פורסם 2006 ביולי 219 שנים בעלי חנויות או חברות: כל אדם העובד בחברה כלשהי העוסקת בתחום המחשבים (חנות/יבואן/מפיץ וכדומה), מחויב להזדהות בפורום כנציג החברה בכל נושא הקשור לחברה זו או למוצר כלשהו שהיא מוכרת, מפיצה או משווקת.זה מופנה אליך medon.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים אולי כדאי לחכות לBig Typhoon VX החדש??אולי הוא יותר משתלם וגם עדיף לטווח הארוך
פורסם 2006 ביולי 219 שנים אני מציע לעשות רשימה של האנשים המעונינים להשתתף היה:0) הסכם עקרוני של האנשים שנמצאים פה והתחיבות כאשר האישור שסופי היה ה כסף אצל הנאמן .1)מספר טלפון,שם,מקום איסוף נוח,מחיר מקסימלי.דואר,2)משהו שגר במרכז (נאמן שמוכן לקבל את הכסף בשטרות) 3) אני חושב שזה תחילה של רעיין טוב .4) מעל הכול קודם יש צורך לעשות סקר לראות בכמות האנשים .5) אני בפנים !
פורסם 2006 ביולי 219 שנים אפשר ליקנות מאורר עם פוטנציומטר + הביג טיפון הזה חוץ מזה מה הבעיה ליבנות פוטנציומטר למאוורר אחד זה לא בעיה
פורסם 2006 ביולי 219 שנים זה לא בעיה אבל יש אנשים שחשובה להם האסטטיקה והם לא יעשו חיבורים עם איזולירבנד וכל מיני שטויות כמוני למשל!!
פורסם 2006 ביולי 219 שנים השאלה אם המאורר המקורי יכול לעבוד על יותר RPM או שצריך לקנות מאורר 12 מ"מ חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.