פורסם 2006 ביולי 219 שנים חח למה אתה חושב שכל העולם סובב סביבך חח.. לא דיברתי על ההודעה שלך. התגובה שלי הייתה מופנית לפותח הת'רד..
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר אתמול יצא לי לראות במקרה מן סרט על מטוסיםשמראים בו איך מעלים את בוח המשיכה מכניסים אותך למתקן כזה ומסובבים אותך במאוזן בסיבוב השעון,הם דיברו על זה שמטוסים עולים לשמים כוח הכבידה עולה - ההפך ממה שאמרתם.הראו בנאדם שהפעילו עליו לחץ של 12 G איזה יפה זה כל צורת הפנים שלו משתנה.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים בנאדם מת בG9 (בלי חליפת לחץ טובה). אין מצב שהטיסו מישהו ב12G בלי חליפת לחץ או חליפת חלל...
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אתמול יצא לי לראות במקרה מן סרט על מטוסים שמראים בו איך מעלים את בוח המשיכה מכניסים אותך למתקן כזה ומסובבים אותך במאוזן בסיבוב השעון, הם דיברו על זה שמטוסים עולים לשמים כוח הכבידה עולה - ההפך ממה שאמרתם.הראו בנאדם שהפעילו עליו לחץ של 12 G איזה יפה זה כל צורת הפנים שלו משתנה. תרשה לי לעשות
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר דווקא יש דבר כזהזה כמו מתקן בלונה פארק אבל זה יותר סימולטור מאשר RIDEאתה יושב בכסא והמתקן מתחיל להסתובב סביב עצמו במהירות גדולההמתקן כאילו אמור להמחיש את ההרגשה של אסטרונאוט בחלל
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אתמול יצא לי לראות במקרה מן סרט על מטוסיםשמראים בו איך מעלים את בוח המשיכה מכניסים אותך למתקן כזה ומסובבים אותך במאוזן בסיבוב השעון,הם דיברו על זה שמטוסים עולים לשמים כוח הכבידה עולה - ההפך ממה שאמרתם.הראו בנאדם שהפעילו עליו לחץ של 12 G איזה יפה זה כל צורת הפנים שלו משתנה.כח הכבידה שמופעל על הטייסים במטסים כאלה נובע לא מהגובה אלא מהמהירות שבה הם נוסעים!!
פורסם 2006 ביולי 319 שנים לא מדוייק. הכוח נובע מתאוצה- בד"כ זוויתית (בסיבובים חדים, במהירויות גבוהות). מטוס, גם עם מבער לא יכול להגיע לתאוצה קווית של 12G...
פורסם 2006 ביולי 319 שנים לא מדוייק. הכוח נובע מתאוצה- בד"כ זוויתית (בסיבובים חדים, במהירויות גבוהות). מטוס, גם עם מבער לא יכול להגיע לתאוצה קווית של 12G...סוף סוף אומרים משהוא נכון לשם שינוי
פורסם 2006 ביולי 319 שנים לא מדוייק. הכוח נובע מתאוצה- בד"כ זוויתית (בסיבובים חדים, במהירויות גבוהות). מטוס, גם עם מבער לא יכול להגיע לתאוצה קווית של 12G...צודקאבל גם שהוא גומר להאיץ ושומר על מהירות קבועה מופעל עליו כח G
פורסם 2006 ביולי 319 שנים לא מדוייק. הכוח נובע מתאוצה- בד"כ זוויתית (בסיבובים חדים, במהירויות גבוהות). מטוס, גם עם מבער לא יכול להגיע לתאוצה קווית של 12G...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.