עבור לתוכן

שאלה קצרה.מה מתאים יותר למשחקים? AMD או INTEL? (אם בכלל יש תשובה אובייקטיבית...)

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים הייתי כאן ועברתי על הנתונים ועל ההמלצות ועל הפורום. כל החיים עבדתי עם מערכות אינטל מתוך הרגל או סיבות קדומות או לא יודע מה.

אני עומד לפני רכישה ומה שאני עושה בעיקר זה לשחק על המחשב. אקיצר, הרושם שקיבלתי כאן הוא שבכלל עדיף ללכת על AMD בגלל שהם הוכיחו את עצמם, בגלל המחיר ובגלל העובדה שהרוב אומרים שההבדל בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD מבחינת ביצועים, הוא זניח עד שלא ניתן לראותו בעין בילתי מזוינת בשעה שאת ההבדל בכיס תרגיש ועוד איך.

סבבה. אמרתי לעצמי שאני הולך על AMD.

והנה שוחחתי עם חברים שמשתמשים במחשבים וגם מבינים עניין והם אמרו מייד שלמשחקים אז רק אינטל. AMD זה נחמד למחשב בבית אם אתה משתמש בייתי רגוע, או נניח אם אתה בעניין של OC אבל אם במשחקים כבדי משקל עסקינן הרי שהמערכת חייבת להיות אינטל בפרט אם לא בא לך להחליף מחשב מהר מדי.

מה קורה כאן? אני מכיר בעיקר את הפורום כאן לנושאי חומרה וברור לי שאם אני אגלוש לפורומים אחרים אני אתחיל לקבל מאות של דיעות על פי הניסיון האישי של כל אחד מבאי הפורום.

יש איזה נתון או אתר השוואה או אני לא יודע מה, איזה משהו אובייקטיבי שיכול לענות לשאלה הזו בכלל??

פורסם

:kopfpatsch:

אין כזה דבר יותר טוב למשחקים......... ::)

מה שכן יכול להיות נכון זה שבמחיר שתקנה מעבד נגיד 1.8 של אינטל תקבל מעבד AXP 2000 של amd

פורסם

ושנינו יודעים בדיוק איזה מעבד יתן ביצועים יותר טובים, ה XP 2000 כמובן...

ולגבי יציבות אין לך מה לפחד, AMD יציבם דיוק כמו INTEL.

וכל מי שיגיד שאפשר לעשות OC ולקבל תוצאות יותר טובות, אז אל תשכחו בשביל לעשות OC למעבד צריך לוח טוב שעולה עוד כסף, וגם זיכרון טוב שעולה גם עוד כסף, וכו וכו' שבסופו של דבר מיקר את העלות, ואז הדבר כבר לא רלוונטי.

בשורה התחתונה עלות מול ביצוע, מעבדי AMD טובים יותר ! נקודה.

פורסם

אין דבר כזה התקמיב משחק פה אם אתה עם תקציב נמוך יחסית קח AXP1600+ עם זכרונות DDR333

אחלה ביצועים ביחס למחיר

פורסם

רק שלא מוכרים אותו יותר.....

המינימום כרגע זה 1700

פורסם

למה לא מוכרים? מוכרים AXP 1600+ ב-KSP.

הפסיקו לייצר את AXP 1600 אתה מתכוון..

ולנושא הדיון, AMD שולטים

INTEL SUCKS

פורסם

מה שכן יכול להיות נכון זה שבמחיר שתקנה מעבד נגיד 1.8 של אינטל תקבל מעבד AXP 2000 של amd

למעשה בכסף שניתן כיום לרכוש מעבד P4 1.8, שזה 931 ש"ח, ניתן לרכוש מעבד AXP2100+ (במהירות 1.73 ג"ה).

פורסם

ה-2100 של AMD עוקף כמובן אפילו את ה-2.2 של אינטל, ובמקרים מסוימים אפילו את ה-2.26 וה-2.4

פורסם

תידע שAMD בהרבה יותר טובים מINTEL מכל הבחינות ואם תחפש השוואות באינטרנט אתה תידהם מהתוצאות שלא נדבר על העובדה שAMD הרבה יותר Zולים

פורסם

AMD יותר טובים מINTEL מכל הבחינות בנוסף לעובדה שהם בהרבה יותר זולים

AMD הם פשוט גדולים גם בביצועים וגם במחיר

פורסם

זה ש AMD

זולים

לא אמור שהם יותר טובים מאינטל

לי יש XP1600

ואני בכלל לא בטוח שכיום הייתי הולך על AMD

הכל תלוי בבחירה שיש בשוק

אני חושב שהמעבדים החדשים (לדוגמא 2.2)

עושים יופי של עבודה :)

אבל שוב יש את עניין המחיר

ואת מה שאתה צריך

אין היום משהו שלא ירוץ על XP1600

השאלה של החלטה על מעבד

קשורה ליותר ממשחקים...

תחשוב על זה 8)

פורסם

אנחנו לא הולכים להפוך את זה לעוד וויכוח חסר טעם שדנו בו כבר כל כך הרבה פעמים.

מעבדי AMD יותר משתלמים בערך תמורה/כסף.

כרגע מעבד אינטל לא יתן לך שום יתרון מסויים במשחקים על פני AMD.

סוף סיפור, נושא ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים