עבור לתוכן

כל כמה זמן אתם משדרגים או קונים מחשב חדש?

כל כמה זמן אתם משדרגים או קונים מחשב חדש? 1,166 הצבעות

1. 1. כל כמה זמן אתם משדרגים או קונים מחשב חדש?

• כל כמה חודשים
    • כל שנה
    • 2 - 3 שנים
    • 4 שנים ויותר
    • לא קונה/משדרג אף פעם

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני משדרג את המחשב, בערך כל 2 - 3 שנים או יותר.

פורסם

3 שנים

פורסם

כל שנתיים מחליף בסיס.

פורסם

כל חודשיים חודשיים וחצי :)

פורסם

אמממ ממתי שיצא ה754 לא החלפתי כלום חוץ מממארז והספתי ראם ודיסקים קשיחים וצורב dvd

מתי שראיתי שהפנטים 4 לא מספיק חזק לטפל בכול התעבורה שיש לי פה בבית והאתרים שהוא מחזיק אז החלטתי שהיגע הזמן להפוך אותו לסביבת עבודה

ולקנות שרת איכותי שגם לא שודרג עד היום וגם אין תכנון בנתיים הוא מעל ומעבר

פורסם

כל שנה משדרג קצת כל שלוש חדש...

פורסם

אח שלי.

אני בטוח שאתה אחלה גבר, אבל ככה לא בונים סקר :-\

כל התשובות חייבות להיות מתואמות ביניהם.

אתה לא יכול להגיד 1 שנה 2-3 ו 4 ומעלה......

אתה צריך מצד אחד לחסות את כל הספקטרום ומצד אחר שכל התשובות יהיו בעלות טווחים שווים

לדוגמא:

בכלל לא

0 עד 1

1 עד 2

2 עד 3

3 עד 4

מעל 4

(מצטער על החוצפה אבל אני לא יכול לענות על הסקר הזה מהסיבה הזאת... כי אני משדרג כל 3-4 שנים ;) )

פורסם

משרדג או קונה חדש מתי שאני מרגיש צורך.

את המחשב הקודם שלי החלפתי למחשב הנוכחי אחרי שנתיים, אבל הנוכחי כבר בן שלוש עוד מעט, ואני לא רואה שדרוג או החלפה בעופק.

פורסם

[ltr]I usually don't upgrade everything at a time, but my next upgrade will have to include every component since nothing will be compliant (next upgrade gonna be either a 65nm AM2 or conroe).

but in general CPU mother board and memory lasts here 3 years and video card 1.5-2 years, PSU well it varies a lot.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

ככה לא בונים סקר

כל התשובות חייבות להיות מתואמות ביניהם.

אתה לא יכול להגיד 1 שנה 2-3 ו 4 ומעלה......

אתה צריך מצד אחד לחסות את כל הספקטרום ומצד אחר שכל התשובות יהיו בעלות טווחים שווים

תודה, לפעם הבאה אני אדע.

אבל מה זה משנה? זה סתם סקר לא מדגם מייצג. (אני לא בא מפה מטעם איזה מכון לסקרים)

פורסם

כל שנה משדרג את החלקים

פורסם

בעיקרון כול 2-3...אבל אם המצב של היום כול שנה/שנתיים צריך "לרענן" תכרטיס מסך..

פורסם

פעם במשהו כמו שלוש שנים מחליף למחשב חדש (לגמרי). ציוד הקפי רק עם ממש מתחשק לי אבל אז הוא נשאר איתי לאורך זמן.

פורסם

אצל מרבית האנשים זה משתנה. יכול לעבור חודשיים עד שתקנה רכיב חדש . המושג שדרוג זה לא רק השדרוג העיקרי כלומר השילוש הקדוש זה גם כרטיס מסך , דיסק קשיח , הוספת זיכרון . אז יכול להיות שבזמנים שונים בן אדם משדרג 4-5 פעמים בשנה

פורסם

בגיל 12 היה לי 386 - המחשב הראשון שלי, עד אז שיחקתי ב 286 של בן דוד שלי שגר לא רחוק בזמנו.

בכיתה ח' קניתי (בטיפשות לשמה) ACER ASPIRE ב 8000 שקלים (היה פנטיום 1 133...) + מסך.

(רוב הכסף שילמתי כמו טמבל, על העיצוב בלי להבין בשיט שום דבר בחומרה)

אחרי הצבא, בשנת 2002 קניתי מהמעביד שלי בזמנו, פנטיום 3 550, עלה לי 500 שקלים,

עם הזמן קניתי לו עוד דיסקים קשיחים וזכרון וגם וכ.מסך ג'יפה MX440 עם קירור פסיבי, צורב DVD וכו'.

המחשב הזה הריץ לי בזמנו את GTA SA בצורה סבירה.

מתישהו התפוצץ לי המסך 14" המאפן של ה ASPIRE ,אז קניתי CRT 19" של LG שנשאר עד למפרט הנוכחי שלי.

קניתי את המפרט הנוכחי שלי, (אפשר לראות בפרופיל) לפני משהו כמו 8-9 חודשים, נעזרתי בחברה הטובים מפורום מפרטים.

(הנה הדיון - 10 דפים שלמים של דיון , כיף לקרוא מחדש, מראה לי כמה למדתי בזכות הפורומים כאן על חומרה)

סחבתי מה P3 שלי את הצורבים (DVD ורגיל) ואת ההרדיסקים והציוד ההיקפי, כל השאר נקנה מהחנות.

את ה P3 מכרתי באותם 500 שקלים שקניתי אותו :) (אבל כללתי את השדרוג זכרון ואת ה.כמסך)

בינתיים הוספתי עוד הרדיסק 250, וקניתי גם מחשב נייד ללימודים

נראה לי שאני אשדרג שוב עוד שנה בערך, אולי פחות :

מארז למשהו עם הרבה כלובים להרדסיקים (אני כבר לא צורב, רק קונה עוד הרדיסקים, אז זה חשוב שיהיה מרווח וגדול)

מעבד ולוח מתאים - אולי, אם אני אראה שהנוכחי לא מספיק לי - ובינתיים הוא מספיק מאוד. (תלוי מי יוביל ב 2007, AMD או אינטל..)

אולי אני אחכה עם רכיבי הליבה האלה אפילו עוד יותר זמן.

זכרון - אני ארחיב בטוח מתישהו ל 2 או אפילו 4 ג'יגה כשתהיה מספיק תמיכה בפלטפורומות 64 ביט.

כ.מסך - מאוד תלוי אם אני אהפוך לגיימר , בינתיים אני רק מתחיל לשחק WOW, ואני לא חושב שיהיה לי יותר מדי זמן פנוי על הידיים

ה X800XL שלי סוחב לי בינתיים כל דבר שאני מנסה להאכיל אותו. (שוב, נכון לעכשיו אני לא גיימר)

ציוד היקפי אני כמעט אף פעם לא משדרג, יש לי עדיין את המקלדת של ה P1 שלי....

מסך בשנה הקרוב ישודרג ל LCD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים