פורסם 2006 ביוני 2819 שנים עריכה של LiorP23:מי שיגיב לדיון לפני שיש כאן תמונה ברורה (עם דף בצד שכתוב עליו "גם אני חולה על HWZone.co.il") או בנצ' אמיתי יתעסק איתיAtR אומר שלא כדאי להתעסק איתיהתמונה נמחקה לבקשת פותח הת'רדבאנצ'ים בקרוב...סטפינג QLLR ES A4.
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מצטער על האיכות, מצלמה לא יכול מצלם קרוב.באנצ'ים בקרוב...סטפינג QLLR ES A4.זה יותר כמו "מצלמה לא יכול מצלם בפוקוס", תצלם את הכיתוב על המעבד בפוקוס ואז זה יהיה אמין.
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר רציני לגמרי. פשוט מצלמה באמת לא משהו וקשה קשה מצלם כל כך קרוב רואה מה כתוב, מחר מצלם טוב טוב ובאנצי'ם קרוב קרוב יהיה שמייח
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים פשוט מצלמה באמת לא משהו וקשה קשה מצלם כל כך קרוב רואה מה כתוב, מחר מצלם טוב טוב ובאנצי'ם קרוב קרוב אתה עולה חדש? כנראה מחו'ל השגת את הקונרו, עכשיו אני מבין
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים יכול להיות שאני טועה, אבל באופן כללי אני לא מאמין לשום דבר עד שאני לא רואה הוכחות, ובתמונה רואים מעבד שכנראה (אפילו את זה אי אפשר להבין בוודאות מהתמונה) בתצורת 775, ועליו רשום קונרו בטוש ירוק.בקיצור, לא שאני לא מאמין לפותח הת'רד, אני לא מאמין בצורה עיוורת (או חסרת פוקוס בצורה קיצונית) לאף אחד.
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר צודק, פשוט ממש ממש עכשיו הבאתי אותו אז אני משתף.מחר לוח + מצלמה טובה + באנצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.