פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אני חושב לקנות מסך חדש בזמן הקרוב אז אני מבקש המלצות. האם כדאי לקנות מסך "19 או להסתפק ב"17? התקציב הוא כ-1500 למסך "17 וכ-2300 למסך "19 איזה מסכים מומלצים ואיפה הכי כדאי לקנות (אני גר בירושלים)? תודה מראש לכל מי שעוזר
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים IIYAMA לדעתי....עם תקציב כזה קח את ה 452 FLATSCREEN.... זה 19".... ולדעתי פשוט תקנה בחנות אינטרנט....
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אני יודע שהרבה יתנפלו עליי על מה שאני הולך לרשום, אבל, לדעתי קח את ה- PROVIEW PK977NS, זה שהמחיר שלהם יותר נמוך משאר המסכים לא אומר שהם לא טובים, לדעתי אפילו הם מצויינים, הדגם שאני המלצתי עולה 1250ש"ח זה 19 שטוח מעולה.
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אני יודע שהרבה יתנפלו עליי על מה שאני הולך לרשום, אבל, לדעתי קח את ה- PROVIEW PK977NS, זה שהמחיר שלהם יותר נמוך משאר המסכים לא אומר שהם לא טובים, לדעתי אפילו הם מצויינים, הדגם שאני המלצתי עולה 1250ש"ח זה 19 שטוח מעולה. מסך 19 תיקח ctx 960 iiyama 454 samsung 959nf אלה הם הטופ למחיר הזה
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים ctx 960 עשה לי טובה... חברה גרועה עם אמינות נמוכה ורמת מסכים עלובה לא הייתי משקיע שקל במסך הזה
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים ctx 960 עשה לי טובה... חברה גרועה עם אמינות נמוכה ורמת מסכים עלובה לא הייתי משקיע שקל במסך הזה שלא נדבר על העיצוב הגורע שלהם, היה לי מסך סמסונג שנקנה לפני 7 שנים ולפני כמה ימים זרקתי אותו והוא יותר יפה מהמסכים של CTX/
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים ctx 960 עשה לי טובה... חברה גרועה עם אמינות נמוכה ורמת מסכים עלובה לא הייתי משקיע שקל במסך הזה שלא נדבר על העיצוב הגורע שלהם, היה לי מסך סמסונג שנקנה לפני 7 שנים ולפני כמה ימים זרקתי אותו והוא יותר יפה מהמסכים של CTX/ :lol: :lol: CTX,חברה גרועה? היא אחת מהחברות הטובות ביותר שיש. וממתי עיצוב זה דרך לשפוט איכות של מוצר?
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים אולי האיכות תמונה הכי חשובה, אבל תכלס רוב האנשים מסתכלים גם על העיצוב של המסך, לא אמרתי שהמסך צריך להיות עם מנורותאולטרה זוהרות, אמרתי רק שהמסכים שלהם מאוד מכוערים, לא צריך לעצב משהו חבל על הזמן, אבל לפחות שיעשו את המינימום כמו כל החברות.
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים תאמין או לא כן הם חברה גרועאל תתפלא אם יהיה לך מסך והוא יהיה מטושטש או הלך לגמרה תוך פחות משנה...חברה פשוט גרועה מניסיון של אחרים...
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים תשמע אולי נקח את זה מזווית אחרת... אבל בכסף שהם עולים יש פי כמה יותר טובים....
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים אתה יכול לשקול גם LG Flatron (StudioWorks) גם יפה, גם אופה, גם שפורפרת שטוחה של HITACHI וגם רכזת USB עם 4 יציאות ועולה 2320 ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.