פורסם 2006 ביולי 219 שנים הפיל פוגש את הגמל אז הוא אומר לו למה הביצים שלך על הגב?הגמל מסתכל עליו ואומר לו אני מעדיף ביצים על הגב מאשר זין באמצע הפנים.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים הפיל פוגש את הגמל אז הוא אומר לו למה הביצים שלך על הגב? הגמל מסתכל עליו ואומר לו אני מעדיף ביצים על הגב מאשר זין באמצע הפנים. חחחחחחחחחחחחחחחחח ח=ז=קקקקקקקקק :cool2: :cool2: :lol:
פורסם 2006 ביולי 319 שנים הפיל פוגש את הגמל אז הוא אומר לו למה הביצים שלך על הגב? הגמל מסתכל עליו ואומר לו אני מעדיף ביצים על הגב מאשר זין באמצע הפנים. קטלניייייי!! חזק ברמות!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: עשית לי את הבוקר אסוס. ;D
פורסם 2006 ביולי 319 שנים שרה נתניהו רצתה להפתיע את בעלה לכבוד היומולדתאז היא הלכה למקעקע וביקשה ממנו לצייר את האות B פעמיים על התחת שלה - אחת על כל לחיבקיצור ביבי חוזר הביתה ושרה מפשילה את המכנסיים ושואלת "נו מה דעתך?"אז הוא אומר "יפה מאוד אבל מי זה בוב?"
פורסם 2006 ביולי 319 שנים נשר הולך לבר ומזמין בירה אז הברמן אומר לו: אצה יודע שיש לנו בירה בשם שלך אז הנשר אומר: מה יש בירה בשם נחום?
פורסם 2006 ביולי 319 שנים נשר הולך לבר ומזמין בירה אז הברמן אומר לו: אצה יודע שיש לנו בירה בשם שלך אז הנשר אומר: מה יש בירה בשם נחום? נחמד אבל לא כמו הבדיחה של אסוס... היא פשוט גדולה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.