עבור לתוכן

Athlon 64 X2 3600+ -כפול ליבה תקציבי לסוקט AM2: (עודכן).

Featured Replies

פורסם

מה בדיוק מפתיע?? אינטל עבדו על המעבד הזה 5 שנים כתושבה של k8 ומה שאנחנו רואים פה זאת גרסה חזקה יותר מהk8 אין ספק אבל זה לא ההתקדמות שחלקנו ציפינו לה...ההפרש נע בין 30-40% בביצועים הפרש יפה אבל הפרש שמגיע מול מעבד שנמצא בשוק כבר 3-4 שנים טובות.ככה שאני בספק אם הקונרו ישלוט 3-4 שנים כמו הk8 אני בספק אם זה יהיה שנה..

ככה שזה לא דור חדש בכלל...

סתם לשם השוואה כרטיס המסך הכי טוב לפני 3-4 שנים היה 9800xt אם אני לא טועה. היום הכרטיס החדש x1900xt מכפיל אותו בביצועים פי4-5...מה שאומר שפה יש התקדמות אבל הפרש של 30 אחוז זה בטח שלא התקדמות...

שיצאו מעבדים שיתנו פור של 100-150 אחוז אז הם יהיו הדור הבא..

ההתפתחות בכרטיסי מסך תמיד הייתה מהירה יותר , למרות שבמכירות השוק הרבה יותר איטי ורוב האנשים קונים כרטיסי מסך לשוק הנמוך

ההתפתחות בשוק המעבדים הרבה יותר איטית , אין אף פעם שיפור של 100% בביצועים

אינטל נתקעה בשנים האחרונות מה שאיפשר ל-AMD לחגוג בביצועים ופחות במכירות

השיפור הגדול אמור לבוא מכפולי ליבה , אבל יקח זמן עד שזה ינוצל

• תגובות 42
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההתפתחות בכרטיסי מסך תמיד הייתה מהירה יותר , למרות שבמכירות השוק הרבה יותר איטי ורוב האנשים קונים כרטיסי מסך לשוק הנמוך

ההתפתחות בשוק המעבדים הרבה יותר איטית , אין אף פעם שיפור של 100% בביצועים

אינטל נתקעה בשנים האחרונות מה שאיפשר ל-AMD לחגוג בביצועים ופחות במכירות

השיפור הגדול אמור לבוא מכפולי ליבה , אבל יקח זמן עד שזה ינוצל

אין ספק שההתפתחות הרבה יותר מהירה, אבל מה שאתם שוכחים שהk8 נמצאת בשוק כבר 3-4 שנים..כשאינטל שמוציאה את ה"דור" הבא שלה מציגה שיפור של 30% ממעבד שקיים 4 שנים...דבר שלא ממש מרשים לפחות לא אותי...ציפיתי מחברה שמשקיעה על פיתוח המעבדים מיליארדי דולרים בשנה להפיק תוצאות קצת יותר טובות..

מבחינה טכנולוגית אין הרבה שינויים בדור הזה...אנחנו לא רואים את ה-דבר הבא...בסה"כ אלה מעבדים דומים לk8 ארכיטקטורה אחרת וכו'...אבל בסה"כ מעבדים די דומים...

מעניין מה יהיה בדור הבא של amd מקווה שמשם יבוא הדבר הבא..

פורסם

אין ספק שההתפתחות הרבה יותר מהירה, אבל מה שאתם שוכחים שהk8 נמצאת בשוק כבר 3-4 שנים..כשאינטל שמוציאה את ה"דור" הבא שלה מציגה שיפור של 30% ממעבד שקיים 4 שנים...דבר שלא ממש מרשים לפחות לא אותי...ציפיתי מחברה שמשקיעה על פיתוח המעבדים מיליארדי דולרים בשנה להפיק תוצאות קצת יותר טובות..

מבחינה טכנולוגית אין הרבה שינויים בדור הזה...אנחנו לא רואים את ה-דבר הבא...בסה"כ אלה מעבדים דומים לk8 ארכיטקטורה אחרת וכו'...אבל בסה"כ מעבדים די דומים...

מעניין מה יהיה בדור הבא של amd מקווה שמשם יבוא הדבר הבא..

אל תשכח שכל ההשוואות לא נעשו מול A64 3000+ אלא מול ספינות הדגל של AMD ומול כפולי הליבה הכי חזקים שלהם שלא נמצאים בשוק 3-4 שנים (אע"פ שהארכיטקטורה אכן קיימת מספר שנים)

הפער של ה- 30-40% זה הפער של קונרו מן השורה אל מול תותחי הל של ה- K8 ככה שבהחלט ניתן לדבר כאן על הדור הבא

איזה ביצועים יפיק E6600 אל מול 2X3800 ? הפער יגיע לא ביישום אחד ולא בשניים ליותר מ- 100%

פורסם

שיטענו

הלוח שלהם לא מסוגל להגיע ל-270 באס (ולטענתם אחרי עידכון ביוס יכול להגיע ל-320)

אז יגיע ל-333MHz?

הרי ה-C2D XE E8000 שייצא מאוחר יותר השנה הוא עם FSB 1333 או בעברית באס 333MHz

אז ה-C2D XE הבא יהיה עם באס נמוך יותר?

האהא!!

תראה את הלינק!

well the Giga-byte DQ6 p965 board has seetings for 600fsb

http://www.ocforums.com/showpost.php?s=17f0b9891076d592bdff8ea524103691&p=4571231&postcount=5

אם 600 זה אופטימי מדי, גם 500 יהיה יפה, הנקודה היא שגיגהבייט מתחייבים על מהירות גבוהה.

בבקשה אל תקטול אותי :please:

פורסם

מי שרוצה מוזמן לחפור עמוק בדיונים הראשונים על התמחור החדש של אינטל לנוכח ה805 והקונרו הקרב ובא, לחפש את התגובות שלי, ולהיווכח שאני חזיתי את ירידת המחירים הבלתי נמנעת, למרות מה שליאור אמר על "חוסר כדאיות מפני שהם עדיין מוכרים כל מה שהם יכולים" - וכמו כן חזיתי את יציאת ה3600+ - רק שאז חשבתי שהוא יהיה 1.8GHZ עם 512KB*2.

אתה מוזמנים לקרוא לי מעתה נוסטרN00Bוס

פורסם

אל תשכח שכל ההשוואות לא נעשו מול A64 3000+ אלא מול ספינות הדגל של AMD ומול כפולי הליבה הכי חזקים שלהם שלא נמצאים בשוק 3-4 שנים (אע"פ שהארכיטקטורה אכן קיימת מספר שנים)

הפער של ה- 30-40% זה הפער של קונרו מן השורה אל מול תותחי הל של ה- K8 ככה שבהחלט ניתן לדבר כאן על הדור הבא

איזה ביצועים יפיק E6600 אל מול 2X3800 ? הפער יגיע לא ביישום אחד ולא בשניים ליותר מ- 100%

לא תגיע ל-100% שיפור גם אם יתהפך העולם

האהא!!

תראה את הלינק!

http://www.ocforums.com/showpost.php?s=17f0b9891076d592bdff8ea524103691&p=4571231&postcount=5

אם 600 זה אופטימי מדי, גם 500 יהיה יפה, הנקודה היא שגיגהבייט מתחייבים על מהירות גבוהה.

בבקשה אל תקטול אותי :please:

ובלוח של ABit דגם AN8 32X יש אופציה עד 450

אבל הוא לא יציב אפילו 310

לעשות אופציה בביוס עד 600 זה לא בעיה, אבל אף אחד לא מבטיח לך שהוא יעבוד אפילו על חצי מזה

מי שרוצה מוזמן לחפור עמוק בדיונים הראשונים על התמחור החדש של אינטל לנוכח ה805 והקונרו הקרב ובא, לחפש את התגובות שלי, ולהיווכח שאני חזיתי את ירידת המחירים הבלתי נמנעת, למרות מה שליאור אמר על "חוסר כדאיות מפני שהם עדיין מוכרים כל מה שהם יכולים" - וכמו כן חזיתי את יציאת ה3600+ - רק שאז חשבתי שהוא יהיה 1.8GHZ עם 512KB*2.

אתה מוזמנים לקרוא לי מעתה נוסטרN00Bוס

מאז השתנה דבר אחד מרכזי:

AMD מתחילה להשקיע הון בייצור, פותחת מפעלים, מרחיבה את הייצור באחוזים שעדיין לא ראינו כמותם

בעוד חצי שנה הם כבר לא ימכרו את כל מה שהם יכולים לייצר כי הם מייצרים פי 1.5 ממה שהם מוכרים היום

פורסם

מזה Kentsfield המדובר?

אפשר הסבר ,תודה :)

פורסם

מצוין אני מזה מחכה שהמחירים של הX2 של AMD ירדו..

יש לי 200$ לקניית מעבד חדש ואני כנראה יזמין מחול ( 939 )

יש מצב שאני מביא איזה 4200 DC לא :P ?

פורסם

מזה Kentsfield המדובר?

אפשר הסבר ,תודה :)

שני קונרוים מחוברים

או בעברית מרובע-ליבה

צפוי להיות בהתחלה רק Extreme Edition, עם תג מחיר של 1000$ ל-1000 מעבדים בתצורת Tray בארה"ב

פורסם

מאז השתנה דבר אחד מרכזי:

AMD מתחילה להשקיע הון בייצור, פותחת מפעלים, מרחיבה את הייצור באחוזים שעדיין לא ראינו כמותם

בעוד חצי שנה הם כבר לא ימכרו את כל מה שהם יכולים לייצר כי הם מייצרים פי 1.5 ממה שהם מוכרים היום

לא לא השתנה כלום מאז בטווח הזמן הרלוונטי.

מה שהוכרז מאז הוא שAMD חתמה על הסכם שמאפשר לה לבנות FAB בניו-יורק שיפתח בשנת 2010

ושהחל מאמצע 2007 הם יתחילו להעביר גם את FAB30 ל-65nm על wafferים של 300mm.

כל הדברים שרלוונטים ליכולת היצור הנוכחית עד לטווח של שנה קדימה של AMD לא השתנו

המעבר המתוכנן ל 65NM בסוף השנה היה ונשאר... FAB36 החדש של AMD פועל מאז פברואר וקצב היצור בו גודל כמתוכנן.

הכל לפי התחזיות.

אין שינויים בשוק הזה בין רבעון לרבעון... כל תוכנית היא לפחות שנה קדימה.

אתה פשוט שגית.

אני חושב שלהודות בטעות זה לא סוף העולם.

היי אני טעיתי... אני הקפצתי פעם תראד שנה אחרי שפתחתי אותו כדי להודות שטעיתי.

אף אחד לא מושלם.

לקבל את הטעויות שלך זה הדרך ללמוד מהם.

הטפתי די...

פורסם

שני קונרוים מחוברים

או בעברית מרובע-ליבה

צפוי להיות בהתחלה רק Extreme Edition, עם תג מחיר של 1000$ ל-1000 מעבדים בתצורת Tray בארה"ב

אה שמעתי על זה... (רק לא ידעתי שקוראים לזה כך)

תודה (:

פורסם

iiB

אין לי בעיה להודות שטעיתי

ואכן טעיתי

טעיתי גם בגלל חוסר מידע, לא היה לי את המידע למשל ש-Fab36 עובר לייצור ב-65 נ"מ ופרוסות של 300 מ"מ

מהחוסר מידע אני ניחשתי ש-AMD לא יורידו מחירים (של הכפולי ליבה, לאף אחד לא אכפת מהמחירים של חדי ליבה) לפחות עד הקונרו

פורסם

Intel Rocks!!!!!!!!!!!!!!!

I Know Im A Fanboy.

---

The Only Thing AMD Can do is lower the prices :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים