עבור לתוכן

לוח אם לא עושה POST ובעיות בצריבת ביוס חדש (EPOX 8RDA3+).

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם . (זה הולך להיות טיפה ארוך... בבקשה אל תבהלו )

ברשותי לוח אם EPOX 8RDA3+ הלוח לא עושה POST, כלומר אני מפעיל את המחשב והמסך בכלל לא נדלק והמחשב לא מגיב ועל הצג הקטן בלוח אם מופיע "C1".

לאחר החלפות של מעבד,זיכרון,כרטיס מסך , דיסק קשיח וכו' וכו' היגעתי למסקנה שאולי הביוס נדפק... ניסיתי לאפס את הביוס\להוציא את הסוללה של הלוח אם - אך ללא הועיל .

בסוף החלטתי ללכת בדרך הקיצונית ונידבתי את הלוח אם של אח שלי ABIT NF7 בכדי לעשות החלפת צ'יפים ולנסות לצרוב בעזרת הלוח אם של אח שלי את הביוס על הצ'יפ של הלוח שלי, מאחר והצ'יפים זהים לא ראיתי בזה שום בעיה ... הורדתי את הביוס הרשמי של הלוח אם שלי ואת התוכנה AWDFLASH .

הדלקתי את המחשב, התוכנה עלתה החלפתי בין הצ'יפים התחלתי לצרוב ואז התוכנה כתבה לי שהביוס שאני רוצה לצרוב לא מתאים ללוח אם או משו בסגנון הזה ... בקיצור לא הצלחתי לעשות כלום בעניין. ניסיתי גם להוריד בדיוק את אותו הביוס שהיה על הלוח שלי (MERLIN), אבל אני נתקל באותה ההודעה . ניסיתי גם לנדב את הלוח אם של אחותי (ASUS P4S533-MX) אבל בלוח הזה התוכנה בכלל נתקעת והצריבה לא מתבצעת.

השאלה שלי היא האם יש עוד איזו דרך שאני לא מכיר אולי למחוק את הצ'יפ של הביוס שלי?? אולי תוכנה אחרת לצריבת ביוס ?? אולי איזה ביוס בגירסה אחרת??

אשמח לשמוע כל דיעה ואצע בעיניין... ואם אין ברירה אז איפה אפשר להזמין במהירות ובזול צ'יפ ביוס חדש ללוח שלי ??

תודה מקווה שתעזרו לי :xyxthumbs:

פורסם

א. תבדוק קודם מה אומרת התקלה C1 (במדריך למשתמש)

אם אני לא טועה זה בעיית זכרון

ב. מועבר לתמיכה טכנית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים