פורסם 2006 ביולי 1319 שנים זה שאלה טובה יש לי עוד שאלה מה נובע מחלקיקים שלילים לנוע לעבר שלקיקים חיובים? תענה על אחת השאלות הנ"ל ויש לך נובל בכיס כי לכל מולקולה יש שאיפה להיות נטרלית למה? כובע ככה זה בטבע החיובי צריך את השלילי כדי להיות נטרלי והשלילי צריך את החיובי
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים כי לכל מולקולה יש שאיפה להיות נטרלית למה? כובע ככה זה בטבע החיובי צריך את השלילי כדי להיות נטרלי והשלילי צריך את החיובי אבל למה ככה זה בטבע זה ממש קל להגיד אבל לא מספיק פעם גם אמרו על הסיבה ל24 שעות של אור\חושך בקוטב הצפוני זה כי ככה זה בטבע ואז הבינו שזה בגלל המיקום של הקוטב ביחס לשמש
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים החומר בטבע מגיע בצורה ניטרלית אז אם הוא נטען שלילית או ירצה לחזור להיות נטרלי למה? כובע אתה שואל שאלה קשות מדי חחחחחחחח תשמור את השאלה הזאת לפסח עם כל הדודים והדודות תשאל את זה :jump: נראה מה יגידו לך
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים החומר בטבע מגיע בצורה ניטרלית אז אם הוא נטען שלילית או ירצה לחזור להיות נטרלי למה? כובע אתה שואל שאלה קשות מדי חחחחחחחח תשמור את השאלה הזאת לפסח עם כל הדודים והדודות תשאל את זה :jump: נראה מה יגידו לך דווקא החומר בטבע לא תמיד מגיע בצורתו הנטראלית שמעת על יונים?(לא לא כאלו שפעם שלחו איתם דואר) זה בסיסים בעלי אלקטרונים חסרים\מיותרים אבל הם לא תמיד שואפים להפוך לנטרלים יש מצבים שהם אפילו להפך יעדיפו לקבל עוד אלקטרון עודף\לאבד אחד למשל אם הם יהיו יציבים יותר כתוצאה מכך
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני יודע מה זה יוניםאבל אני לא מכיר הרבה חומרים בטבע שבמצב הטבעי שלהם מגיעים טעונים
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני יודע מה זה יוניםאבל אני לא מכיר הרבה חומרים בטבע שבמצב הטבעי שלהם מגיעים טעוניםטוב אז כשתגיע לאונברסיטה אז תלמד על זה (בתנאי כמובן שתיקח מקצוע טכני)
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני כבר עוד מעט מסיין אוניברסיטה חחחחולא לא לקחתי כימיהובפיזיקה לא דיברנו על למה חלקיקים עם מטען שונה נמשכים אחד לשניובכלל יש הרבה דברים בעולם שאתה פשוט ציך לקבל אותם כמו שהםתקבל אותם כעובדה וזהופשוט כי ככהאני מתאר לעצמי שיש לזה הסבר אבל אם תכנס לזה לא בטוח שתצא מזה
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני כבר עוד מעט מסיין אוניברסיטה חחחחולא לא לקחתי כימיהובפיזיקה לא דיברנו על למה חלקיקים עם מטען שונה נמשכים אחד לשניובכלל יש הרבה דברים בעולם שאתה פשוט ציך לקבל אותם כמו שהםתקבל אותם כעובדה וזהופשוט כי ככהאני מתאר לעצמי שיש לזה הסבר אבל אם תכנס לזה לא בטוח שתצא מזהבתור מישהוא שאמר שכח המשיכה נובע מאויר יש לי חשש שמה אתה משקר אבל זה ענינך בלבד
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני רואה אתה חבר של sdfzxc אני לא אמרתי את זהאני אמרתי שחוקי הפיזיקה שלנו לא מתקימים בחללתמציאו מה שאתם רוצים זה לא מעניין אותיוכן אני משקר אל תאמין לי
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני רואה אתה חבר של sdfzxc אני לא אמרתי את זהאני אמרתי שחוקי הפיזיקה שלנו לא מתקימים בחללתמציאו מה שאתם רוצים זה לא מעניין אותיוכן אני משקר אל תאמין לי זה גם לא נכון ואל תדאג אני מאמין לך (שאתה משקר)
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים כל חוקי הפיזיקה נשמריםפשוט זה שאין כוח משיכה זה משהוא אחר [למרות שכמעט תמיד יש בקטנה]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.