פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים יעקוב, מאיפה כל הקשרים האלה בכלא 6??? סתם אני שמח שאתה ממשיך בפרויקט, מת לראות תוצאות ואני גם צריך כמה דברים מחו"ל אבל אתה לא זמין באיי סי קיו ולא עונה כלכך :-\
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים תגיד מאיזה אתר או אתרים אתה קונה יכול מאוד להיות שאני גם מעוניין בכמה דברים.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר ME BUY STUFF FROM the "DuDe" the man who knows shiti say i need X he gets Xme not asking from wheresay u need X i see if dude can get X
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים ^^^^^TRANSLATION:NO BULLSHITTING ONLY WHAT YOU NEED ;DJust spamming araund
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים ME BUY STUFF FROM the "DuDe" the man who knows shiti say i need X he gets Xme not asking from wheresay u need X i see if dude can get Xקריא חחח אני ידבר איתך תשאל אם יש X ו Y כי אני צריך 2 מישתנים
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר חברהמה אני יכול לעשות שיש לי המון עבודה בצבא (מקווה שעוד מעט זה יגמר עם היציאה שלי מהתפקיד והחופשות שאני אקח)מה לעשות שאני נוסע לכלא 6 כל יומיים (שלחתי לשם מישהו אז צריך לטפל בו שם)בקיצור... אני ואלי (AKA arkadur ) דנים בכמה נושאים מענינים שאולי יתפתחו בכיוון מעניין (ולכן אני זונח את הבניה העצמית של הקירור מיים שלי, אתם תבינו בהמשך)כרגע אני במחסור חמור של מזומןלכן אני עורך SALE של מה שיש לי (פרטים יהיו בסופ"ש בTRADE ZONE) אבל בעיקרון:6800 PCIE6600GT + SILNCER 6 PCIESUNBEAM REHOBUSSUNBEAM CHAMILIONFAN 120-80 כל מניערכת מולקסים (כל החיבורים לא רק מולקס רגיל)ועוד המון שטויות...
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים זה לא המקום לדון על מכירות, תשאלו אותו בפרטי. אני לא מנהל פורום אבל אני אומר את זה לטובתכם שלא תקבלו אזהרה
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר קצת עדכונים למודים שלי יש תאריך פחות או יותר, סוף חודש כשאני יוצא לחופשה לפני הכנה לקצונה יש לי 2 בלוקים לקירור מיים בדרך, אני אוסף אותם בחדרה בשבוע הזה והנה קצת תמונות לחלקים הנחמדים שיש לי בשביל המודים והנה רשימת המכירות שלי (אני חייב $ ) http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=8008
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.