עבור לתוכן

בעיה רצינית עם הזכרונות כנראה - מסכים שחורים ועוד בעיות...

Featured Replies

פורסם

אז ככה מהיום הראשון שקניתי את המחשב שמתי לב שאני מקבל מסך שחור בין כמה פעולות שאני עושה.

לדוגמא: כשלוחצים קליק ימני על קובץ ששוקל הרבה אני מקבל מסך שחור לשנייה ואז רואה את התפריט שאמור להיפתח.

זה קורם גם פה:

מאפיינים > הגדרות > מתקדם > מסך שחור לשנייה > ואז מגיע לפתריט של המתקדם...

בעיה נוספת זה שבSA (רק במשחק הזה) כשיחקתי על רזולוציה של 1024X768 קיבלתי אחרי 10 ד' של משחק מסך כחול כזה (נו אתם יודעים) והדבר היחיד שנותר לי לעשות זה ריסט....וב800X600 זה לא קורה

עוד בעיות עם זה:

במשחק מנג'ר למי שמכיר...קרה לי פעם אחת שהטעינה נעשתה ממש לאט וזה רשם לי שלא נשאר עוד זיכרון ושבדקתי בתהליכים זה הראה שזה השתמש ב900 ומשהו אלף זיכרוון :||

ועכשיו - נמאס לי...התקנתי מנג'ר של שנת 02-01 אני בא לטעון את המשחק ואני מקבל במקום את זה:

http://img197.imageshack.us/img197/4553/9994cv.jpg

יש לציין שגם כשאני סוגר את המשחק הזה אני מקבל מסך שחור לשנייה ורק אחרי זה הוא נסגר...

עוד כמה דברים:

*סגרתי את כל התהליכים הלא חשובים במנהל המשימות

* למתעקשים - http://img247.imageshack.us/img247/1369/8881xx.jpg

*המחשב אצלי 7 חודשים...

המפרט:

AMD Athlon 64 Dual-Core processor 3800

DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D

A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 X2

Western Digital 160GB SATA

LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 256MB

מה אני צריך לעשות?

זה בטוח 100% שזה הזיכרון?

תודה...

פורסם
  • מחבר

UP

לאף אחד אין תשובה? :-\

פורסם

שקראתי בהתחלה את מה שרשמת חשבתי שיש לך מחשב עם 256 זיכרון O_o

הבעיות שתיארת (המסכים השחורים), קרו לי שהיה לי 128 זיכרון עם XP... זה חוסר בזיכרון ווירטואלי.

אחרי שראיתי את המפרט שלך זה לא הגיוני שדברים כאלה יכולים לקרות במחשב שלך.

ישנם כמה אפשרויות:

1. ספייוור ווירוסים - בצע סריקה במצב של Safe Mod עם תוכנת אנטי ווירוס טובה ותוכנת אנטי רוגלה כמו SpySweeper (הכי חזקה שיש היום).

2. קבצי Win פגומים - תבצע בדיקה של קבצים פגומים כך (לפני שאתה מבצע את הפעולה תוודא שהתקליטור של מערכת ההפעלה שהתקנת הוא בתוך הכונן) : כנס להתחל -> הפעלה -> רשום sfc /scannow

3. איחוי דיסק - תמיד טוב לעשות (אבל לא זאת הסיבה).

- בעיות חומרה (זיכרון פגום, טמפ' גבוהה) כמעט ואין סיכוי.

תבצע את מה שאמרת ותראה מה אחרים יציעו לך לעשות אם כל זה לא יעזור לך אני מציע לך לעשות פורמט, אחרי פורמט הרבה תקלות נפתרות והמחשב עובד הרבה יותר טוב. (אני לא מאלה שמציעים על כל דבר פורמט אך כאשר מנסים הכל והבעיות לא נפתרות פורמט מומלץ).

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

שקראתי בהתחלה את מה שרשמת חשבתי שיש לך מחשב עם 256 זיכרון O_o

הבעיות שתיארת (המסכים השחורים), קרו לי שהיה לי 128 זיכרון עם XP... זה חוסר בזיכרון ווירטואלי.

ועוד הגדלתי את הזיכרון הווירטואלי שלי ל 2000 :S חשבתי אולי זה יעזור

ישנם כמה אפשרויות:

1. ספייוור ווירוסים - בצע סריקה במצב של Safe Mod עם תוכנת אנטי ווירוס טובה ותוכנת אנטי רוגלה כמו SpySweeper (הכי חזקה שיש היום). אין מצב...זה הרי מהיום הראשון שהמחשב היה אצלי אז איך יכלו להיכנס ספייוואר? אפילו לאינטרנט לא חיברתי ביום הראשון

2. קבצי Win פגומים - תבצע בדיקה של קבצים פגומים כך (לפני שאתה מבצע את הפעולה תוודא שהתקליטור של מערכת ההפעלה שהתקנת הוא בתוך הכונן) : כנס להתחל -> הפעלה -> רשום sfc /scannow אין לי דיסק של ווינדוס אבל אני אנסה להשיג :x

3. איחוי דיסק - תמיד טוב לעשות (אבל לא זאת הסיבה). אני עושה כל חודש

- בעיות חומרה (זיכרון פגום, טמפ' גבוהה) כמעט ואין סיכוי.

דווקא נראה לי שכן...הזיכרון שלי פגום =/ אני דיי סגור על זה..זה הכי הגיוני

תבצע את מה שאמרת ותראה מה אחרים יציעו לך לעשות אם כל זה לא יעזור לך אני מציע לך לעשות פורמט, אחרי פורמט הרבה תקלות נפתרות והמחשב עובד הרבה יותר טוב. (אני לא מאלה שמציעים על כל דבר פורמט אך כאשר מנסים הכל והבעיות לא נפתרות פורמט מומלץ).

בהצלחה :)

אשמח לעוד פתרונות...

פורסם

שמע, יש מצב שזה אמת הספק כח...

פורסם
  • מחבר

רגע =]

כל מי שבפורום הזה לא יודע על מה מדובר בקשר לספק (ראית את זה בגיימר...מי אמר שכל מי שפה הוא בגיימר)

קיצר יש לי ספק 380W של Cooler Master (אם היה 400W לא הייתם חושבים על לפתוח את הפה...תגידו בעצמכם...יש הבדל כ"כ גדול בין 380W ל400W?)

עכשיו...עזבו לשנייה את הבעיה שלי ואני רוצה שכמה אנשים יגיבו לי אם קולר מאסטר זה ג'נרי או לא?

ואם הספק היה חלש המחשב בכלל לא היה נדלק לא??

פורסם

רגע =]

כל מי שבפורום הזה לא יודע על מה מדובר בקשר לספק (ראית את זה בגיימר...מי אמר שכל מי שפה הוא בגיימר)

קיצר יש לי ספק 380W של Cooler Master (אם היה 400W לא הייתם חושבים על לפתוח את הפה...תגידו בעצמכם...יש הבדל כ"כ גדול בין 380W ל400W?)

עכשיו...עזבו לשנייה את הבעיה שלי ואני רוצה שכמה אנשים יגיבו לי אם קולר מאסטר זה ג'נרי או לא?

ואם הספק היה חלש המחשב בכלל לא היה נדלק לא??

אמרתי לך שזה יכול להיות הספק כוון שאחרי שניסנו לבדוק ממה זה קורה האפשרויות הצטמצמו...

לא ממש הבנתי מזאת אומרת "מסך שחור"?

נגיד אתה פותח חלון, כל המסך נהייה שחור?

יכול להיות שזה המסך שלך (אם הוא ישן או משהו כזה), נסה לחבר את המחשב למסך אחר ולראות.

פורסם
  • מחבר

זאת לא בעיה עם המסך...חשבתי גם וניסיתי לחבר אחר וזה גם קורה...

המסך השחור קורה לפעמים בין פעולות...נגיד סתם אני לוחץ קליק ימני בשולחן עבודה > מאפיינים > ואז בא לי מסך שחור לשנייה ואז מגיע התפריט של המאפיינים...

פורסם

כמה דברים שכדאי לבדוק:

1.האם חיברת את כול חיבורי המולקס ללוח אם כולל ה FDD?

2.ניסית להריץ בדיקת Memtest אם הבדיקה נכשלת

תעביר את הזיכרונות בהתאמה לסלוטים הכתומים/צהובים.

3.נסה עם ספק כוח אחר.

פורסם
  • מחבר

כמה דברים שכדאי לבדוק:

1.האם חיברת את כול חיבורי המולקס ללוח אם כולל ה FDD? לא אני בניתי את המחשב ואין לי שמץ מה זה מולקס ומה זה FDD

2.ניסית להריץ בדיקת Memtest אם הבדיקה נכשלת מה זה? בדיקת מאמץ? ניסיתי והיא לא נכשלה

תעביר את הזיכרונות בהתאמה לסלוטים הכתומים/צהובים. הם מסודרים כבר בתאם..3.

נסה עם ספק כוח אחר. לא נראה לי שאני אתעסק עם החלפת ספק...(בכול זאת..הוא בא ביחד עם הארז) אני אנסה קודם עם זכרונות אחרים ואז אני אבדוק את אופציית הספק

פורסם

זכרונות 1T/2T?

תוכל לבדוק בתוכנה Everest תחת הלשונית Overclock -> Chipset Properties -> Command Rate

אם הם כרגע על 1T תנסה לשנות ל 2T דרך הביוס ותראה אם זה פותר לך את הבעיה...

פורסם
  • מחבר

כן זה על 1T

איך אני מגיע למקום כדאי לשנות את זה בביוס? (אני יודע איך נכנסים והכל אבל תמיד פחדתי להתעסק עם זה)

פורסם

תיכנס לביוס. בתפריט תבחר Genie BIOS Setting ולאחר מכן תיכנס ל DRAM Configuration. עכשיו, תשנה את Command Per Clock ל Disable

תשמור את ההגדרות ותצא (ע"י לחיצה על F10) ותראה אם הבעיה עדיין קיימת.

פורסם

1.

NF4_build-8.jpg

2.

Memtest זוהי תוכנת דיאגנוסטיקה לזיכרונות כלומר היא מריצה כל מיני בדיקות כגון:העברת מידע רנדומלית,בדיקות מחסניות וכתובות וכדומה..

להורדה

להתקנה תכניס דיסקט ריק לכונן A דאבל קליק על install.bat

אחרי שההתקנה מסתיימת תפעיל מחדש את המחשב ותשאיר את הדיסקט בכונן התוכנה כבר תעלה לבד

תריץ אותה בערך ל 2-3 שעות...

או שתלך ל BIOS ומשם ל Genie Bios Setting

Run Memtest Enabled

ותפעיל מחדש את המחשב...

3.לפעמיים חלק מהזיכרונות כושלים כאשר הם בסלוטים הכתומים/צהובים...

פורסם

תגיד לי מה מחובר לך למחשב בחבורי יו אס בי וכעלו איזה כרטיסים יש לך נוספים כמו כרטיס טלויזיה וכעלו

יכול מאוד שאם מחובר לך באמת ארבה דברים כמו מצלמות כרטיס טלויזיה וכעלו דברים שבאמת תצריך לשם ספק יותר חזק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים