עבור לתוכן

בעיה רצינית עם הזכרונות כנראה - מסכים שחורים ועוד בעיות...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תגיד לי מה מחובר לך למחשב בחבורי יו אס בי וכעלו איזה כרטיסים יש לך נוספים כמו כרטיס טלויזיה וכעלו

יכול מאוד שאם מחובר לך באמת ארבה דברים כמו מצלמות כרטיס טלויזיה וכעלו דברים שבאמת תצריך לשם ספק יותר חזק...

הדבר היחיד שמחובר לי בUSB זה עכבר פשוט ומעפן של חברה לא מוכרת

ויש לי לד כחול P: (אם זה משנה) והוא בכלל סגור כל הזמן...

ובקשר לתמונה של זה שמעליך לא הבנתי מה אני אמור להבין ממנה...=S פתחתי היום את המארז וניסיתי שוב להחליף בין המקומות וזה לא עזר...

אודה לך אם תסביר...תודה =]

ואת התוכנה הורדתי עכשיו..מחר אני כבר יפעיל אותה, אבל לא הבנתי מה היא עושה? כאילו מה התוצאת שלה? איך אני יודע מה הם? מיה היא בכלל בודקת? ואיפה אני רואה א תהתוצאות אחרי ההפעלה מחדש?

פורסם

ניסית לשנות ל 2T? לפני שאתה מתחיל להסתבך עם תוכנות וחומרה, נסה את הדרכים הפשוטות יותר שמוצעות לך לפתרון הבעיה. כך תדע שחסכת לעצמך כאב ראש פוטנציאלי בעתיד ;D

פורסם

הדבר היחיד שמחובר לי בUSB זה עכבר פשוט ומעפן של חברה לא מוכרת

ויש לי לד כחול P: (אם זה משנה) והוא בכלל סגור כל הזמן...

ובקשר לתמונה של זה שמעליך לא הבנתי מה אני אמור להבין ממנה...=S פתחתי היום את המארז וניסיתי שוב להחליף בין המקומות וזה לא עזר...

אודה לך אם תסביר...תודה =]

ואת התוכנה הורדתי עכשיו..מחר אני כבר יפעיל אותה, אבל לא הבנתי מה היא עושה? כאילו מה התוצאת שלה? איך אני יודע מה הם? מיה היא בכלל בודקת? ואיפה אני רואה א תהתוצאות אחרי ההפעלה מחדש?

התמונה מראה לך דוגמא של איזה כבלים אמורים להיות מחוברים ללוח אם(4 במספר)

בקשר לתוכנה מה שאתה צריך לראות זה אחרי כול בדיקה שהוא עובד הוא ירשום לך GOOD או BAD

כלומר אם הכול יהיה תקין הוא ירשום לך GOOD כמספר הבדיקות שהוא עבר ואם לא אתה מתחת ל BAD מספר ושגיאות באדום

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אבדוק את הכבלים ואת התוכנה אני יריץ עכשיו ויחזור עם תשובות...

ניסית לשנות ל 2T? לפני שאתה מתחיל להסתבך עם תוכנות וחומרה, נסה את הדרכים הפשוטות יותר שמוצעות לך לפתרון הבעיה. כך תדע שחסכת לעצמך כאב ראש פוטנציאלי בעתיד ;D

אני ממש מפחד להתעסק עם זה...

זאת האופציה האחרונה שאני אנסה...

פורסם
  • מחבר

טוב המצב שלי הוא כזה:

אפשרות א' - הביוס, הגדרתי כמו שכתבתם לי פה וזה לא עזר...

אפשרות ב' - בדיקה של הלוח אם אם הכבלים מחוברים כמו שבתמונה, מחר אני אפתח את המארז ואבדוק

אפשרות ג' - התוכנה ההיא...אני נמצא פה בבעיה רצינית כי אין לי דיסקיט...יש דרך אחרת שהיא בלי דיסקיט?

פורסם
  • מחבר

UP

=/

יש לכם עוד הצעות בשבילי? הבעיה לא נפתרה עדיין...הגדרתי בביוס ובדקתי את החיבורים כמו בתמונה בלוח אם והכל מחובר כמו שזה נראה בתמונה ועדיין יש לי בעיות...

מה אתם אומרים לנסות לעשות? לקנות ספק חדש? או זכרונות חדשים? או אופציה אחרת שיש לכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים