פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים יש לי כרגע מארז למחשב דיי חדש פנטיום 4לוח אם של אסוס (פרטים במפרט שלי)אם אני רוצה לקנות מארז חדש (שמתי עין על זה של TT)זה יהיה מסובך לפרק את הלוח והספק ממארז אחד ולהעביר למארז אחר?בקשר לכוננים אין לי בעיה
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים אם אתה יודע לרק את הכוננים אין שום סיבה שלא תדע לפרק את המחשב כולו... בסך הכל מדובר בלפרק את הברגים ולהחזיר אותם בחזרה במארז השני...
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אני לא מאמין שאתה תסתבך בצורה מיוחדת ואם כן תמיד ישנן מדריכים שונים באינטרנט אשר יעזרו לך לארגן דברים בצורה טובה יותר...בקשר למארז אני לא מציע לך לבזבז סתם עו כסף על מארזיהם של TT, עצה אישית...
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים בכל מיני מדריכים אומרים לפרק את הכרטיסים(pci,agp) זכרון פנימי ומעבד.שאר הדברים רק להוציא את הברגים ואז להוציא את הלוח.שאר העבודה לא קשה בכלל.
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אני לא מאמין שאתה תסתבך בצורה מיוחדת ואם כן תמיד ישנן מדריכים שונים באינטרנט אשר יעזרו לך לארגן דברים בצורה טובה יותר...בקשר למארז אני לא מציע לך לבזבז סתם עו כסף על מארזיהם של TT, עצה אישית...למה לא?
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים מחבר לפרק כרטיסי PCI, AGP, זכרונות זה שטויות וגם פירוק כונני IDE אבל אני מדבר על הלוח אם עמו ועל הספקאם אתם אומרים שזה לא מסובך אז סבבהולמה לא מארזי TT ראיתי שהם מצוינים
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים כי הם סתם יקרים...במחיר של Xaser 5000 אתה יכול לקנות PC71 של ליאן לי או איזה CM נחמד.לשתיהם יש מגשים מה שעושה את ההתקנה של הלוח קלה מאוד,(אבל מאוד).
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים כי הם סתם יקרים...במחיר של Xaser 5000 אתה יכול לקנות PC71 של ליאן לי או איזה CM נחמד.לשתיהם יש מגשים מה שעושה את ההתקנה של הלוח קלה מאוד,(אבל מאוד).אהממ...דווקא הTT יותר זול בכ200 ש"ח...והליאן לי לא כזה יפה כמו הTT..
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים לעיצוב הקיטשי והתינוקי הזה אפשר לקרוא יפה?אף מודר שמעריך את עצמו לא יקנה מארז כזה קיטשי,ובמיוחד אחרי שהוא כבר עבר מודים.וזה שהליאן-לי עולה 200ש"ח יותר זה בגלל שהוא יותר גדול ועשוי 100% מאלומיניום מוברש איכותי בעובי 2 מילימטר,במקום פח רגיל בXaser 5000.
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אם כבר... אז עדיף מארז האלומיניום של צ'יפטק עם hardcanno 7.ואז יש לך בדיוק אותו מארז... רק יותר יפה.
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים לעיצוב הקיטשי והתינוקי הזה אפשר לקרוא יפה?אף מודר שמעריך את עצמו לא יקנה מארז כזה קיטשי,ובמיוחד אחרי שהוא כבר עבר מודים.וזה שהליאן-לי עולה 200ש"ח יותר זה בגלל שהוא יותר גדול ועשוי 100% מאלומיניום מוברש איכותי בעובי 2 מילימטר,במקום פח רגיל בXaser 5000.Xaser 5000A - אלומניום ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.