עבור לתוכן

מסכים כחולים וקריסות מאז שקניתי את המחשב! די כבר!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, אצלי לפחות דרייברים של NV עושים בעיות... ::)

רק לפעמים בעיות בסאונד. נראה, אולי אני אוריד את העדכון או משהו.

יש עוד משהו שאני יכול לעשות אולי?

פורסם

תנסה להוריד את זה

בשביל הסקרנות מהי הטמפרטורה של הדיסק קשיח שלך?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה בן-אדם, אני אנסה את זה. אבל זה דרייברים של NV? לכ. קול? אתה בטוח?

ואיך ידעת שמשהו לא בסדר עם ההארד-דיסק שלי? הטמפ' הממוצעת שלו זה איזה 60-70 מעלות... בעצם אני לא בטוח שזה ההארד-דיסק.

סתכל על התמונה למטה בבקשה, זה ההארד-דיסק שלי? אני לא בטוח. סובל קשות מ-"סי.אן" (Chronic Noobizm)

[attachment deleted by admin]

פורסם

שאלה קצת לא קשורה לנושא-

מזה קיבצי הדאמפ (.dmp)?

פורסם

שאלה קצת לא קשורה לנושא-

מזה קיבצי הדאמפ (.dmp)?

תקרא את הסטיקי

פורסם

ההארד דיסק שלך על 66 מעלות

שלי על 60 מעלות ויש לי דיסק קשיח דומה לשלך WD2000JS

אני כרגע בתהליכים עם חברת WD אני חושד שישנה בעייה בחיישנים בדגמים צפצייפים של SATA 2.

פורסם
  • מחבר

חר*. נכנסתי לקיובייס, ולחצתי על PLAY של קובץ כבר קיים, והוא לא השמיע כלום.

הלכתי ל Device Setup, ואין שם בכלל את הכרטיס קול. שום דבר חוץ Full Duplex Driver, שלא עובד, Multimedia, שגם לא עובד. פשוט אין ברשימה RealTek! נכנסתי ל Control Panel, ואז ל Sound משהו, וסימנתי שם בהכל RealTek. אבל אני כן שומע נגיד קבצי מוסיקה וכאלה!

מה עושים!? עם ה Nvidia היה שם Nvidia בכרטיסי קול. והוא עבד טוב. מוזר.

דרך אגב, איך אני יודע איזה כרטיס קול יש לי? כי ב dxdiag, מתי שהיה לי דרייברים של NV, היה כתוב שזה כ. קול של NV, ועכשיו שיש לי דרייברים של RT כתוב שיש לי כ.קול של RT. מה באמת?

פורסם

צ'יפ של realtek על לוח של nvidia.

פורסם
  • מחבר

תודה :) אבל הלוח לא של DFI? סליחה על הבורות :silly:

פורסם

סליחה על החוסר דיוק, צ'יפ של realtek וערכת שבבים של nvidia.

פורסם
  • מחבר

חחח לא מבין אותך אחי :)

chip = שבב בתרגום מילולי.

יש לי לוח אם של DFI. אז מה זה צ'יפ? וערכת שבבים? מה ההבדל, מה מביניהם זה הכרטיס קול?

פורסם

יאלה, תקנו איזה sound bluster ב200 שקלים ותגמרו את הסיפור.

פורסם

יש לך על הלוח שבב של realtek שאחראי על הסאונד, ערכת השבבים היא הגשר הדרומי והצפוני היא ערכת השבבים בדר"כ כוללת בקרי S/ATA, כרטיס מסך מובנה (אם יש), אחראית על קישור בין רכיבי המחשב השונים ועוד הרבה דברים.

לוח האם שלך מבוסס על ערכת השבבים Nforce 4, שכמובן nvidia פיתחה ולכן ערכת השבבים שלה. DFI רק הרכיבה ותכננה את המבנה של הלוח.

כדי להוסיף פונקציונליות ללוח DFI הוסיפה צ'יפ סאונד של realtek, כיוון שהורדת את הדריברים מאינוידיה/DFI כרטיס הקול זוהה ככרטיס קול של אינוידיה ולא של realtek.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, הסברת הכל. באמת תודה על הסבלנות :xyxthumbs:

חבל שהבעיה עדיין לא נפתרה (קיובייס לא מזהה).

פורסם

יש לך על הלוח שבב של realtek שאחראי על הסאונד, ערכת השבבים היא הגשר הדרומי והצפוני היא ערכת השבבים בדר"כ כוללת בקרי S/ATA, כרטיס מסך מובנה (אם יש), אחראית על קישור בין רכיבי המחשב השונים ועוד הרבה דברים.

לוח האם שלך מבוסס על ערכת השבבים Nforce 4, שכמובן nvidia פיתחה ולכן ערכת השבבים שלה. DFI רק הרכיבה ותכננה את המבנה של הלוח.

כדי להוסיף פונקציונליות ללוח DFI הוסיפה צ'יפ סאונד של realtek, כיוון שהורדת את הדריברים מאינוידיה/DFI כרטיס הקול זוהה ככרטיס קול של אינוידיה ולא של DFI.

הוא מזוהה ככרטיס קול של RealTek בכול מקרה רק הדריבר הוא של nvidia.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים