עבור לתוכן

6.8 מיועד לתותחנים... איך אני יוצא מהצרה הזאת?

Featured Replies

פורסם

תשמע , אני משתחרר באוג בקרוב אחרי שירות מלא בתותחנים שאתה כל כך מפחד מהם, אני לא אומר שהיה לי קל , אבל האנשים, התחושה של העשייה שווה הכל

אתה רוצה להיות גובניק לך תהיה , לא מסובך במיוחד אני בטוח שהחברה פה יתנו לך ים עצות ...

לדעתי אתה עושה טעות אם אתה לא מתגייס לתותחנים ... להיות כלוא באיזה משרד מעפן עם 10 אנשים מעפנים לא פחות , לא יודע , לא בשבילי ....

הייתי מפקד טירונים וסמל טירונים ועכשיו אני משהד , ואני אישית גרמתי לסבל של עשרות חיילים שבדיעבד באו להודות לי ... אז תלוי איך מסתכלים על כל דבר .

• תגובות 34
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה בטח איזה גוי מסריח שהאמא הזונה שלו הייתה צריכה לשכב עם איש הסוכנות ע"מ שיאשרו לכם לעלות ארצה.. לא נורא.. כמו שנאמר (ולא לחינם) - כל הרוסיות זונות בנות זונות

עובדה שנייה - הנדסאי שונה מהנדס , כלומר אין לך תואר אקדמאי משמע שאתה אולי בוגר איזה מגמה מחורבנת של אורט או משהו כזה.. אבל בשום אופן אין לך תואר אקדמאי (שוב העמדתי אותך על שקריך חתיכת רוסי גוי חובב חזיר) וממש לא מעניין אותי כמה קומות אתה "ראשי" לבנות כי בחיים במדינה מתוקנת לא יתנו לך לבנות מבנה שאנשים מאוכלסים בו.

ובקשר אלי ? אני מסיים תואר ראשון בהנדסת חשמל בטכניון.. כך שבכל מקרה הרמה האינטלקטואלית שלי עולה על שלך בהרבה.

קודם כל אני לא ממש מתכוון לבנות מבנים ואם כן אולי אגייס פועלים כמוך לבניין אני צריך אנשים כמוך כדי לשפוך הבטון לתוך התבניות אהה גם סידור ברזלים יעזור לך -- אהה ואולי גם תעשה לי הנחה ותתקין לי שקעים?... אממ כן כן בהחלט זה יכול לעזור .. דבר שני תומר לאמא שלך להחזיר לי את התחתונים (בחיים שלך אל תערב משפחה בויכוחים !! חתיכת אפס מואפס, עברת גבולות אסורים) ...

אהה ושתסיים את התואר המדובר והמכובד שלך מהטכניון בבקשה ממך תפנה אליי , אני חייב לאמא שלך - הבטחתי לה שאסדר לך עבודה פה בקמפוס בצוש (אם לא הבנת היא תבין) ..

אגב אם פדעתי ברמה השכלית שלך אני מצטער - אני מאד אשמח לראות אותך במצאיות ואז אולי דעתך תשתנה .. אגב אני גר נורא קרוב לטכניון !

פורסם

תשמע , אני משתחרר באוג בקרוב אחרי שירות מלא בתותחנים שאתה כל כך מפחד מהם, אני לא אומר שהיה לי קל , אבל האנשים, התחושה של העשייה שווה הכל

אתה רוצה להיות גובניק לך תהיה , לא מסובך במיוחד אני בטוח שהחברה פה יתנו לך ים עצות ...

לדעתי אתה עושה טעות אם אתה לא מתגייס לתותחנים ... להיות כלוא באיזה משרד מעפן עם 10 אנשים מעפנים לא פחות , לא יודע , לא בשבילי ....

הייתי מפקד טירונים וסמל טירונים ועכשיו אני משהד , ואני אישית גרמתי לסבל של עשרות חיילים שבדיעבד באו להודות לי ... אז תלוי איך מסתכלים על כל דבר .

כמו שאמרתי תשמע לעוד עצות .. הנה אחד שממש מבסוט מהעניין ! :yelclap:

פורסם

הנה עוד רוסי עילג שהגיח משום מקום

ולהלן שיעור איות ראשון להיום

תומר = תאמר......

עצה לי אליך חתיכת שיכור מנוול , לפני שאתה מתחיל לתכנן איזה מבנה בנוסח אולמי וורסאי , אנא התחל ללמוד עברית תקנית אשר תסייע לך להבטא ביתר יעלות מול החברים שלך הרוסים הכלבים הבנאים האלה שמשתכרים פחות משכר מינימום (כמו אבא ואמא שלך המנקי רחובות האלה)....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים