עבור לתוכן

בעיה בזכרונות

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני לא ידעתי לאיזה פורום זה שייך אז אני אני מתנצל אם אני במקום הלא נכון.

לבעיה. יש לי 3 סטיקים של זיכרון: אחד 256MB ומהירות 266MHz השני 256MB ומהירות 400MHz והשלישי 512MB ומהירות 400MHz.

דבר ראשון האם יש דרך לחבר את שני הכרטיסים של ה256MB בdual channel. כל דרך שאני מנסה CPU-Z אומר שזה single.

חוץ מזה הCPU-Z אומר לי שהמהירות (timing) שלי היא 130MHz כלומר כאילו הלוח אם אוריד את המהירות של כל הזכרונות למהירות של הסטיק הכי איטי. אני לא כל כך מבין בזכרונות אבל אני מניח שיש הבדל משמעותי בביצועים בין 130MHz ל200MHz כמו שצריך להיות.

האם הבעיה הזאת רצינית? ואם כן, יש דרך לסדר אותה? (חוץ מלקנות זכרון חדש כי אני מתכנן לקנות ברגע שאני אעבוד ויהיה לי כסף)

תודה מראש

פורסם

לגבי הדואל צ'אננל:

אתה עובד עם שלושה סטיקים, ולכן תשכח מזה.

לגבי המהירות:

המערכת תמיד תוריד את עצמה למהירות של הסטיק הכי איטי.

אין דרך לסדר אותו מלבד לוותר על ה512 אם אתה רוצה DC ו266MHZ, או לוותר על ה256 266MHZ אם אתה רוצה 400>HZ, בלי DC.

המלצה שלי: קנה שני 512MB חדשים.

אגב, איזה לוח יש לך? לא בהכרח יש לך את האפשרות לDC.

פורסם

לדואל חובה שני סטיקים בנפח זהה?

פורסם

כן.

יכול להיות שצריך שהם יהיו גם באותה מהירות ותזמונים או אפילו אותם צ'יפים אבל בזה אני לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

כל כל תודה על התגובה.

הלוח שלי תומך בדיול כי כשהוצאתי את ה512MB הוא רשם לי דיול. הלוח שלי זה ga-k8nsc-989

אז הפתרון היחיד שלי הוא לקנות עוד 512MB עם תדירות 400MHz?

דרך אגב עד ששאני אקנה מה אתה מציע לי, להשתמש בדיול או להוריד את הסטיק האיטי או להשאיר את זה כמו זה עכשיו שכולם מחוברים?

פורסם

כמו שזה עכשיו.

פורסם

לדעתי ברוב השימושים אתה תפסיד ביצועים בגלל תדר הזכרונות

להוסיף עוד 512MB בתדר 400MHz ביחד עם ה-512MB שיש לך

ייתן לך ג'יגה בדואל על 400MHz

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה, אני חוסך עכשיו לקנות עוד סטיק של crosair 512MB CL2.5

דרך אגב מישהו רוצה לקנות שני סטיקים של 256MB?

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים