פורסם 2006 ביולי 519 שנים מן הסתם מנסיון ואני מאוד מתקשה להאמין שלקחו אותך בלי קשרים וכל מני דברים כאלו לעבוד בחברת הייטק מכובדת וגדולה אפילו בלי תואר ראשון בתחום זה פשוט בלתי אפשרי.תבדוק בכל מרכזי המודעות דרישות לקבלת עבודה ותראה בכולן תואר ראשון.אז ככה בתחום הזה תחום הסיסטם רק הניסיון קובע ואין לי קומבינות ואין לי קשרים רק הרבה מאוד ניסיון וזו חברה שעושה מבחנים ויש לה מרכזי הערכה ואותי לא שלחו למבחני ההערכה בגלל שהניסיון שלי מדבר בפני עצמו אמנם עשו לי מבחנים טכנים אבל עדיין התחום הזה רק ניסיון קובע
פורסם 2006 ביולי 519 שנים כן כי כמו שאמרתי זה תלוי איפה אתה עובד מן הסתם יהיה למישהו קל יותר להתקבל לעבוד במוסך בשכונה מאשר במוסך של חברת מכוניות ועיר גדולה.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים טוב אז אולי אתה מכיר את החברה שאני עובד בה קוראים לה קומברס עונה לך על השאלה ?
פורסם 2006 ביולי 519 שנים כן,תסתכל לבד בדרישותhttp://www.comverse.com/career_results.aspx?cat=21&location=5לחלק צריך תואר ולחלק לא.וזה מראה על כך שזאת חברה לא איכותית מי יודע מה.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אתה מסתכל על זה בצורה שגוייה אתה יכול להיות בטוח שקומברס חברה רצינית מאוד ואם אתה לא מכיר את קומברס אז יש לך חור בהשכלה שנית תלוי למה להיות איש תחזוקה לא יבקשו ממך להיות בעל תואר שני בהנדסת חשמל להיות איש סיסטם לא יבקשו ממך להיות בעל תואר במדמ"ח כי אין קשר בין השניים כדיי להיות מהנדס חומרה כן יבקשו ממך להיות בעל תואר בהנדסת מחשבים אבל לצורך העניין רק כדיי שתידע עבדתי גם IBM זה אומר שהיא חברה לא רצינית ? אפשר לשאול בן כמה אתה ?
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אתה כנראה לא הבנת את כוונתי או אני את שלך. דברתי בדיוק על כאלו משרות שכן דורשות תואר(וגם דברתי על תואר ראשון ולא שני)ולא על עבודה כמו תכנאי מחשבים.ככל שדרישות הקבלה גבוהות יותר ככה המקום בד"כ יוקרתי ורציני יותר.וכהגדרתך "איש סיסטם" מתאים ל:System EngineerSystem ArchitectSystem Solutions LeaderSenior Platform and Network EngineerIPTV System Architectשחלקם לא דורשים תואר ראשון וחלקם כן ולדוגמא להיות system engineer לא צריך להיות בעל תואר בחברה הזאת אבל בחברות אחרות ורציניות יותר או דומות לה כן צריך תואר ראשון כדי להתקבל לעבודה כsystem engineer .
פורסם 2006 ביולי 519 שנים כמה דברים אנשי סיסטם אלו אנשי מחשבים שמנהלים רשתות סיסטם ולא SYSTEM ENGINEiR אלו מוגדרים כ ENGNIERS לאנשי SYSTEM אין צורך בתואר כמו כן מהנדסי סיסטם משתנים בהתאם לסוג המשרה יש אכן סוג של מהנדסי סיסטם שלא מצריכים תואר כיוון שהתפקיד הוא ברמה שונה מאנשי פיתוח סיסטם אני מדבר על אנשי תמיכה או מה שנקרא PROFFESIONAL SUPPORT ולאלו אין צורך בתואר הזה ותאמין לי אני נמצא הרבה מאוד זמן בתחום ולעבוד בהרבה מקומות ובהרבה תפקידים ההגדרות משתנות בהתאם למקום אבל הרעיון הכללי תמיד נשאר
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אז כמו שחשבתי לא דברנו על אותם תפקידים.ורק שתדע "איש סיסטם" להגדרת החברה שלך זה מה שציינתי זה מה שיש להם בחיפוש עבודות>system.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אתה מתבלבל יש הבדל איש סיסטם זה מקצוע אתה מדבר על תחום הסיסטם או IT שזה תחום ענק איש סיסטם ומהנדס סיסטם שניהם במחלקת הסיסטם אבל תפקידים שונים לגמריי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.