עבור לתוכן

סינכרון שתי ספריות ברשת...

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים ברשת (Windows Xp ו- Windows 2K).

אני רוצה לסנכרן את שתי התיקיות שיהיו זהות (ואם קובץ ישונה באחד מהם שהוא ישונה גם בסיפריה השניה).

אני זוכר שאפשר לעשות את זה, אני פשוט לא זוכר איך.

למישהו הפיתרונים ?

The Doorman

פורסם

זכור לי מ הbrifcase ... מזוודה .

פורסם

בשביל מה להחזיק באופן קבוע שתי ספריות זהות? :o ???

למה לא לעבוד על ספריה אחת באחד המחשבים ולמפות את הספריה במחשב השני (אפשר אפילו באותו מחשב לתת לה אות לוגית משל עצמה כדי ליצור שקיפות בעבודה). :bash:

כך אין סיכוי שתעבוד על קובץ לא עדכני ותאבד חומר במהלך הסינכרון במידה ותעבוד על קובץ במקביל בשני המחשבים. :asthanos:

פורסם
  • מחבר

Udicol, וואלה אתה צודק, זה באמת מזוודה.... , אני צריך לחפש חומר על זה.

GalGal תחשוב על הסיטואציה הבאה:

יש שני מחשבים שעל כל אחד עובד בנאדם אחר, אני רוצה שלשנהם יהיו אותם מסמכים מעודכנים.

אם אני אעשה מה שאתה אומר זה יצור לי בעיות כי אם אותו מסמך יהיה פתוח בשנהם והם ישמרו בסוף היום אז לא ישמר העידכון של אחד מהם.

המיזוודה והסינכרון בדיוק באים לפתור את הבעיה הזאת.

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא חומר על זה (איך להוסיף את המזוודה וכו')....

Udicol תודה רבה על העזרה.

The Doorman

פורסם

לא בדיוק doorman, כי עם המזוודה של Win98 זה יצור לך בדיוק את אותה בעיה! הוא יעדכן רק את הקובץ האחרון......

לגבי Win2k/XP ישנה אפשרות לסמן תיקיות ב Make avliable in Offline Mode, פעולה זו תגרום לסינכרון של תייקיה אחת לשניה.

חוץ מזה יש עוד תוכנה מדהימה שעושה את העבודה טוב.... Power Sync WS5.0 או שתיים.... File Sync 2.18!

פורסם

לא בדיוק doorman, כי עם המזוודה של Win98 זה יצור לך בדיוק את אותה בעיה! הוא יעדכן רק את הקובץ האחרון......

לגבי Win2k/XP ישנה אפשרות לסמן תיקיות ב Make avliable in Offline Mode, פעולה זו תגרום לסינכרון של תייקיה אחת לשניה.

חוץ מזה יש עוד תוכנה מדהימה שעושה את העבודה טוב.... Power Sync WS5.0 או שתיים.... File Sync 2.18!

נכון, זו השיטה של Windows2000 ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים