עבור לתוכן

כמה זמן עד שהוא מקבל 72 בתולות?

כמה זמן עד שהוא מקבל 72 בתולות?(ה"דובר" בתמונה) 1,164 הצבעות

1. 1. כמה זמן עד שהוא מקבל 72 בתולות?(ה"דובר" בתמונה)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מחבלים לא מקבלים 72 בתולות, הם מקבלים אחת בת 72...

פורסם
  • מחבר

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>"גורם" במשרד ראש הממשלה העביר מסר ברור שהולך ככה פחות או יותר</p><p>מי שמעורב בחטיפה וברצח אין לו עוד הרבה זמן לחיות</p><p>זו בין היתר הסיבה שאני אוהב את המדינה-פה דם יהודי הוא לא הפקר</p><p>פה משלמים יקר על פגיעה ביהודי-זה רשמי ונאמר בקול</p><p>ועל הרצח הזה ימותו 3-5 תת אדם(החוליה שביצעה)</p><p>בכלל הפעולה בעזה נראה לי תיצור חוסר בבתולות-הרבה כלבים הולכים להיות מפוזרים לחתיכות</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

פורסם

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>המכוער בתמונה יקבל טיל אויר-יבשה בתחת אני מקווה.</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

פורסם
  • מחבר

זה לא יאמן הוא עוד פעם יצא לתקשורת

יש בארה"ב מושג שנקרה suicide by cop כלומר כאלו שבגלל הדת או ביטוח חיים וכו' בכוונה שולפים מול שוטרים בידיעה שהשוטרים יהרגו אותם

אני די בטוח שהוא רוצה למות ע"י צה"ל -כלומר הוא רוצה להיות שהיד

רוב הטרוריסטים מסתתרים מאוחרי מסיכה כדי להקשות על הזיהוי שלהם-ככה יותר קשה להביא מודיעין

[attachment deleted by admin]

פורסם

תשמע כל קשר בניך ולבין הבנה מקרי בהחלט

צילום: ynet

זה בדיוק כמו לכתוב

צילום: נלקח מynet

ואת זה כתבתי כי הנחתי שלפחות את זה תבין

אם הייתי רוצה לתת קרדיט לצלם(בן אדם)

צילום ע"י XXX

צולם ע"י XXX

עכשיו לך חפש דבר כזה שנקרה "חברים" ותשחרר את הת'רד הזה מהנוכחות שלך

למען האמת, צילום זה הפועל. אם אתה רוצה שם עצם זה תצלום. ואז אם אתה כותב "תצלום: YNEY" זה בערך כמו להגיד שלקחת את התמונה משם. אבל "צילום : YNET" זה אומר שפעולת הצילום נעשתה ב-YNET.

לא שאני חושב שזה כל כך משנה בכלל, אבל סתם לידע כללי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים