עבור לתוכן

מסך בתוך מחשב כבר ראיתם? הגיע הזמן לעשות משהו שונה....

Featured Replies

פורסם

שוקל כמו מסך LCD +/-

+

+ / - הקופסא של המחשב

=

הדבר הזה שאתם רואים בתמונות :xyxthumbs:

• תגובות 46
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים, הדבר הזה לא פראקטי עבור מחשב לעבודה שוטפת.. החום שיצתבר שם יהרוס תוך כמה שבועות את הLCD, אם הלוח לא ישרף קודם... רק הקירור של הכרטיס מסך והמעבדתפסו חצ מה"מארז"...

למה? יש מלא SFFים במארזים הרבה יותר קטנים מזה, והלוח אם עדיין פועל ;)

פורסם

מה זה SFFים?

בכול מקרה, המחשבים הקטנים יותר אין מעבדי 3800 + R1600...

פורסם
  • מחבר
רעיון מגניב , ראיתי כבר מארז שיש לו מסך LCD בתוך המארז, מאחורי החלון , אבל כזה דבר עוד לא ראיתי... זה בטח שוקל כמו רכב קטן

בגלל זה הכותרת :D ("מסך בתוך מחשב כבר ראיתם? הגיע הזמן לעשות משהו שונה....")

וIG, הדבר כן פרקטי אודות לשלושה מאווררים ולחורי האיוורור שאתה רואה במסך בתמונה #1........

פורסם

מה שעוד רואים זה שכל הכרטיסים, החוטים והמסגרות סוגרים את הלוח, מה גם שלפחות מאורר אחד הולך לחלק התחתון, ששם כנראה יושב הספק...

האיורור בקופסה הזו ממש גרוע, ודרוש הרבה יותר כדי לקרר אותה...

מה שכן, למחשבים חלשים (לקולנוע ביתי או משהו כזה... שכחתי את השם...) או לפלטפורמות של ניידים זה אחלה :xyxthumbs:

פורסם

וואו מגניב ת'מת חשבתי על זה הרבה על רעיון כזה, נראה נחמד, וגם ניייד...

מעניין כמה מיליוני כבלים עוברים מאחורי המסך...

פורסם

זה רק אני או שזה מחשב בתוך מסך ולא מסך בתוך מחשב?

פורסם

וואו מגניב ת'מת חשבתי על זה הרבה על רעיון כזה, נראה נחמד, וגם ניייד...

מעניין כמה מיליוני כבלים עוברים מאחורי המסך...

נייד?! :s07:

הדבר הזה שוקל לפחות 6 ק"ג... והוא לא בדיוק לכול להיכנס לתיק גב (אולי תרמיל של 75 ליטר...).

זה לא נייד.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה למצוא את המודר בשביל לשאול אותו לטמפ'....

הולי, זה לא רק אתה :-\ זה מה שזה אמור להיות.... :|

וIG, אם הטמפ' טובות\נסבלות, אז זה מעולה ללאן פרטיז...... אתה מביא "רק" "מסך" וזהו.. רק חשמל ואתה מסודר....(לא כולל עכבר ומקלדת.. רמקולים אבל כבר יש שם, אז צריך לנטרל אותם ולשים אוזניות) אתה לא צריך ללכת פעמיים לאוטו בשביל לקחת את המסך קודם ואז את המארז עם הציוד ההיקפי וזה לא אמור לשקול הרבה.. איזה 6-8 קילו........

מה שכן, אני מניח שהדבר הזה צריך קצת חיזוק ליציבות......

פורסם

מה ככה רואים את שולחן העבודה על LCD?! איזה דיוק בתמונה באמא שלי הפרח נראה כאילו הוא יוצא מהמסך

גם בvx922 של viewsonic רואים ככה??

פורסם

אתה צוחק עלי?!

יש כזה דבר לדודה שלי, אבל המחשב עוד מסך LCD.......

:nixweiss:

פורסם

זה כזה רעיון ישן

ראיתי אחד כזה נמכר בחנות בארה"ב אבל בתוך מסך הרבה יותר דק ששואף לגודל של מסך מגע LCD...

פורסם

מכרו כזה בבאג באר שבע. אבל להכניס את זה לCRT לדעתי זה דיי גאוני. דימהX תמשיך להביא עוד מוזריות בסגנון.

פורסם

מה ככה רואים את שולחן העבודה על LCD?! איזה דיוק בתמונה באמא שלי הפרח נראה כאילו הוא יוצא מהמסך

גם בvx922 של viewsonic רואים ככה??

הפרח זה רק אפקט... למסכי LCD יש אומנם קונטראסט טוב יותר, אבל לא עד כדי כך ;)

פורסם

עזוב את הפרח, התמונה, היא כזאת חלקה

תאמין לי כמה שהפיקסלים קטנים אני עדיין מסוגל לראות אותם על המסך בתור נקודות אדומותכחולותירוקות פיצייייייות מאחורי התמונה

בטלווזיה שיש לי בסלון אני יכול לראות את הפיקסלים ממש בגדול עד כדי כך שהם מפריעים לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים