עבור לתוכן

זה רק אני או שהSTAR TREK הישן היה הטוב ביותר

Featured Replies

פורסם

אם אתה לא שם לב לפרטים קטנים ואין לך זיכרון טוב הסדרה לא מעניינת.

כל הגאונות של הסדרה זה שפרקים מלפני 2 עונות בונים עלילה לפרק הרבה יותר מתקדם.

ספויילר: המהפכה כן הולכת לאיפשהוא, תמשיך לראות.

• תגובות 70
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אטלנטיס עוד לא נכנסה לעונה 3, תפסיק לבלבל במוח.

התחיל השבוע בארה"ב...

פורסם

Dude, ראיתי את זה פחות מ5 שעות אחרי שזה שודר (גם את SG-1).

פורסם

אני ממש אהבתי את סטארגייט אטלטניס ואת ה3 עונות האחרונות של SG-1 , מלא אקשן איכותי !

אטנרפרייז לדעתי הייתה הדבר הכי גרוע שקרה לסטאר טרק.

לפני שבועיים סיימתי לראות את ה4 עונות שיש (שאגב זו הסדרה היחידה חוץ מהמוקורית בשנות ה-60 שהפסיקו באמצע, אפילו DS9 שכמעט כולם אומרים שהיא הייתה גרועה המשיכה 7 עונות)

השתי עונות הראשונות ביזיוניות, מזכיר קצת טלנובלה בערוץ 3.

העונה השלישית התחילה מעניין אבל נמרחה למשך 24 פרקים סתם!!!

ההתחלה של העונה הריבעית הייתה דבילית לחלוטין! ובהמשך כל העונה היה נראה כיאלו מנסים לתקן את הטעויות שנוצרו ב"היסטוריה של סטאר טרק" שהסדרה הזאת יצרה.

בקיצור צריכים לראות כדי להאמין.

פורסם
  • מחבר

אני ממש אהבתי את סטארגייט אטלטניס ואת ה3 עונות האחרונות של SG-1 , מלא אקשן איכותי !

אטנרפרייז לדעתי הייתה הדבר הכי גרוע שקרה לסטאר טרק.

לפני שבועיים סיימתי לראות את ה4 עונות שיש (שאגב זו הסדרה היחידה חוץ מהמוקורית בשנות ה-60 שהפסיקו באמצע, אפילו DS9 שכמעט כולם אומרים שהיא הייתה גרועה המשיכה 7 עונות)

השתי עונות הראשונות ביזיוניות, מזכיר קצת טלנובלה בערוץ 3.

העונה השלישית התחילה מעניין אבל נמרחה למשך 24 פרקים סתם!!!

ההתחלה של העונה הריבעית הייתה דבילית לחלוטין! ובהמשך כל העונה היה נראה כיאלו מנסים לתקן את הטעויות שנוצרו ב"היסטוריה של סטאר טרק" שהסדרה הזאת יצרה.

בקיצור צריכים לראות כדי להאמין.

עדיף לא ליראות

חוץ מיזה ראיתה איך הוולקנית אפכה למכוערת אחרי העונה הראשונה ?

פורסם

לא משנה מה היא תמיד כוסית על!

שמתי לב שיש כמה פרקים שהיא מופעיה גם בסטארגייט SG-1 בעונה ה08 נראה לי

מה שכן היא עשתה משהו עם השיער שלה בעונה השלישית שמציק .

אגב גם טריפ טאקר מופיע בטארגייט אטלנטיס.

פורסם
  • מחבר

לא משנה מה היא תמיד כוסית על!

שמתי לב שיש כמה פרקים שהיא מופעיה גם בסטארגייט SG-1 בעונה ה08 נראה לי

מה שכן היא עשתה משהו עם השיער שלה בעונה השלישית שמציק .

אגב גם טריפ טאקר מופיע בטארגייט אטלנטיס.

יש סרט ... ברשת ושם היא הרבה פחות יפה וחוץ מיזה היא לא כוסית אחרי עונה ראשונה או שניה -לא זוכר מתי אבל היא מיטכנפת

פורסם

הדעות שלי בקשר לסדרות שדובר עליהן:

ST:TOS - הסידרה המקורית - ראיתי מזמן, לא ממש זוכר מה היה שם. חביב, לא יותר מזה.

הסידרה הופסקה לאחר העונה השלישית, למרות שה"משימה" היתה אמורה להימשך 5 שנים. לאחרונה קמה קבוצה של אנשים, שהחליטה שהיא מצלמת את 2 העונות האחרונות, עם אותן דמויות, אך צוות שחקנים אחר (חלק מהשחקנים המקוריים כבר מתו, כולם כבר זקנים, לא משלמים לשחקנים...). הם עושים הכל בחינם ומפיצים את הפרקים שהם עושים בביטורנט. האתר:

http://newvoyages.com/

אגב, אמור לצאת בקרוב פרק שבו משחק וולטר קוניג, ששיחק את צ'כוב המקורי. יש גם שמועות שיהיה פרק עם ג'ורג טאקי, ששיחק את סולו המקורי.

ST:TNG - הדור הבא - הסידרה השניה, הכי טובה לדעתי, אבל לא היה סיפור מרכזי, ורוב הפרקים לא היו קשורים אחד לשני.

ST:DS9 - חלל עמוק 9 - כנראה הסידרה הגרועה ביותר. סיפור העלילה נמתח יותר מדיי זמן, ההקדמה של 3 עונות הייתה דיי מיותרת, הסוף מעצבן. הסידרה כאילו התחרתה מול B5, אבל לא ממש בהצלחה.

ST:ENT - אנטרפרייז - סידרת ה"הקדמה", אמורה להסביר מה קרה ממש בהתחלה, עוד לפני הסידרה המקורית. העונות הראשונה והשניה היו נחמדות, אבל לא יותר מזה, העונה השלישית הייתה סיפור אחד ארוך ואינטנסיבי. העונה הרביעית והאחרונה הייתה בעיקר אוסף של 2-3 פרקים, כשכל "סט" כזה ניסה להסביר ולהשלים כל מיני פערים בין הסידרה המקורית לשאר הסדרות (כמו למשל - למה הקלינגונים ניראו כמו בני-אדם בסידרה המקורית, נתנו רקע על האוגמנטים, הסבירו קצת על ה"יקום המקביל" שבו בני האדם הם רעים, כפי שהופיע ב TOS וב DS9, וכו'). אני הכי אהבתי את העונה הרביעית.

ST:VOY - וויאג'ר - לא ראיתי (לא שודר אף פעם בערוץ חופשי, משודר בלווין ולנו יש כבלים).

B5 - בבילון 5 - סידרה מעולה שתוכננה מההתחלה עד הסוף לפני שבכלל צילמו אותה. יש קו עלילה אחד, וכל פרק (לפחות רובם), מקדם את העלילה. הסידרה הייתה אמורה להסתיים אחרי 4 עונות, אך לחץ של הצופים הביא לכתיבת עונה חמישית. הייתה לסידרה נטייה לשמור על היגיון פיזיקלי (כמו ספינות ותחנות חלל מסתובבות כדי ליצור כבידה מלאכותית).

אנדרומדה - הייתה נחמדה בהתחלה, אך עם הזמן הלכה והפכה לגרועה. העונה החמישית, שבו הצוות תקוע במערכת שמש אחת, הייתה הגרועה ביותר לדעתי. בכל פרק היו כל כך הרבה פערים במידע שניתן לצופה, וההגיון לדעתי לא היה מובן בכלל (בכלליות - מחליטים לעשות משהו לא הגיוני, בד"כ על מתבססים על טכנולוגיה שלא מוסברת ואין מאחוריה שום היגיון, ואיכשהו זה עובד). הייתה נטייה מוגזמת להשתמש בשחקנים שהופיעו ב SG:SG-1 - כמעט כל שחקן שהופיע בסטארגייט, הופיע גם באנדרומדה...

פארסקייפ - אני עדיין רואה את הסידרה הזאת (ימי שישי ב Xtra HOT בכבלים), אך לפי שלושת העונות הראשונות שראיתי עד עכשו, זוהי סידרה גרועה ביותר, כמעט כמו אנדרומדה. שוב - היגיון לא הגיוני, טכנולוגיות לא מוסברות, חייזרים יותר מדיי מוזרים. לפחות יש קו עלילה אחיד פחות או יותר. העברת 2 השחקנים הראשיים ל SG:SG-1 רק עשתה להם טוב.

Firefly - פיירפלי של ג'וס וידון - סידרה אדירה ומצחיקה, כמו 2 הסדרות האחרות שלו - באפי וא'נגל. קצת גסה, אבל לא נורא. לא ברור לי איך נתנו לסדרות כמו אנדרומדה ופארסקייפ להתקיים מספר עונות, ואת הסידרה הזו קטעו באמצע העונה הראשונה.

SG:SG-1 - סטארגייט SG-1 - סידרת מדע בידיוני מעולה ומצחיקה. צוות שחקים טוב. יש קו עלילה אחיד וברור (יש אוייב גדול וחזק, וצריך להילחם בו). הייתה אמורה להסתיים בעונה השביעית, המשיכה לעונה שמינית, תשיעית, ועכשו התחילה העשירית. פרישתו של ריצ'ארד דין אנדרסון (אוניל) מהסידרה בעונה התשיעית בכלל לא פגעה בה. אם יש משהו טוב בערוץ 1 - זו הסידרה הזו (עונה שביעית משודרת שוב בשבת ב 17:05, ועונה תשיעית - בשבת ב 20:10).

SG:Atlantis - סטארגייט אטלנטיס - סידרת בת של SG:SG-1. בנויה בדיוק אותו כמו הסידרה המקורית - צוות טוב, כתיבה טובה ומצליחה, קו עלילה אחיד, היגיון מדעי הגיוני, רק ממוקמת בגלקסיה אחרת, ונלחמים מול אויב אחר. לפני שבוע התחילה העונה השלישית בארה"ב.

Earth 2 - ארץ 2. סידרה ישנה נחמדה (מ 1991 או 1993 אם אני לא טועה). סיפור נחמד, אבל אין יותר מדיי מדע-בדיוני כאן, אבל קו העלילה אחיד (כדה"א לא מאפשר קיום חיים, נוסעים מוקפאים ומוטסים לכוכב היחיד שנמצא שדומה לכדה"א, שם הם מתרסקים וצריכים לאתר את המושבה שהוקמה קודם לכן, בדרך הם פוגשים כל מיני חייזרים מקומיים וכד'). החזיקה מעמד עונה אחת.

Space Above and Beyond - סדרת מד"ב נחמדה. מספרת על קבוצה לוחמים בחלל, שנלחמת מול חייזרים, אבל לא בקרבות של חלליות, אלא בקרבות שטח (לוחמת חי"ר בכוכבים מרוחקים). החזיקה מעמד רק עונה אחת.

גאלקטיקה - זכור לי משהו מהסידרה המקורית (נדמה ששודרה פעם בערוץ 1), אבל לא יותר מדיי. לא ראיתי את הסידרה החדשה.

זהו, אלו הסדרות שאני זוכר.

פורסם

אני זוכר שב Space Above and Beyond דווקא היו יחסית הרבה קרבות חלל... קבוצת הלוחמים ("קלפי הפרא" אם אני זוכר נכון) הם טייסים...

ומזל שלא המשיכו לעוד עונה, כי בסוף העוה הראשונה אני זוכר שכל הדמויות הכי מענינות נהרגות, ורק איזה 3 דמויות די מעפנות מאותה יחידה שורדים...

פורסם

כן, יכול להיות. אני זוכר שהייתה לוחמת חי"ר, ואולי באמת היו כמה קרבות חלל. אני זוכר שחלק מהדמויות הראשיות מתו שם, הרוב בפרק האחרון (שבו הם גילו שגזע אחד של חייזרים שהם ניסו לעזור לו בעצם הוא אותו גזע שנלחם בהם). יותר מדיי אני לא זוכר מהסידרה הזו.

פורסם

לא... זה הייה בפרק הלפני אחרון... שם הם פעם ראשונה הגיעו לירח של הכוכב שממנו הגיעו החייזרים שהם נלחמו בהם וראו פעם ראשונה איך הם נראים בלי המסיכה... (הם לא נושמים חמצן וכל פעם שמישהו מוריד להם את המסיכה משתחררת איזה חומצה שאוכלת את הפרצוף של החייזר....)

בפרק האחרון הם רצו לחתום על הסכם שלום עם אותם חייזרים כי הם גילו שהמקור של אותם חייזרים הוא גם בכדור הארץ, ושהם פשוט התפתחו מהר יותר אחרי שאיזה אסטרואיד העיף אותם לקצה השני של הגלאקסיה או משהו כזה...

בחתימה על הסכם מישהו שם פצצה שהרגה את כל הדיפלומטים, והחייזרים שוב תקפו, החיילים ניסו להציל את האזרחים ונהרגו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים