיים ומיותרים, GOVNER_T.S.Y, אתה מתבקש לשמור את הדיונים ברמה גבוהה, ולשמור על השפה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים