עבור לתוכן

מסך בתוך מחשב כבר ראיתם? הגיע הזמן לעשות משהו שונה....

Featured Replies

פורסם

הרזולוציה לא קשורה למסך... זה כבר עניין של הכרטיס מסך...

• תגובות 46
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרזולוציה לא קשורה למסך? מזה השטויות האלה?

פורסם

זה לא הדיון פה, אבל בד"כ כרטיס המסך משפיע יותר...

(או שאני מתבלבל פה עם משהו אחר :-[)

פורסם

דבר ענק!!

אבל מתחמם בטירוףףף

שהמכסה סגור אין מקום לטיפת אויר

פורסם

מקורי ונחמד אין ספק..

בקשר לאוורר - אם יש שם כמה מאווררים, וכל "גב" המארז מחורר, לא צריכה להיות בעיה רצינית עם הטמפ', כלומר אין סיבה שהעסק לא יהיה מאוורר במידה מספקת,

בכל מקרה, תמיד אפשר להגדיל\לשפר את גופי הקירור

לאלו שמחמירים - אפשר לארגן שם איזה קירור מים נחמד..

אומנם בשבילי זה לא פרקטי, לכן אני לא יעשה דבר כזה, אבל יהיה נחמד אם מישהו יקח ת'פרוייקט לידיים.. ;)

פורסם

פרויקט רציני, רק שזה שוקל קצת הרבה ;~]

פורסם

זה לא הדיון פה, אבל בד"כ כרטיס המסך משפיע יותר...

(או שאני מתבלבל פה עם משהו אחר :-[)

אני חושב שאתה מתבלבל. בכל מקרה לכל מסך LCD יכול להציג מה שנותן הכרטיס מסך. הכ. מסך שלי יכול לתת תצוגה של 1600 על לא זוכר כמה.. אבל המסך שלי לא יכול להציג את זה.

פורסם

אני לא מבין מה אתם מתלהבים ראיתי גם מק בתוק CRT כשהמסך באמת CRT וגם ראיתי PC בתוך LCD והפלסטיק האחורי ממש בקצת יותר עבה

פורסם

פששש איזה כלי!!^^

פורסם

מסכם עם IG, זה לא פרקטי.

ולא רק זה זה גם קצת טיפשי כי באותה מידה אפשר לחבר מסך LCD למארז קטן של PC או למחשב HTPC :nixweiss:

פחות מקורי אבל יותר יפה ובטח יפעל יותר טוב.

פורסם

מה אתה צוחק יש לי משהו דומה לזה שגם המסך מחובר למחשב והכניסות של המקלדתמתחבר מקדימה והעכבר מתחבר למקלדת אם אני יסיג מצלמה דיגיטלת אני יצלם אותה ויראה לכם

פורסם

אפשר לדעת מה המפרט של המחשב הזה שלך?

פורסם

אהלן חברה יש דבר כזה כבר שנים שעובר ועדכני מבחינת מפרט

יש גם מק וגם PC

את היצרנים של הPC אני לא ממש מכיר כי אין לי צורך במידע (אמא של חבר שלי קיבלה LCD עם מחשב מובנה בעובי כשל מסך LCD מלפני שנתיים)

במק יש את הIMAC שעד כלפני שנה היה בתצורת CRT(ומבוסס על CRT) אך הIMAC החדש עם דיול קור ועובי דק למדי- הנה קישור

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/0.RSLID?mco=EDB278F7&nclm=iMac

ד"א בארץ הוא עולה 10K

פורסם

IMAC הזה זה בסך הכל מחשב נייד מוגבל ויקר.

עדיף לקנות כר מחשב נייד נורמאלי שאפשר לקפל ולקחת איתך.

פורסם

IMAC הזה זה בסך הכל מחשב נייד מוגבל ויקר.

עדיף לקנות כר מחשב נייד נורמאלי שאפשר לקפל ולקחת איתך.

לא צידדתי במק אלה התפאלתי על הרעש סביב התגלית שנדמה מתגובות האנשים כחדשה להם ואכן כל הכבוד לאדם שהצליח להרכיב דבר שכזה בעצמו וגם שיעבוד כיאות אבל נקודתי היא שזהו אינו דבר חדשני ופנומני..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים