פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים בגלל שרובכם בגיל הבוגרות (13-18) אז עשיתי סקר על הפצעי הבוגרות... פצעים, כמו שאתם יודעים, מעצבנים, באים משום מקום, הורסים את חיי האהבה שלכם (אם יש לכם... ) וגורמים לכם להישאר בבית מאשר להינות בקניונים ולצאת לבלות עם החבר'ה... אני לפני חודשיים נמאס מהסרט, הלכתי לרופא, נתן לי כדורים, ואחרי שבועיים כל מה שהיה עבר... סוף סוף התחלתי ללכת לים.. בלאגנים... שתפו אותי בסיפורים שלכם! נ.ב אם תרצו שאני אסיף/אשנה משהו בסקר, תגידו!
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים כבר שנה שלמה שהחרא הזה לא עובר לי מי הפנים אבל הצד החיובי עדיף עכשיו מאשר בגיל 20!
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים בגלל שרובכם בגיל הבוגרות (13-18) אז עשיתי סקר על הפצעי הבוגרות... פצעים, כמו שאתם יודעים, מעצבנים, באים משום מקום, הורסים את חיי האהבה שלכם (אם יש לכם... ) וגורמים לכם להישאר בבית מאשר להינות בקניונים ולצאת לבלות עם החבר'ה... אני לפני חודשיים נמאס מהסרט, הלכתי לרופא, נתן לי כדורים, ואחרי שבועיים כל מה שהיה עבר... סוף סוף התחלתי ללכת לים.. בלאגנים... שתפו אותי בסיפורים שלכם! נ.ב אם תרצו שאני אסיף/אשנה משהו בסקר, תגידו! הסיפור לך קצת עלוב. יש לי קצת פצעי בגרות שכמעט נעלמים ואני חייתי וחי חיים טובים..יוצא לים/בריכה ולקניונים וחיי אהבה שלי מספקים! כל מה שאתה לא יכלת לעשות זה בגלל שלא רצית, לא בגלל הפצעים! הכל תלוי בך ולא במראה החיצוני שלך!!
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים היו לי משנה שעברה...היו תקופות טובות והיו רעות....., אבל עכשיו זה מצב דיי טוב....יש לי קצת....בערך...ועכשיו זה לא מפריע לי, פעם זה הפריע....נ.בהכדורים עזרו לי.....לא 100% הורידו, אבל 89 % מהפצעים ירדו...
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים אחחחחחח כמה כיף שהמכה הזו לא פקדה את פני... עור פנים חלק ואיכותי. תנסו לקחת את "רואקוטן" (אם ככה קוראים לזה...), משחה יעילה ביותר, עולה הון תועפות ומייבשת את הפצעים כולל את שאר חלקי הגוף, תוך כמה חודשים וגם לכם יהיה עור פנים חלק ואיכותי.
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים אחחחחחח כמה כיף שהמכה הזו לא פקדה את פני... עור פנים חלק ואיכותי. תנסו לקחת את "רואקוטן" (אם ככה קוראים לזה...), משחה יעילה ביותר, עולה הון תועפות ומייבשת את הפצעים כולל את שאר חלקי הגוף, תוך כמה חודשים וגם לכם יהיה עור פנים חלק ואיכותי. חכה עוד 5-10 שנים, יש סיכוי גבוה שהיא כן תפקוד את פניך...חחחח
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים אחחחחחח כמה כיף שהמכה הזו לא פקדה את פני... עור פנים חלק ואיכותי. תנסו לקחת את "רואקוטן" (אם ככה קוראים לזה...), משחה יעילה ביותר, עולה הון תועפות ומייבשת את הפצעים כולל את שאר חלקי הגוף, תוך כמה חודשים וגם לכם יהיה עור פנים חלק ואיכותי. חכה עוד 5-10 שנים, יש סיכוי גבוה שהיא כן תפקוד את פניך...חחחח אז זהו, שלא... זוהי לא מחלת ילדות או משהו בסגנון, יש אנשים שחוטפים את זה בגיל ההתבגרות וכאלה שלא.
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים אחחחחחח כמה כיף שהמכה הזו לא פקדה את פני... עור פנים חלק ואיכותי. תנסו לקחת את "רואקוטן" (אם ככה קוראים לזה...), משחה יעילה ביותר, עולה הון תועפות ומייבשת את הפצעים כולל את שאר חלקי הגוף, תוך כמה חודשים וגם לכם יהיה עור פנים חלק ואיכותי. חכה עוד 5-10 שנים, יש סיכוי גבוה שהיא כן תפקוד את פניך...חחחח אז זהו, שלא... זוהי לא מחלת ילדות או משהו בסגנון, יש אנשים שחוטפים את זה בגיל ההתבגרות וכאלה שלא. יש לי מלא חברים שלא היה להם חצ'קונים ולהורים שלהם היה בגילאים 30-40...
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים מדברים על פצעי בגרות, היום בבוקר הופיע לי אחד ענק לפני שזזתי לביצפר.. :-\ לא היה קל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.