עבור לתוכן

Athlon 64 X2 3600+ -כפול ליבה תקציבי לסוקט AM2: (עודכן).

Featured Replies

פורסם

עוד רחוק מהפרופסורה... אבל אתה יכול לקרוא לי קונרואיסט נלהב (מישהו יכול להאשים אותי?)

הפאדיחה תיהיה שבסוף AMD יחתכו מחירים ואני אמצא את עצמי עם AM2 שובב שהתגנב לי למפרט.

• תגובות 42
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קשה לי להאמין שה-925 או 915 ייתנו פייט אמיתי ל-X2 3600

אני לא מסכים ליאור , ם יהיו מעבדים קצת פחות טובים מה 920\930 ב65 נאנו , מה שיהפוך אותם לאוברקלוקרים

טובים מאוד , שלא כמו הX2 שלא ידועים ביכולת האוברקלוק שלהם - וזה אם מדברים על אפשרות אוברקלוק

בסטוק , נחיה ונראה.

פורסם

עוד רחוק מהפרופסורה... אבל אתה יכול לקרוא לי קונרואיסט נלהב (מישהו יכול להאשים אותי?)

הפאדיחה תיהיה שבסוף AMD יחתכו מחירים ואני אמצא את עצמי עם AM2 שובב שהתגנב לי למפרט.

AM2 עם אריטקטורת K8 הנוכחית היה וישאר השטות הגדולה ביותר שידענו מעולם. לוחות 965 אמורים (תקנו אותי אם אני טועה) לתמוך גם בקנסטפילד, מה שמצביע על עוד ייתרון עתידי לקניית פלטפורמת קונרו היום- אפשר יהיה לסחוב את לוח האם 4-5 שנים.

פורסם

עוד 4-5 שנים ה KENTSFIELD יהיה ארכיאולוגי, ובכל מקרה גו?ט?י מו?ר?צ?ה AMD. א?ד?י?יה שו?ק?ר?י?יה וסניטטה.

פורסם

לא הבנת על מה אני מקשקש.

אם אתה קונה לוח נוכחי של 965, סביר להניח שיהיו לך בכל זאת אפשרויות שדרוג לכמה שנים הבאות, בתחום המעבדים לפחות

עוד 4-5 שנים ה KENTSFIELD יהיה ארכיאולוגי, ובכל מקרה גו?ט?י מו?ר?צ?ה AMD. א?ד?י?יה שו?ק?ר?י?יה וסניטטה.

הא? אתה מוכן לתרגם לכל הלא-מכורים לארץ נהדרת?

פורסם

לא בטוח לגבי הלוחות עם 965.

הרי אל שתכח שכמו במקרה של הקונרו זה לא הכל תלוי בצ'יפסט.

כי דוגרי גם 945P אחרי עידכון ביוס אמור לתמוך בקונרו, אבל מכיוון ואין ללוחות כאלה VRM 11 אז הם לא יכולים לתמוך בו.

פורסם

965 תומכים בקונרו..... :silly: :silly: :silly:

ולפי מה שהבנתי, הלוח 965 החדש של GIGABYTE אמור לספק גם תמיכה עתידית בקנסטפילד.

פורסם

AM2 עם אריטקטורת K8 הנוכחית היה וישאר השטות הגדולה ביותר שידענו מעולם. לוחות 965 אמורים (תקנו אותי אם אני טועה) לתמוך גם בקנסטפילד, מה שמצביע על עוד ייתרון עתידי לקניית פלטפורמת קונרו היום- אפשר יהיה לסחוב את לוח האם 4-5 שנים.

AM2 הוא כורח המציאות כי מחירי DDR2 יהיו (אם הם עדיין לא) זולים משמעותית ממחירי DDR1 ככל שהיצור של DDR2 יגדל על היצור של DDR1.

לכן המעבד הוא חיוני ל AMD ובהחלט מטיב עם הלקוחותץ

בנוסף נראה כי AM2 יתמוך ב K8L שולחניים מה שאומר שהוא Future Proof עד לארכיטקטורה חדשה של AMD ב-2008...

פורסם

סופסוף כפול ליבה תקציבי מבית AMD.

רק חבל שהם הוציאו אותו מאוחר מדי, רגע לפני שהם נופלים מהצוק, ולא כשהם עוד היו בפסגה.

פורסם

AM2 הוא כורח המציאות כי מחירי DDR2 יהיו (אם הם עדיין לא) זולים משמעותית ממחירי DDR1 ככל שהיצור של DDR2 יגדל על היצור של DDR1.

לכן המעבד הוא חיוני ל AMD ובהחלט מטיב עם הלקוחותץ

בנוסף נראה כי AM2 יתמוך ב K8L שולחניים מה שאומר שהוא Future Proof עד לארכיטקטורה חדשה של AMD ב-2008...

אתה לא סותר את מה שאמרתי. אני אמרתי שAM2 עם K8 הנוכחיים הוא בזבוז. עיקר הייתרון של AM2 הוא ביכולת שלו להיות "חסין עתיד" :silly:

פורסם

FeedMe

אף אחד לא מבטיח לך שלוח 965 שתקנה היום יתמוך ב-Kentsfield או הלאה

מה גם ש-Kentsfield לא יעניין אותנו בשנה הקרובה לפחות

פורסם

ג'יגבייט טוענים בעקיפין שכן.. :nixweiss:

פורסם

שיטענו

הלוח שלהם לא מסוגל להגיע ל-270 באס (ולטענתם אחרי עידכון ביוס יכול להגיע ל-320)

אז יגיע ל-333MHz?

הרי ה-C2D XE E8000 שייצא מאוחר יותר השנה הוא עם FSB 1333 או בעברית באס 333MHz

אז ה-C2D XE הבא יהיה עם באס נמוך יותר?

פורסם

בתאורייה מי שקנה לוח לפני חצי שנה עם ערכת שבבים 975 , היה אמור לקבל לוח-אם עם תמיכה בקונרו , בפועל לא

זה היה הגיוני שערכות השבבים 975 ו-965 יתמכו בקונרו , אז מי שקנה לוח-אם עם ערכת שבבים 975 הרגיש שיש לו לוח עם יכולת שידרוג

פורסם

תן להתלהב, לא כל יום יוצא דור חדש של מעבדים, בייחוד עם הביצועים המפתיעים, והמחירים הנוחים של הקונרו.

לא ממש הצלחתי למצוא חומר על ה e4200, רק השוואות עם ה-6300 \ 6400 \ 6700.

מישהו מכיר מבחן השוואתי הכולל אותו?

מה בדיוק מפתיע?? אינטל עבדו על המעבד הזה 5 שנים כתושבה של k8 ומה שאנחנו רואים פה זאת גרסה חזקה יותר מהk8 אין ספק אבל זה לא ההתקדמות שחלקנו ציפינו לה...ההפרש נע בין 30-40% בביצועים הפרש יפה אבל הפרש שמגיע מול מעבד שנמצא בשוק כבר 3-4 שנים טובות.ככה שאני בספק אם הקונרו ישלוט 3-4 שנים כמו הk8 אני בספק אם זה יהיה שנה..

ככה שזה לא דור חדש בכלל...

סתם לשם השוואה כרטיס המסך הכי טוב לפני 3-4 שנים היה 9800xt אם אני לא טועה. היום הכרטיס החדש x1900xt מכפיל אותו בביצועים פי4-5...מה שאומר שפה יש התקדמות אבל הפרש של 30 אחוז זה בטח שלא התקדמות...

שיצאו מעבדים שיתנו פור של 100-150 אחוז אז הם יהיו הדור הבא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים