פורסם 2006 ביולי 119 שנים גודל פיסי וגם הסוללה שפוג'י מספקת נותנת תפוקה מלאה ורבה יותר ממצלמות אחרות שמשתמשות בסוללות דומות ואפילו יותר מ-AA רגילות (x4). Fuji FinePix F30 = 580 shots אבל כפי שרשמו בביקורת יש את החסרונות שלה, כמו זמן טעינה ארוך ועוד... כאמור יש יתרונות וחסרונות, כמו לכל דבר
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר וגם ה- לא מרתיע אותי. אם מצלמה נותנת ב-ISO גבוה איכות כל כך יותר טובה מהמתחרים, מצידי שהיא תשתמש בממורי-סטיק. זה לא מה שימנע ממני לקנות אותה. מה שכן מפריע לי זה החוסר בעדשה רחבה. לדעתי זו עוד דוגמה לפיצ'ר שפוג'י שומרים לדגמים הבאים, ביחד עם מייצב תנועה, מסך מסתובב ו-RAW.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים יש לפוג'י מייצב תנועה? כאילו כמו שלקנון יש IS? לS9000 יש את המייצב שאתה מדבר עליו?
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר אין לפוג'י מייצב תנועה, אבל אני טוען שבלתי נמנע שבסוף יהיה. תסתכל מה קורה עם יצרנים אחרים.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים שיחליפו את הסוללה היחודית וישימו מצב M ואז הם ינגבו את הרצפה עם המתחרים כמו שהם אומרים...
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר הציטוט בכותרת הוא לא של דברים שפוג'י כותבים, אלא של ג'ף קלר מ-dcresource.com. כנראה שהוא לא חושב שהסוללה וכרטיס הזכרון מהווים בעיה של ממש. גם אני לא
פורסם 2006 ביולי 219 שנים יכול להיות שגם הוא חושב שזה בעיה אך הוא מבין שזה יהיה חלק מהשדרוגים בדורות הבאים
פורסם 2006 ביולי 219 שנים הנה מפת הדרכים של פוג'י לגבי סדרת ה- F (אני לא יודע לגבי אמיתותם של הדברים)Fuji F30 announced 14-Feb-06. Adds ISO 3200 and some other tweaks. Fuji F31, Sep-06. Adds anti-purple-fringing image processor. Fuji F40, Feb-07. Adds 28mm wide-end. Fuji F41, Sep-07. Adds M-mode and RAW format support. Fuji F50, Feb-08. Adds image-stabilization. Fuji F51, Sep-08, Adds flash hot-shoe. Fuji F60, Feb-09, Adds 200mm tele-end. פוג'י יכלו לעשות את כל זה כבר עכשיו, אבל הם לא. הם רוצים לשחרר את התכונות הללו באיטיות ובבטחה, כך שהבעלים העכשווים ימשיכו לשדרג.אחרי הכל, מי ישדרג ממצלמה שיש לה כבר הכל?למקורhttp://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1012&thread=19053764
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אני חושב שיש פה קפיצה מאוד גדולה של פוג'י.דבר ראשון פוג'י שיפרה בצורה ניכרת את ניקוי הרעשים בשלב עיבוד התמונה כך שיחד עם שבב "נקי" מתקבלת תמונה בהחלט ראויה לשבח.לגבי כל עניין השליטה הידנית, הרעיון במצלמה הזו שהיא כ"כ גמישה ברמת השבב (טווח דינמי ויכולת ISO) שביד של אידיוט גמור היא תוציא תמונות ברמה גבוהה.לשם פוג'י מכוונת ועל זה יש לשפוט את המצלמה.ואני חושב שהיום המצלמה הזו יותר מכל מצלמה אחרת בשוק קולעת לרעיון של "כוון וצלם".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.