פורסם 2006 ביוני 2919 שנים יש לי בעייה ב dvd אני יכול לצרוב בכל פורמט אבל דווקה dvd הוא לא צרובמישהו יכול להסביר לי למה ואיך אני יכול לתקן את זה ???
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מחבר זה מה שאני עושה אבל אחרי שאני למשל עושה copy dvd ובוחר את הכונן זה לא מביא לי אפשרות לצרוב(ו אני בוחר dvd) ניסיתי גם להתקין מחדש את התוכנה אבל זה לא עזר
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מחבר dvd9 ??? מה זה???ניסיתי עם כול סוגי הדיסקים (של dvd ) ניסיתי אצלי במחשב זה לא עבד וניסיתי במחשב של אבא שלי אם אותם סוגי דיסקים וזה עבד ככה שאני לא חושב שזה קשור לדיסקיםוניסיתי את הכול עידכנתי את התוכנה, חיברתי מחדש את הdvd וכלום לא עזר
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים dvd9 זה דיסק שמחזיק 8.5GB בניגוד לDVD רגיל שמחזיק 4.7. המחירים כרגע הם גבוהים מדי לסוג כזה של דיסק.בכל מקרה אם אתה מנסה להעתיק סרט DVD הNERO לא יאפשר לך כי הוא מקודד. יש צורך בתוכנה יעודית.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר אז כנראה שלא כול כך היבנת אז אני יסביר עוד פעם. למשל יש לי דיסק רגיל של dvd צרוב ויש בו סרט מסויים, ואני רוצה לצרוב את הדיסק הזה לדיסק אחר (סתם "להעתיק" אותו לדיסק אחר)אז אני מכניס אותו לdvd, פותח את נירו, מסמן שאני רוצה לצרוב dvd, עושה copy dvd ואז אחרי צריך לבחור כוננים (Y,Z.....) אין לי את האפשרות להעתיק.אחרי זה ניסיתי את זה במחשב אחר (יש לי 2 מחשבים) עם אותם דיסקים רגילים ועם אותה תוכנה ובאותה דרך וזה כן הצליחאז אין שום קשר לדיסקים. אם זה לא הצליח לי אבל הצליח אם אותם דיסקים במחשב אחר...אז מה הבעיה אם זה לא קשור לדיסקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.