פורסם 2006 ביוני 2919 שנים FUN WITH DICK AND JANE סרט דפוק בזבוז זמן יורו טריפ אכן מאוד מצחיק,כמובן תלך הגרסא הלא מצונזרת
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אני חושב שקראו לו "נודניקים בלי הפסקה" צודק! זה "נודניק בלי הפסקה" , התבלבלתי
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אני לא מבין איך אף אחד לא הזכיר את להציל את גרייס, יכול להיות שאני זוכר אותו כמצחיק בגלל שהייתי יותר קטן כשראיתי אותו אבל הוא זכור לי כאחד הסרטים המצחיקים ביותר.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אגב, יש עכשיו סרט ממש טוב בהוט פאן (13) נשקמת הפטיש העברי - The Hebrew Hammer ראיתי אותו פעם וזה ענק :P
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים כל הסרטים שאמרתם חזקים..ושוב - נחזור על מה שכולם אמרו - יורוטריפ..בנוסף, BOAT TRIP, גם סרט נחמד..
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים הסרט של אסקימו לימון שהם בפעם הראשונה היו בצבא (היה גם סרט דפוק שיודלה היה לבד והוא לא היה מצחיק ) טוב לא מצאתי תמונה טובה מאסכימו לימון 4 אז קבלו תמונה מיסרט מצחיק אחר- הבטן שלי עושה גולו גולו הצילו הצילו היה סרט שהצחיק אותי האיכות הגרועה שלו וזה היה האסכימו לימון האחרון -ממש סרט דפוק ומוחצן
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים זה אחד הסרטים האהובים עליי, זה גדול. חברים שלי בחו"ל גם מכירים את זה אבל הם לא ממש מבינים את ההומור של סרטי הבורקס ואומרים שזה דפוק.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אגב, יש עכשיו סרט ממש טוב בהוט פאן (13) נשקמת הפטיש העברי - The Hebrew Hammer ראיתי אותו פעם וזה ענק :P אני בדיוק רואה את זה עכשיו - חזקקקקקקקקק
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אוסטין פווארס, רמאים עם תואר או משהו כזה פעם שודר ביס ורוב הסרט פשוט נקרעתי, יחצן המסיבות, אסקימו לימונים, גבעת חלפון אממ.. וואלה קשה לי לזרוק שמות..
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים Dude, Where's my carHarold & Kumar Go to White CastleEurotripRoad TripKevin And Perry Go LargeShaolin Soccer
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.