פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים שלום לכולכםאני חדש בפורום ובנושא הנל בכללרצתי לשאול למה קונים מסך למחשב אם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ענקיתלמה לקנות DVD כאשר אפשר לקנות DVD למחשב+צורבלמה לקנות רמקולים למחשב אם ניתן לחבר את המחשב למגבר חיצוניבקיצור הרבה שאלות תם ולכם תודהאם ניתן לחבר מפרט הכולל מחשב ומערכת קולנוע ביתי ומצלמת DVDסכום כולל כ 6000 למחשב3000 מגבר ורמקולים3500 טלויזיה5500 מצלמת DVDסהכ בין 12000 ל20000תודה איתן
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים לא משתמשים בטלוויזיה בתור מסך מחשב כי היא לא איכותית מספיק.היא לא יכולה להציג טקסט במידה מספיק טובה.ואני לא יודע איזה טלוויזיה "ענקית" אתה מתכנן לקנות ב-3500 ש"ח, אבל אתה יכול לקנות מסכי 19" ממש איכותיים באיזה 1000 ש"ח פחות (סביבות ה-2500 ש"ח).בשביל מסך 22" כבר תצטרך לעלות לסביבות ה-4200 ש"ח.אני בספק שמצלמת דיוידי (שנראה לי שיש רק אחת של Hitachi) תעלה רק 5500 ש"ח, אם לא פי 3.ונושא זה שייך לפורום חומרה אחרת וציוד היקפי.3000 ש"ח זה סכום מאוד צנוע למגבר ורמקולים בשביל מערכת קולנוע בייתי.בכל מקרה שאלה כזאתי יש לשאול בפורום אודיו ומוזיקה.כאן ניתן לעזור לך עם המפרט של המחשב עצמו.וזה מה שהייתי מציע:מעבד AMD XP1800 במהירות 1.54 ג"ה.לוח Gigabyte 7VRXPזיכרון Samsung Original 512mb PC2700הארד דיסק WD 80GB 7200 JB SEכרטיס מסך Leadtek Ti4200 VIVO 128mbכרטיס קול Hercules Fortissimo IIIדיוידי BenQ 16/48צורב BenQ 32x10x40מארז Compucase 6919 + 300W HECמקלדת + עכבר Logitech Cordless Optical Desktop (במקרה וזו באמת תהיה טלוויזיה ותתיישב רחוק ממנה - מקלדת ועכבר אלחוטיים).כל זה יצא לי 6072 ש"ח (ללא הרכבה או תוכנות).אם אתה חושב לדחוף את כל העניין לארונית צפופה כמו כאלה של מערכות סטריאו, אולי מעבד AMD לא יהיה רעיון טוב בגלל שהוא נוטה להתחמם.. כמו כן זה דיי מבאס לראות סרט בדיוידי עם רעש של מאווררים (אלא אם כן אתה דואג לשקטים).ד"א אתמול ראיתי סרט במחשב שלי שמחובר לקולנוע הבייתי, והוא לא רץ חלק מספיק כמו שימוש בנגן חיצוני..רוב האנשים בטח לא היו שמים לב לזה, אבל ההבדלים קיימים. השמתמשתי במחשב כי הסרט היה Region Encoded ככה שלא יכולתי לראות אותו בנגן הרגיל שלי שהוא MultiZone..למרות שהאיכות עדיין מעולה, גם על המחשב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.