עבור לתוכן

בעיות license validation ב XP שצצות לאחרונה - יש פתרון?

Featured Replies

פורסם

היי חברה,

אחד המחשבים שלי עשה BOOT וכאשר עלה מחדש הוא התחיל לבקש confirmation לסריאל של הווינדוס ומנסה לבדוק אם זו גרסה מקורית.

על המחשב הנ"ל מותקנת גרסא לא "תקנית" וכשאני לוחץ על NEXT המערכת מבצעת BOOT וכך חוזר חלילה..

האם יש איזו דרך לעקוף את הבעיה הזאת?

תודה מראש.

פורסם

תתקשר לתמיכה הטכנית של מיקרוסופט, הם יעזרו לך לעקוף את הבאג הזה.

פורסם

אם אין לך תוכנה מקורית, אל תשאל שאלות מביכות. :kopfpatsch:

פורסם

תתקשר לתמיכה הטכנית של מיקרוסופט, הם יעזרו לך לעקוף את הבאג הזה.

הוא רשם שיש לו גירסא לא תיקנית, דהיינו לא מקורית... אז אתה באמת מצפה שבמייקרוסופט יעזרו לו לסדר את הבעיה? :bash:
פורסם

זאת היתה ציניות, מן הסתם... ::)

פורסם
  • מחבר

מממ חברה.. אני מאמין של90% מאיתנו יש גרסא לא "תקנית"...

האם יש דרך לא כל כך תקנית לעקוף את האבטחה הזו? או שחוץ מהתקנת החלונות מחדש שום דבר לא יעזור??..

פורסם

אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום.

פורסם

ואני מציע לכם לעזור לו בפרטי......

פורסם

ואני מציע גם לך לקרוא את החוקים.

פורסם

ואני מציע גם לך לקרוא את החוקים.

תוכן הודעות:

הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או בעלות כל תוכן אחר העובר על חוקי מדינת ישראל הן אסורות.

Warez, Hacking, Cracks, והורדות לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה.הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג של ספאם, לא מקובלים. דאגו לפתוח דיונים ולפרסם הודעות בעלות תוכן ומטרה. אנא הימנעו מפרסום הודעות ללא כל תועלת לדיון. למשל, ציטוט הודעה קיימת ללא שום תוספת תוכן, לא תורמים דבר לדיון, ולכן נחשבים להודעת ספאם. אם יש לכם דעה דומה לזו של אדם אחר, הרחיבו אותה. ואם אין לכם איך, הימנעו מלהגיב. זכרו: מעט הודעות איכותיות עדיפות על הרבה הודעות ספאם.

יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא.

הפורום הוא לא צ'אט! אין לקיים שיחות פרטיות על גבי הפורום, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות.

דיונים או הודעות אשר עוברות על חוקים אלו לא מתאימות למסגרת הפורום והן יצונזרו או ימחקו!

בדיוק כמו שכתוב!!

Warez, Hacking, Cracks, והורדות לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה.

לכן אסור לקיים דיון ציבורי בנושא, אבל אף אחד לא דיבר פה על דיונים אישיים.

ואם אתה ממש חושש לעשות זאת (כי הרי כולנו פה אזרחים שומרי חוק.) קח את הדואל שלו ושלח לו תשובה בלי קשר לאתר, במקרה שאתה יודע את הפתרון.

אני בטוח שהיית שמח מאוד אם המקרה היה הפוך!!!

פורסם

:kopfpatsch:

עזוב, אני אפילו לא יגיב לך.

פורסם

ננעל מסיבות מובנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים