פורסם 2006 באוקטובר 418 שנים מחבר היו לי כמהגם הכנתי כמהמה הבעיהלוקחים חיבור 3 PIN חיבור 4 PIN מלחימים וואלה
פורסם 2006 באוקטובר 418 שנים מחבר in iakovl we trustto iakovl we prayso the new era of modding beginso the future will be WC cooledso the present will be good to usamenLOLתוספתBY THE NAME OF THE HOLY TRINITYthe cpu, the mobo and the holy ramAMEN
פורסם 2006 באוקטובר 418 שנים in iakovl we trust to iakovl we pray so the new era of modding begin so the future will be WC cooled so the present will be good to us amen LOL אהבתי
פורסם 2006 באוקטובר 718 שנים מחבר חברהצריך עצה, אני עכשיו חושב מאוד על החלפת הלוח שלי לMATX ולא ATX רגיל (אני צריך גם עזרה בחיפוש אחר לוח כזה)אני מעדיף מיקרו בגלל האפשרות להקטנת המארז (אני שוקל לעשות קובייה נחמד אם אני אלך על מיקרומה דעתכם?גם אם דעתכם שליליתבבקשה תעזרו לי למצוא מיקרו מתאים למטרהאני צריך לוח סביר שגם יוכל לסחוב קצת OC
פורסם 2006 באוקטובר 718 שנים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5096לוח מצויין,הרבה ביקורות טובות היו עליו שיצא..אגב הוא מצויין גם באובר. (מצויין=M.ATX הכי טוב לאובר שתוכל להשיג,יש אפשרות ל3.2 או 3.3 לזיכרונות בלי מוד ישר מהביוס..זה כמו לוח רגיל לOC כאילו לא m.atx
פורסם 2006 באוקטובר 718 שנים באונה, כל הקטע של המכירות שלך לא נגמר, אה?!?! אני מציע לך כבר לפתוח חנות לא באמת, אולי תפתח מן אתר שאתה מציע שם למכור את כל מה שאתה מוכר, וע"י הקשרים שלך לארגן הזמנות של דברים שאין לך אבל אתה יכול להשיג ( וכמובן לקבל מזה רווח אישי )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.