עבור לתוכן

עזרה בחיבור ספק כוח נוסף למערכת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה הספק ה GENERIC שלי לא סוחב את המערכת שלי (5 מאווררים, 6 כרטיסים, 4 זכרונות, מעבד באוברקלוק וכד'....)

היות והיה לי ספק ספייר ניסיתי לחבר אותו בנוסף.

מבחינת מקום במארז, אין בעיה (CHIEFTEC DRAGON FULL TOWER ) אבל מישהו יודע מה הקומבינה שצריך לעשות בשביל לתת לספק השני הוראה להידלק עם סוויץ' נוסף או עם הPOWER SWITCH הקיים (זה לא משנה לי)

אנא תנו גם הוראות ולא רק בתיאוריה כי בחשמל אני מבין קצת.....

פורסם

לא יותר פשוט לקנות אחד חדש יותר חזק ?

פורסם
  • מחבר

לא קוראים לחלק הזה בפורום....מודינג, אובקלוקינג.....?????.

בסה"כ היה לי רעיון ורציתי ליישם אותו....חוצמיזה לא ! זה לא יותר זול. שני הספקים ביחד עולים 240 ש"ח שלא מספיקים בקושי לרבע ANTEC חדש.

אז יש מי שיודע או לא ?

פורסם

שמעתי פעם שאתה יכול לחבר את הספק שאתה רוצה שהוא יהייה הראשי ללוח אם, וגם לחבר לספק השני שידליק את כל שאר הדברים כמו כל המאווררים. תנסה את זה.

עריכה: כמה קיבלת ב3D Mark 2001 SE?

פורסם

עם סוויצ' נוסף זה לא בעיה: פשות אתה צריך לגשר בין שני חוטים על ה"שקע" (אני לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה הדבר הגדול בעל מלא החותים הזה שמתחבר ללוח אם)אתה מגשר בין החוט בצבע ירוק לצבע שחור שלידו (איפה שיש כמה חוטים שחורים או שזה לא משנה נראה לי)

ואז הוא נדלק ללא קשר ללוח אם. אתה יכול לחבר שם מפסק "קבוע" ולא כמו שיש למחשבים החדשים. אני חושב שזה כמו הריסט במחשבים הישנים. ;D ;D ;D

בקשר להדלקת שניהם ביחד אני יודע שיש אפשרות כזו אבל אני לא זוכר, מחר אני אשאל את דוד שלי איך עושים את זה

פורסם
  • מחבר

בטוח שבין הירוק לאחד השחורים שאני לא אחשמל את עצמי וחס וחלילה את המחשב שלי ?

3DMARK2001SE : 14,911

נראה לי שאני יכול יותר עם קצת שיפורים......זה המצב כשלא נגעתי בכלום.....בכלל ניסיתי לעשות אוברקלוק למעבד אבל יש לי לוח בעייתי ואף אחד פה לא רוצה לעזור לי ( :'( ).

פורסם

תחזיק את החיבור הגדול עם ה 20 פינים שמתחבר ללוח כך שהחיבור פונא אליך וכל החוטים רחוקים ממך.

תסובב את הצ'ופצ'יק הפלסטי שתופס את הלוח כך שיהיה למעלה.

תסתכל על החוט מיד מצד שמאל של אותו צ'ופצ'יק, הוא בצבע שונה מהשחורים שסביבו.

אותו צריך לקצר לאחד השחורים (לא משנה איזה).

פורסם
  • מחבר

מבחינה וירטואלית נראה לי שאני מבין על איזה חוט אתה מדבר...אבל מבחינת צבע (ואני לא עיוור צבעים) כל החוטים באותו צבע (השחור הוא אותו שחור בכולם) איך אני יכול להיות בטוח ? (אולי לפי השימוש של אותו חוט ספציפי בפירוט של החיבורים על הלוח?)

פורסם

יש לך משתמש נחמד בגלרייה אשר חיבר שלושה ספקים שונים למחשב שלו, ואים חכם כבעל ניסיון, לכן אני בהחלט מציע לך להתייעץ איתו... ;)

פורסם
  • מחבר

תודה ל AMIRAM ו IDD הכל עובד....

אם מישהו עדיין יודע איך לחבר את זה לסוויץ' של המחשב שיודיע לי......

ושוב תודה.

פורסם

יש דבר קזה שקוראים לו "קונתקטור" נראה לי אבל אני לא מצליח לתפוס את דוד שלי כדי לשאול אותו על זה תחקה עוד קצת ואני אמצא לך תשובה!

הקונתקתור הזה בעצם מאין מפסק הפועל על חשמל כאשר נותנים לא חשמל הוא סוגר מעגל כאשר נותנים לו עד הפעם חשמל הוא פותח מעגל זה תאוריה זמנית. אז אל תתפוס אותי במילה

פורסם

מעניין למה החיפוש לא עובד ... הוא באמת לא עובד ,עכשיו איזה חצי שעה ניסיתי למצא את הפעם האחרונה מתוך 7 ששמתי את התמונה הזאת , והוא לא מצא לי כלום . ??? .

8761121.gif

תהנה

רק תשתדל לא לחשמל את עצמך .

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
רק תשתדל לא לחשמל את עצמך .

השתדלתי אבל לא הצלחתי להתאפק , הרגשתי התבשלות קטנה בניורונים של המוח :devilfork:

פורסם

יש אפשרות לחבר 2 ספקים לא תלויים אחד בשני ? ספק אחד שיפעיל את כל הלוח אם והכרטיסים שלך והשני יפעיל רק את המאווררים, אבל יהיה בכלל עם כניסה אחרת לחשמל ובלתי תלוי בכלום ? (אני יודע שעל חלק מהספקים יש גם מפסק מסויים אבל הוא מפעיל גם או רק מפסיק את החשמל?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים