עבור לתוכן

מחפש מפרט עד 5000 ש"ח במזומן אפשר אפילו פחות ק&#1510

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה מקווה להכיר פה אנשים..

אז כן רציתי לשאול אותכם שאלה בקשר למפרט עד 5000 שקל למשחקים . וקצת פחות

ושמעתי שAMD AM2 3500+ טובים למשחקים אם נכון אז תגידו לי או קיי אז המפרט אני לא יכול שיכרוג מעל 5000 שקל

צריך להיות כלול בערך : מעבד , לוח אם , זכרון (ג'יגה מספיק לי) , ספק כוח ( אלא אם כן הספק של המארז יכול לספק מספיק כוח כדי לעביד את המחשב וכו') , דיסק קשיח (מספיק שיהיה 80 ג'יגה אפילו ) , צורב די.וי.די , מאורר למעבד (שמעתי שזה חשוב) ,כרטיס מסך ומארז.

ואני מתכוון לבצע את הקניה ניראה לי ב K.S.P מה אתם אומרים על החנות הזאת חוץ מיזה שאמרתם שאין לה הרבה מבחר??(סניף הכי קרוב אלי זה ת"א)

אם יש לכם מקומות אחרים שהם בת"א תציעו בבקשה שיענו יותר טובים מK.S.P

נ.ב

עדיף לחכות לקורנו כדי שמחירים יצנחו או שכדי לרכוש קורנו האם הוא זול יותר ???? (אני גם יכול להסתדר בלי קורנו מה שתגידו אבל אני סומך עליכם כי יש לכם יותר ידע ממני)

פורסם

אז ככה:

כמו שאני רואה התקציב עומד על 5000 שקל ללא מסך מה שאומר שאפשר להרכיב מפרט לא רע אפילו לא רע בכלל.

אם תחכה ל23.7 או כמה ימים אח"כ תוכל להרכיב מפרט טוב יותר באותו סכום בגלל ירידת המחירים.

בקשר לקונרו הוא לא יהיה כל כך יקר כמובן למעבדים היותר תקציביים יהיה אפשרי להכניס אותו לתקציב שלך.

השאלה היא אם אתה מוכן לחכות(ואין לך כל כך הרבה זמן לחכות)?

אם כן אני ממליץ לחכות לקונרו או לירידת המחירים.

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי יכול להרכיב לי מפרט?????? עד 5000 ש"ח?????בבקשה

פורסם

אז ככה:

כמו שאני רואה התקציב עומד על 5000 שקל ללא מסך מה שאומר שאפשר להרכיב מפרט לא רע אפילו לא רע בכלל.

אם תחכה ל23.7 או כמה ימים אח"כ תוכל להרכיב מפרט טוב יותר באותו סכום בגלל ירידת המחירים.

בקשר לקונרו הוא לא יהיה כל כך יקר כמובן למעבדים היותר תקציביים יהיה אפשרי להכניס אותו לתקציב שלך.

השאלה היא אם אתה מוכן לחכות(ואין לך כל כך הרבה זמן לחכות)?

אם כן אני ממליץ לחכות לקונרו או לירידת המחירים.

27.7 ככל הנראה.

פורסם

ברור שלחכות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים